bugün 212 366 75 50 numaralı telefondan aradılar ve samsung led tv aldığım için hd paketini 12 ay boyunca 30 tl ödeyeceğimi belirttiler, 12 ay sonunda da iptal ettirebilirsiniz dediler, ne dersiniz? kampanyanın için de 350 tl lik HD RECEİVER ve 85tl lik kurulum ücretsiz? sizce ne düşünmeli miyim
bugün 212 366 75 50 numaralı telefondan aradılar ve samsung led tv aldığım için hd paketini 12 ay boyunca 30 tl ödeyeceğimi belirttiler, 12 ay sonunda da iptal ettirebilirsiniz dediler, ne dersiniz? kampanyanın için de 350 tl lik HD RECEİVER ve 85tl lik kurulum ücretsiz? sizce ne düşünmeli miyim
öncelikle tv.niz hayırlı olsun. tv alış tarihiniz ne nereden aldınız.
quote:
Orijinalden alıntı: intibak
merhabalar
Digitürkten aramamış olabilirler, digi 0 212 4737373 numarasından arıyor. Bayi satış yapmaya çalışıyor olabilir, dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Numarayı geri arayınca kim çıkıyor firma olarak?
dijitürk satşık departmanı die açıyorlar. samsung tv alan 2000 kişiyi aramışlar şimdilik, 30,99 x 12 = hd receiver, 1 yıl boyunca cihaz ve fiyat garantisi, 1 yıl sonunda devam etmek istemez iseniz cihazı geri alıyorlar, yok kalsın derseniz, 24 ay taahhüt istiyorlar sil baştan, pakette 11 belgesel, 16 spor ve 10 film kanalı varmış. kanalların hepsi HD değilmiş, forumda da dijitürkün belghesel kanalları için de vasat yorumlar olduğundan, ayrıca sanki receiveri 1 yıllığına kiralamış gibi olacağı için, olumsuz geri dönüş yapmayı düşünüyorum tekrardan aradıklarında.
tv mi 2 ay önce denizli vatan computerdan almıştım worlcard ile, telefondaki Betül Hanım firmalardan demin ettiğimiz 200 kişiyi aradık dedi, nette ise şöyle bir yorum vardı, " samsung satışları düşütüğü için bunu samsung yapmış olabilir ;s " die
bende 08.09.2011 tarihinde hepsiburdadan samsung led aldım. Siz 2 ay önce aldım dediniz benide ararlarmı diye bir umut doğdu içime ama pekte ihtimal vermiyorum. Aylık 30,99 HD dahil iyi fiyat hazır sözleşmem bitecekken ilaç gibi gelirdi tabi ligtv dahil ise.
Uygundur
quote:
Orijinalden alıntı: dijitalserkan
Uygundur
uygun olan ne
Yazmış olduğum mesaj 1.mesajın değerlendirmesidir
ok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme