Şimdi Ara

Samsung DVD 18X izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. gün itibari ile SAMSUNG 18 X DVD RW aldım.

Şimdilik izlenimlerim Samsung'un oldukça başarılı olduğu yönünde.

2 adet Verbatim DVD+R, 3 adet Verbatim DVD+RW, 1 adet Princo DVD-R, 2 adet "isimi aklımda kalmayan"; ucuz DVD-R, 3-4 adet ucuz CD-RW yazdım.yazarken bir problemle karşılaşmadım.

Yazdığım DVD'leri gerek Samsung, gerekse Dizüstü bilgisayarımdaki PHİLLİPS DVD RW sorunsuz okudu.

Daha önce Phillips ile yazdığım ve dışarıdan aldığım çeşitli DVD'leri SAMSUNG sorunsuz okudu.

Sorun olduğunu sanmıyorum ama bazı marka "CD" leri okurken, eşit aralıklarla küçük bir ses geliyor gibi ama CD ROM'larda da olan seslere benziyor. Sürtünme sesi diycem. Tamda benzetemiyorum. Olayı tam çözemedim ama Yeni yazdığım sıfır DVD'leri çok denedim; Çizilme gibi bir şey var mı diye? Ama Ayna gibi çıktılar her denememde. Söylediğim gibi tam anlamadım.

Değinmem gereken ilginç bir nokta; Nero ile DVD yazım kalitesi testi yapamıyorum. Teste Başla tuşu dahi çıkmıyor. Bu olayı başa bir forumda, biri dile getirmişti. Durum bende de aynı. Ama yine başka bir forumda bir kişi test yaptığından bahsediyordu. ilginç bir durum.

Firmware son sürüm olarak geldiği için şuan itibariyle güncelleme yapmak gibi bir durum yok.

ÖZET OLARAK; SAMSUNG 18x DVD RW'de medya seçimi gibi bir olayla şuana kadar karşılaşmadım. Bazılarının idda ettiği gibi DVD-R'leri Princo v.b. markalar olmasına rağmen başarılı yazdı, okudu ve başka marka DVD'ye okuttu :) Diğer DVD RW'lerin yazdığı DVD'leride başarıyla okudu (Bu aranılan bir özelliktir, tahmin ediyorum). Şuanki görüşüm SAMSUNG 18X DVD RW'nin tercih edilebilecek bir DVD RW olduğu.

• Bilgi için teşekkürler dostum.

Bu yazım kalitesi testi Nero'nun farklı versiyonlarından kaynaklı olabilir. Farklı Nero sürümleri denedin mi?
  • hayırlı olsun dostum
  • Bende alalı 1 ay kadar oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım.Önceden 4x olarak yazabildiğim boş medyalara firmware güncellemesi ile 8x yazabiliyorum.

Tavsiye olunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nevfel

Bilgi için teşekkürler dostum.

Bu yazım kalitesi testi Nero'nun farklı versiyonlarından kaynaklı olabilir. Farklı Nero sürümleri denedin mi?

Nero 6.3120 ile Nero 7.5.7.0 Beta'da denedim.
  • dostum ben de de samsung 18x var ama bir dvd.yi bir saatte yazıyo sorun ne anlamadım aynı senin gibi birçok kişi övdüğü için almıştm ama harddisk doldu dvd yazamıyorum
  • LG GSA 4163 B DVD YAZICIM 16X İLE YAZAMIYOR. HATTA 16 X DVD-R KOYDUĞUM DA SADECE 4X İLE YAZIYOR. ANCAK 8X DVD KONUNCA 8X İLE YAZABİLİYOR. NASIL DÜZELTEBİLİRİM? YARDIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

2. gün itibari ile SAMSUNG 18 X DVD RW aldım.

Şimdilik izlenimlerim Samsung'un oldukça başarılı olduğu yönünde.

2 adet Verbatim DVD+R, 3 adet Verbatim DVD+RW, 1 adet Princo DVD-R, 2 adet "isimi aklımda kalmayan"; ucuz DVD-R, 3-4 adet ucuz CD-RW yazdım.yazarken bir problemle karşılaşmadım.

Yazdığım DVD'leri gerek Samsung, gerekse Dizüstü bilgisayarımdaki PHİLLİPS DVD RW sorunsuz okudu.

Daha önce Phillips ile yazdığım ve dışarıdan aldığım çeşitli DVD'leri SAMSUNG sorunsuz okudu.

Sorun olduğunu sanmıyorum ama bazı marka "CD" leri okurken, eşit aralıklarla küçük bir ses geliyor gibi ama CD ROM'larda da olan seslere benziyor. Sürtünme sesi diycem. Tamda benzetemiyorum. Olayı tam çözemedim ama Yeni yazdığım sıfır DVD'leri çok denedim; Çizilme gibi bir şey var mı diye? Ama Ayna gibi çıktılar her denememde. Söylediğim gibi tam anlamadım.

Değinmem gereken ilginç bir nokta; Nero ile DVD yazım kalitesi testi yapamıyorum. Teste Başla tuşu dahi çıkmıyor. Bu olayı başa bir forumda, biri dile getirmişti. Durum bende de aynı. Ama yine başka bir forumda bir kişi test yaptığından bahsediyordu. ilginç bir durum.

Firmware son sürüm olarak geldiği için şuan itibariyle güncelleme yapmak gibi bir durum yok.

ÖZET OLARAK; SAMSUNG 18x DVD RW'de medya seçimi gibi bir olayla şuana kadar karşılaşmadım. Bazılarının idda ettiği gibi DVD-R'leri Princo v.b. markalar olmasına rağmen başarılı yazdı, okudu ve başka marka DVD'ye okuttu :) Diğer DVD RW'lerin yazdığı DVD'leride başarıyla okudu (Bu aranılan bir özelliktir, tahmin ediyorum). Şuanki görüşüm SAMSUNG 18X DVD RW'nin tercih edilebilecek bir DVD RW olduğu.

Çok iyi samsung kişiye ozel uretime basladı demek hayırlı olsun cabaların için tşkrler.

• arkadaşlar şu samsung18 dvd rw nin resmi varsa görelim bizamet bulamdım ben..

samsung diye aldım üzerinde yazmıyor.. kapagında write master yazıyor ..sizinkilerdede varmı bu olay yoksa face mi bizimki...
  •  Samsung  DVD 18X izlenimlerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jardi

arkadaşlar şu samsung18 dvd rw nin resmi varsa görelim bizamet bulamdım ben..

samsung diye aldım üzerinde yazmıyor.. kapagında write master yazıyor ..sizinkilerdede varmı bu olay yoksa face mi bizimki...

Üzerinde Samsung yazmayan ürünü nasıl Samsung diye aldın onu anlayamadım...
  • ya ben kadıkoyden bilindik bi firmadan aldım..

siyah samsung 18x dwd rw yi istedim.. oem olarak verdiler zaten. gerçi genelde öle..

kapagında felan yzmıyo. ama üzerinde bi etiket var samsung toshıba ve lg yazıyo..zaten yanınada lg cd si verdiler..
    kafam takıldı kurnazlaramı rast geldik.. büyük bi firma yapmaz diyom ama içimede kurt düştü.. eger emin olursam yanlış olduna sizin syenizde
    hemen geri götürüp vercem. sinir oldum ya kazıkmı yedik güvenmekle hatamı ettik...
  • ozzzytnt resim için sagol....bizimkinde öle bi şey yok..

3310 arkadaşım peki yanında verdikleri cd samsungunmu...yokasa farklı mı ..

bana lg nin cd ni verdiler...senin dediğine göre faceleme yok.. ama yukardaki resimde kafama takılıyo...

• tamam dır..3310 çok sagoll bilader.güncellemede yaptım şimdi tıkır tıkır gidiyo...

hrks slm...grszzzz....
  • hocam daha büyük resim yokmuydu bu pek küçük
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

hocam daha büyük resim yokmuydu bu pek küçük

Samsung  DVD 18X izlenimlerim

5 gün önce gigatekten 46ytlye aldım, ama ortadaki samsung yazısı yoktu...

bir de alet nero da 16x olarak görünüyor, bir anlam veremedim...
  • dvd leri yazdığınız hızlar neler ve nero da kalite testi yaptınızmı
  • samsung bu işin en iyisi ben nec ve asus kullanan biri olarak söyleyebilirimki asus berbat nec ise okuması iyi değil..
    samsung ucuz diye millet kalitesiz olduğunu düşünüyor ama bence bu işte uzman

16 x gören arkadaş belki neronun sürümüyle alakalıdır..birde benim nec 18x yazıyor ama 16x okuyor belki samsugda öyledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

dvd leri yazdığınız hızlar neler ve nero da kalite testi yaptınızmı

Samsung  DVD 18X izlenimlerim

nero da kalite testini başlatamıyorum çünkü "start" tuşu pasif durumda(her türlü denedim, boş cd/dvd ile dolu cd/dvd ile cdsiz ama bir şey fark etmedi)
    sadece bencmark ve scandisc bölümlerini kullanabiliyorum...

dvdleri 16x ile yazdırdım ama maximum 8. küsüre kadar kadar çıkabildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 11 Mayıs 2007; 12:22:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.