Şimdi Ara

Samsung DW-FN310W A+ 5 Programlı Bulaşık Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung DW-FN310W A+ 5 Programlı Bulaşık Makinesi
    Kullanan var mı ? 750 tl !
    Tavsiye ediyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetyel06

Tavsiye ediyor musunuz ?

Kötü bir makine. Samsung bulaşık alanında sadece bende olayım diyen firmalardan. Uzmanlık alanı değil. Görüntüsüne vs aldanmayın sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Tavsiye ediyor musunuz ?

Kötü bir makine. Samsung bulaşık alanında sadece bende olayım diyen firmalardan. Uzmanlık alanı değil. Görüntüsüne vs aldanmayın sakın.

Ben güzel sanıp bizimkileri ikna ettim. Şimdi nasıl kötü diyecem ki. Samsung Çamışır makinesi aldık fena çıkmadı. Ondan bulaşık makineside Samsung olsun dedik. Araştırdım hepsiburada.com'da 750 tlye buldum. İkna ettim ne yapacağımı bilmiyorum .

• Samsung bulaşık makinesinden kesinlikle uzak durun. Bu bütçede Profilo BM4222EG alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Samsung bulaşık makinesinden kesinlikle uzak durun. Bu bütçede Profilo BM4222EG alınabilir.

Eski bulaşık makinası profilo idi. Hiç hayrını görmedim.
    Samsung DW-FN310T A+ 5 Programlı Bulaşık Makinesi - KDV Dahil: 849,00 TL bu nasıl ? Hepsiburada.com'da en çok satan makineymiş.

• Kaç yıllık makineydi? Profilo'nun 1999 yılından itibaren üretilen makineleri Bosch ile aynı ve oldukça kaliteli. Ondan öncesi ise sıkıntı yaşamış olmanız normal, çünkü kaliteli değildi.

Samsung alacaksanız gerçekten paranıza yazık. Ariston bile daha iyi makine yapıyor.

• quote:

Kaç yıllık makineydi? Profilo'nun 1999 yılından itibaren üretilen makineleri Bosch ile aynı ve oldukça kaliteli. Ondan öncesi ise sıkıntı yaşamış olmanız normal, çünkü kaliteli değildi.

Samsung alacaksanız gerçekten paranıza yazık. Ariston bile daha iyi makine yapıyor.

En fazla 2-3 yıl oldu alalı. 2 kere beyni yandı. 1 kere değiştirdik . Şimdi yine yandı. Su alıp veriyordu. Ondan profilo almam diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko 5 kg A+ Çamaşır Makinesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Kaç yıllık makineydi? Profilo'nun 1999 yılından itibaren üretilen makineleri Bosch ile aynı ve oldukça kaliteli. Ondan öncesi ise sıkıntı yaşamış olmanız normal, çünkü kaliteli değildi.

En fazla 2-3 yıl oldu alalı. 2 kere beyni yandı. 1 kere değiştirdik . Şimdi yine yandı. Su alıp veriyordu. Ondan profilo almam diyorum.

En ucuz makineler internette en çok satanlardır. Sizin gibi bütçesi düşük arkadaşlar görüntüsüne ve firmanın adına göre ürün aldıklarından bu ürünleri satışta 1 numara yaparlar. Ama bu onların kaliteli olduğu anlamına gelmez.

Biz dosta gidecek ürün öneririz.

Bizden bu kadar macera arıyorsanız samsungla kolay gelsin. (Not: samsung bulaşık ve çamaşırda önermem. Örneğin buzdolabını özellikle önerebilirim bazı modellerini)

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

quote:

En ucuz makineler internette en çok satanlardır. Sizin gibi bütçesi düşük arkadaşlar görüntüsüne ve firmanın adına göre ürün aldıklarından bu ürünleri satışta 1 numara yaparlar. Ama bu onların kaliteli olduğu anlamına gelmez.

Biz dosta gidecek ürün öneririz.

Bizden bu kadar macera arıyorsanız samsungla kolay gelsin. (Not: samsung bulaşık ve çamaşırda önermem. Örneğin buzdolabını özellikle önerebilirim bazı modellerini)

Teşekkür ederim almayacağım.

• kötü deyip geçmemek lazım. neyi kötüyse söylemek lazım ki inandırıcı olsun.vatandaş gelip okuduktan sonra kötü demi şde neye göre demiş.bulaşık makinası işte 91 model arçelik bile yıkıyor,sorun yok demesin.öğrensin.
  • Deterjan gözünün yeri hatalı(fazla aşağıda), su kaçağı tarzı arızaları sık veriyor. Tabletleri eritemiyor, yıkama ve kurutma performansı zayıf. Çünkü ürün Samsung değil, Midea üretimi.

• quote:

Deterjan gözünün yeri hatalı(fazla aşağıda), su kaçağı tarzı arızaları sık veriyor. Tabletleri eritemiyor, yıkama ve kurutma performansı zayıf. Çünkü ürün Samsung değil, Midea üretimi.

makina gerçekten su kaçağı mı yapıyor yoksa yapmış gibi mi algılıyor? bu kronik sorun mu münferit mi? yıkama performansı nasıl zayif kirli falan mı çıkıyor? kurutma için yeni çıkan bütün makinalar ıslak bırakıyor diyorlardı doğru mu? bende 91 model arçelik vardı hiç ıslak çıktığını hatırlamam.yeni makina arıyorum ondan ince ince soruyorum.yazarsan seviniriz.
  • Samsung marka bulaşık makinası kullanıyorum. Eco 145 dk yıkarken PE hatası ekranda belirdi.kitapçıkta senkronize motor pozisyonu hatası diyor. Kapatın ve yeniden başlatın dedi yaptım 2.kez aynı hatayı verdi. Bu önemli bir sorunmudur

• Ahmetyel06 kullanıcısına yanıt
    pardon gerçi bu yazıyı yazalı 1 seneden fazla olmuş ama samsung hakkında bir tecrüben oldu mu? Tahmin veya kanılarımı söyledin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.