Şimdi Ara

SAMSUNG DİGİMAX D53 DİJİTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar SAMSUNG DİGİMAX D53 DİJİTAL bu makina nasıldır ne dersiniz? alayımmı..

• bende var bu makinadan, pil dayanmıyor. mikrofonu da berbat, yaptığım kamera kayıtlarını dinleyemiyorum, makinadan ses çıkmıyor hiç.daha iyi bir makina almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEMIS -- 19 Ağustos 2007; 0:55:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEMIS

bende var bu makinadan, pil dayanmıyor. mikrofonu da berbat, yaptığım kamera kayıtlarını dinleyemiyorum, makinadan ses çıkmıyor hiç.daha iyi bir makina almanı öneririm.

kullandığın pilin markası nedir?
  • biras daha para verip samsung s630 alırsan ii olur bence pile gelince bu tür makina alıyorsan en iyisi varta sarjlı pil setini almaktır
  • maxell alkaline. pilin üzerindeki diğer veriler: size AA ; LR6(GD)/1.5/AA
    quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

bende var bu makinadan, pil dayanmıyor. mikrofonu da berbat, yaptığım kamera kayıtlarını dinleyemiyorum, makinadan ses çıkmıyor hiç.daha iyi bir makina almanı öneririm.

kullandığın pilin markası nedir?
  • şarjlı pil kullanman gerek ve en az 2500 lük yoksa hiç bi makina dayanmaz
  • Samsung fotograf makinesinde iyi degildir daha iyi markalara bakın,mesela canon,fuji,nikon,sony,practica,kodak,olympus gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitinimi -- 24 Ağustos 2007; 19:22:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KODAK EASYSHARE C713 7.0MP
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

maxell alkaline. pilin üzerindeki diğer veriler: size AA ; LR6(GD)/1.5/AA

alkaline pil onu çalıştırıyorsa dua et bence.. bilip bilmeden hemen suçu alete atmayın..

@pitinimi

saydıklarının arasında bulunan praktica'yi alırsak eminim ki hepsini ezer geçer..

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 24 Ağustos 2007; 20:00:32 >
  • 400 ytl altı makinalarda bence kodak 1 numara
  • SAMSUNG DİGİMAX D53 DİJİTAL makineyi 4 aydır kullanıyorum birçok makineyle karşılaştırdım çok iyi kalitede resim ve bir fotoğraf makinesinin çekebileceği en iyi kalitede video çekiyor.Ayarını düzgün yaparsanız .Süperrr.
  • arkadaşlar d53ü bilmemde şarjlı pil kullandımmı 2500 lük bide ayarları güzel yapdımmı samsungda olypusda cononda vb her makine güzel ceker

samsun u kötülemenize gerek yok

başkalarını başka yerlere yada kendi kullandınız makinelere yönletme hakıınız yok sahsi görüşlere saygı duyalım lütfen
  • samsungu beğenmeyenler hele bi gelinde samsung s630 topiğindeki fotoları görün sonra yorum yapınnnn lütfennnn bilmeden konuşmayalımmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitinimi

Samsung fotograf makinesinde iyi degildir daha iyi markalara bakın,mesela canon,fuji,nikon,sony,practica,kodak,olympus gibi

İlahi Gürcan Bey
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyhan44

SAMSUNG DİGİMAX D53 DİJİTAL makineyi 4 aydır kullanıyorum birçok makineyle karşılaştırdım çok iyi kalitede resim ve bir fotoğraf makinesinin çekebileceği en iyi kalitede video çekiyor.Ayarını düzgün yaparsanız .Süperrr.

biraz abarttınız..
  • SAMSUNG DİGİMAX D53 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI

Daha dün aldım.aslında almak için gittiğim marka "BENQ" idi.sonra bunu gördüm ve hemen aldım.

230 ytl

-1 gb hafıza kartı
    -5 mp
    -3 optik 5 dijital zoom
    -sesli video çekimi-(mpeg 4-avi formatlı,çekim anında zoom yapılabiliyor,çekimi paus'layıp devam edebilme özelliği)
    -2.4 ekran
    -gece çekimi güzel
    -türkçe menü.

aklımda kalan bunlar arkadaşlar.,bende daha yeni yeni çözüyorum.2500 amperlik pil ile sorun yaşamadım.

sonuç olarak güzel bir makinaya sahip oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 29 Ağustos 2007; 16:50:58 >
  • hayrlı olsun pişman olmazsın bizim başlıga bi ugra sana çekimler hususunda yardımcı oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahatay63

hayrlı olsun pişman olmazsın bizim başlıga bi ugra sana çekimler hususunda yardımcı oluruz

sağol arkadaşım.pişman olmayacam kesin,ilk olmasındanmıdır nedir çok sevdim.başlığı link olarak verirmisin.öğrenmek istediğim şeyler olacaktır elbet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

quote:

Orjinalden alıntı: sahatay63

hayrlı olsun pişman olmazsın bizim başlıga bi ugra sana çekimler hususunda yardımcı oluruz

sağol arkadaşım.pişman olmayacam kesin,ilk olmasındanmıdır nedir çok sevdim.başlığı link olarak verirmisin.öğrenmek istediğim şeyler olacaktır elbet.

link buhttp://forum.donanimhaber.com/m_13518008/tm.htm bence gir teker teker sayfaları incele gerçekten çok şey ögrenirsin orda

• teşekkürler sahatay
  • bu makinenin videoları nasıl arkadaşlar codec sorunu var mı rahatça bilgisayarda oynatılabiliyor mu. bir de sesli video çekimleri nasıl sesi iyi kaydediyor mu
    saygılarımla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.