Şimdi Ara

Samsung ES Serisi Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Samsung ES serisi kullanıcılarının bilgi paylaşımında bulunması ve sorunların birlikte çözülmesi için açılmıştır.

    Kullanıcılar:

    dutku - 46ES6800


    SORULAR ve CEVAPLAR:

    1. Herhangi bir klavye & fare bağlayabilir miyim?

    EVET, herhangi bir kablosuz klavye&fare setiyle kullanabilirsiniz.


    2. Herhangi bir kamera bağlayabilir miyim?

    Bu soru cevap bekliyor.


    3. ES Serisi için Kanal Listesi paylaşımı yapabilir misiniz?

    Bu soru cevap bekliyor.

    4. Show TV kanalında "ses" sorunu yaşıyor musunuz?
    Bu soru cevap bekliyor.

    Bağlantılar:

    1. Samsung 46ES6710 Bilgileri:http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE46ES6710SXTK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutku -- 4 Temmuz 2012; 16:51:06 >







  • bilgisayar ekranı olarak kullanmak için 32 ES6300 düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

    kullanım alanı:
    -diablo3 oyun
    -internet, dizi filim
    -tivibu
  • beni kullanıcılara eklermisin model 40es6140
  • Arkadaşlar eğer bir aksilik olmazsa bu hafta içinde es8000 siparişi vereceğim. Samsung bayisine gittiğimde bize verilecek olan 2 adet 3d gözlüğün saat pili ile çalıştığını öğrendim.Kutu içerisinden bu gözlükler mi yoksa şarjlı olanlar mı çıkıyor. Bu olay pek içime sinmedi. Yanlış tahtaya basmayalım. Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.
  • eğer 7000 serisinden farklı değilse dedikleri gibi pc anakartlarında olan bi pil varya onun aynısı oda hemen bitmez zaten çünkü 3d görüntü açınca devreye giriyor ve 3d yi kapattığınızda gözlükte otomatikmen kapanıyo bitersede zaten fazla pahalı değildir bence
  • show tv deki ses sorununu şöyle çözebilirsiniz; menü - sistem - dil seçenekleri - 1. dil türkçe yaparsanız düzelir
    kanal listesini burdan yüklemeyi bulamadım isteyen olursa mail atabilirim
  • ethernet kablosundan tv yi nete bağlayan varmı ben bitürlü bağlayamadımda format atılıyomuş ben bitürlü bulamadım bu format nasıl atılıyor bilen varsa anlatsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sozi2000

    Arkadaşlar eğer bir aksilik olmazsa bu hafta içinde es8000 siparişi vereceğim. Samsung bayisine gittiğimde bize verilecek olan 2 adet 3d gözlüğün saat pili ile çalıştığını öğrendim.Kutu içerisinden bu gözlükler mi yoksa şarjlı olanlar mı çıkıyor. Bu olay pek içime sinmedi. Yanlış tahtaya basmayalım. Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.

    pilli gözlükler çıkıyor modeli Samsung SSG-4100GB 3D Gözlük,

    bende 1 hafta kadar oldu 55es8000 aldım ,tv den çok memnunum özellikle mkv ve bluray filmlerde inanılmaz bir görüntüye sahip,keskin ve siyahlar mükemmel,bazı forumlarda calibration ayarları var araştırırsanız daha güzel bir görüntü yakalarsınız,herkes ağız tadıyla seyretsin,,,

    bu arada kutu içinden çıkan 3d gözlük bu;

    http://www.boyutdijital.com/Samsung-SSG-4100GB-3D-Gozluk,PR-106624.html bu gözlük çıkıyor,




  • Gözlükten bahsedilince benim de 40es7000 im bi aksilik olmazsa yarın gelecek ve kutu içeriğine dahil 2 adet gözlük dışında 2 gözlük daha almayı düşünüyorum...
    Aşağıdaki linkte Samsung SSG-4100GB gözlük kargo dahil 37 TL'ye ($ 20,77) geliyor. Gözlükler pil dahil 23 gr, 150 saat kullanım ömrü var (90-100 adete kadar film/belgesel izlenebiliyor tek pille)...

    Samsung SSG-4100GB
    http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-SMART-TV-New-3D-Active-Glasses-SSG-4100GB-/160856550523?pt=US_3D_TV_Glasses_Accessories&hash=item2573cc2c7b#ht_3515wt_1037

    Ekleme: Bu arada piller CR2032 (PC nin içindeki bios pili olarak da bilinir), fiyatı markasına göre 1-3 TL arasında değişir. Economy shippingde tracing number verilmiyor, + $ 2,5 verirseniz standart shippingde kargo takibi (tracing number ile) de yapabilirsiniz; bu satıcı sadece PayPal la yapılan ödemeyi kabul ediyor..

    Not: Önüme çıkan bu satıcı olduğu için bu linki verdim, satıcı ile veya gözlük satışı ile hiçbir alakam yoktur, sadece uygun fiyatlı gözlük araştıranlar için bilgi amaçlıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neowho -- 9 Ağustos 2012; 0:02:54 >




  • Arkadaşlar merhaba,
    Bugün 46 es 8000 televizyonum eve geldi ve duvara monte ettik. Uydu alıcıyı tvye bağlamadan adamları evlerine geri gönderdim bir sorun olmaz ben hallederim diye. Uydu alıcımın sadece scart çıkışı var. scart kablosunu uyu alıcıya diğer ucu ( kırmızı sarı ve beyaz olanı ) tvye bağladım ama malesef görüntü alamadım. smart menüsünden kaynaktan AV ve COMPONENT seçtim olmadı. Acaba nerde hata yapıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • es6140 smart / web özellikleri nasıl bilgi verebilecek olan var mı? Yada es6140 yeirne web özelliği daha iyi buna yönel diyebileceğiniz. Hani harici bi medya player / HTPC / android box yerine bu rahat yeter denilebilir mi mesela o şekilde sorayım.
  • Allshare alternatifi bir program yok mu? Beni de ekle listeye 6140
  • bu tvlerde scart çıkışı yok ancak bi dönüştürücü çıkıyor kutunun içinden o dönüştürücüyü kulanabilirsiniz diğer işlemide kaynaktan denersiniz bulursunuz
  • Teşekkür ederim, evet dönüştürücüye dikkat etmemiştim, bir deneyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sozi2000

    Arkadaşlar merhaba,
    Bugün 46 es 8000 televizyonum eve geldi ve duvara monte ettik. Uydu alıcıyı tvye bağlamadan adamları evlerine geri gönderdim bir sorun olmaz ben hallederim diye. Uydu alıcımın sadece scart çıkışı var. scart kablosunu uyu alıcıya diğer ucu ( kırmızı sarı ve beyaz olanı ) tvye bağladım ama malesef görüntü alamadım. smart menüsünden kaynaktan AV ve COMPONENT seçtim olmadı. Acaba nerde hata yapıyorum. Şimdiden teşekkürler.


    Tv nin kendi hd uydu alıcısı var kabloyu direk tv ye tak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46es8000 kullanicisiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV kutusundan çıkan scart dönüştürücü ile bağlantı yaptım görüntü geldi ama renk kızıllaştı.samsung teknik servisi aradım scart kablonuz kalitesizdir, değiştirirseniz düzelir dediler. değiştirdim ve nihayet sorunumu çözdüm. Herşey tmm. Yalnız bu kez atv hd kanalını izlemek istedim ( dsmart kullanıyorum ama uydu alıcım hd değil ) ama olmadı. kanalın frekanslarını giriyorum kanal bulunmadı diyor . off. bu günlerimizi herhalde tv başında geçireceğiz her şeyi öğrenmek ve ayarlamak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sozi2000

    TV kutusundan çıkan scart dönüştürücü ile bağlantı yaptım görüntü geldi ama renk kızıllaştı.samsung teknik servisi aradım scart kablonuz kalitesizdir, değiştirirseniz düzelir dediler. değiştirdim ve nihayet sorunumu çözdüm. Herşey tmm. Yalnız bu kez atv hd kanalını izlemek istedim ( dsmart kullanıyorum ama uydu alıcım hd değil ) ama olmadı. kanalın frekanslarını giriyorum kanal bulunmadı diyor . off. bu günlerimizi herhalde tv başında geçireceğiz her şeyi öğrenmek ve ayarlamak için.

    Merhaba öncelikle hayırlı olsun TV nizde dahili (HD) uydu alıcısını kullanırsanız HD yayınları izlersiniz. Kanal mevcut değilse turksatın tamamını yeniden taratın HD ler gelecektir.
  • 46ES7000 serisinde, HD uydu alıcı olduğunu biliyorum. Acaba uygun modül vs ile Digiturk'ü (Plus kutusunu iptal ederek) izlemek mümkün olur mu...?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.