Şimdi Ara

^^Samsung'dan 3D LCD Ekranlı Stereo Kameralı SCH-B710^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki de hiçbir zaman ülkemize gelmeyecek bir model olmasına rağmen Samsung SCH-B710, sahip olduğu özelliklerle dikkat çekmeyi başarıyor. 3-boyutlu LCD ekran, mobil TV, Picture in Picture (PIP) özelliği, malzeme kalitesi, 1.3 megapiksel stereo kamera ve tasarımındaki kullanım kolaylığıyla şıklık bu telefonu görülmeye değer yapıyor. Stereo kamera iki veya daha fazla lens kullanılan kameralar için söyleniyor.

3D görünümlü LCD ekrana bakıldığında görüntüde bir derinlik hissediliyor

Çift lensli 1.3mp stereo kamera

Picture in Picture (PIP - Resim içinde Resim) özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Haziran 2007; 1:37:50 >

• Vay be. Gelse keşke böyle bişey. Güzele benziyor.
  • Bu ne yaaav süper bişi
  • stereo kamera deyince dedim heralde yanlış yazdı. hoparlör yazcaktı:) ama cidden çift lens varmış.
  • anycall ne peki markasımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

anycall ne peki markasımı

Samsungun uzak doğu ismi diyebiliriz
  • şık görünüyor, ama çift lens sistemini dijitalde pek desteklem,yorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsunglarda görmek istediğim bir tasarım (dönen ekran) hiç yapmayacaklar sanmıştım
    kamerası çift lens özelliğine göre düşükmüş (3 ila 5mp olmalıydı bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 29 Haziran 2007; 16:38:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

samsunglarda görmek istediğim bir tasarım (dönen ekran) hiç yapmayacaklar sanmıştım
    kamerası çift lens özelliğine göre düşükmüş (3 ila 5mp olmalıydı bence)

Hem kızaklı hem dönüyor.

Kamera performansı üdşük malesef
  • süper..

FOREVER SAMSUN
  • bu tasarımın üst versiyonunu(kamerası 3 veya üstü, işletim sistemi symbian, linux(motorola kullanıyor)veya windows mobile) çıkarsalardı kesinlikle alırdım ama samsungun bunu yapacağını sanmıyorum belki kamerayı arttırabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 29 Haziran 2007; 17:10:36 >
  • anycall koreden başka bi yerde satılıyormu?
  • samsung bir lens firması ile anlaşma yapmadıkça fotoğraf kalitesinin artacağından şüpheliyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iCe_SuNNY

anycall koreden başka bi yerde satılıyormu?

Sanırım hayır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

samsung bir lens firması ile anlaşma yapmadıkça fotoğraf kalitesinin artacağından şüpheliyim..

samsung zaten büyük bir fotoğraf makinesi üreticisi; kendi leslerini de üretiyor... lensten ziyade sensör önemli...
  • s.e. s700i gordum sanki
  • quote:

bu tasarımın üst versiyonunu(kamerası 3 veya üstü, işletim sistemi symbian, linux(motorola kullanıyor)veya windows mobile) çıkarsalardı kesinlikle alırdım ama samsungun bunu yapacağını sanmıyorum belki kamerayı arttırabilir

linux 'u panasonic, nec, motorola, apple, nokia, siemens ve daha önce adını hiç duymadığımız çoğu uzakdoğu ve rus firması kullanıyor. linux sistemli teller başta uzakdoğu ve asya(rusya), ve abd de oldukça popüler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

bu tasarımın üst versiyonunu(kamerası 3 veya üstü, işletim sistemi symbian, linux(motorola kullanıyor)veya windows mobile) çıkarsalardı kesinlikle alırdım ama samsungun bunu yapacağını sanmıyorum belki kamerayı arttırabilir

linux 'u panasonic, nec, motorola, apple, nokia, siemens ve daha önce adını hiç duymadığımız çoğu uzakdoğu ve rus firması kullanıyor. linux sistemli teller başta uzakdoğu ve asya(rusya), ve abd de oldukça popüler.

açıklaman için sağ ol bir çok telefonun kullandığını biliyordumda nokia ile siemens in kullandığını bilmiyordum

• cihazın çok farklı özellikleri bulunuyor böyle bir telefon çok tutar
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

samsung bir lens firması ile anlaşma yapmadıkça fotoğraf kalitesinin artacağından şüpheliyim..

samsung zaten büyük bir fotoğraf makinesi üreticisi; kendi leslerini de üretiyor... lensten ziyade sensör önemli...

samsung birçok şey üretiyor zaten ancak önemli olan kalite, mesela nokia'yı örnek alırsak carl-zeiss kullanan telefonların fotoğraf kalitesine bakarsan farkı anlarsın
    veya aynı anlaşma sony için de geçerli ancak sony bunu sadece fotoğraf makinalarında kullanıyor.
    aynı işlemci, program, vs. ancak iki farklı kalitede lens kullanan makinaların fotoğraflarını karşılaştırman gerek farkı anlamak için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.