Samsung, en yeni Full HD kamerası VM-HMX20'nin geçtiğimiz günlerde lansmanını gerçekleştirdi. VM-HMX20 kod adlı video kamera, 6.4 Megapiksel çözünürlükte CMOS sensör kullanıyor ve elektronik görüntü stabilizasyon teknolojisine sahip. Gitgide yaygınlaşan bu teknoloji rahatsız edici titreşimlerin önlenmesinde önem taşıyor. Full HD ve a1080p@30 FPS modlarında kayıt yapabilen kamera ayrıca 10 saniye boyunca 300 FPS video kaydedebiliyor. Saniyede 300 karelik görüntülerin yavaş çekimde izlenebilmesi amaçlanmış. Görüntüler 8 GB'lık dahili flash belleğe aktarılıyor. Bunun dışında kameradaki hafıza kartı slotu SDHC kartların kullanılmasına da olanak tanıyor. 2.7 inç boyutunda ekrana yer verilen VM-HMX20'nin ortalama 900$'a ilk olarak Uzakdoğu ülkelerinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.
çok şık bir şey dahili hafızası biraz daha olabilirdi!!!
Bundan istiyorum birr tanee
daha iyileri var almaya değmez bu makineyi arkadeaşlar
iyimiş baya 300fps olayı hosuma gitti 10 sn az keske 30 sn fln olsaydı
çok karizma cihaz olmuş. 300fps de çekim de etkileyici süre az olsa bile
Bunun modelini köşeye yazayım, gelir gelmez 1 tane alalım.
full hd diyen biçok model gibi 1080i değil 1080p olması güzel... yarıca 300fps de kesinlikle spor çekimlerinde kullanışlı olucaktır...peşine düşelim bakalım... sd hc lerin biraz daha büyümesiyle hdd li makinalara alternatif olabilir bence.....Dahili ye 16 yada 32 gb eklemeden kullanılmaz bence...
elin oglu yapar bizde boyle ancak bakariz
alet guzel ama
bence yeterince kapasiteyi simdiden ekleyebiliyoruz ama 300 fps olayida muthis olmus 10 sn az gibi gorulebilir ama yavas oynatinca yuz sn yani bir bucuk dk suruyor fena degil eglenceli ufak olsun disk gibi bozulmasin herseyi var yaw
8 gb o kalitede çekim için kaç dakikaya denk gelir çok bilemiyorum ama gayet kısa olacagı kesin 300fps iyi fakat süre çok kısıtlı buda zaten her zman ki gibi bir pazarlama tekniği daha uzun olsaydı yenisini çıkartmaya gerek kalmazdı bunuda zaten bütün forum halkı biliyor
Bu şuan yurtdışında hangi ülkede satılıyor acaba? Ya da daha satılmıyor mu? Satılış tarihini bilen var mı?
çok güzel bir ürün olmuş....
yurtdışında satılıyorsa alınabilir....
sony nin hd'si daha ergonomik gözüktü gözüme
ilk duyurulduğunda bir ara sample videolarına bakmıştım, düşük ışıkta fiyaskoydu diye hatırlıyorum.
Bunun bir düşük modeli daha var 350-400 ytlye satılan aman uzak durun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme