|
TCL, Q10L serisi QD-Mini LED TV'lerini tanıttı: 6500 nite kadar parlaklık sunuyor!

-
-
Şunların monitörlerini de yapsınlar da alalım. Monitörlere hep düşük teknik özelliklere sahip panelleri koyuyorlar.
-
Güzel TV'ler... ama Çinde 826 dolar ise ABD'de 1200 dolar, Avrupada 1500 EUR, ülkemizde 2000 EUR karşılığı TL olur.
-
Hem markanın teknik servis ve Türkiye ekibinin vurdum duymaz hareketlerini içeren konular gördüğüm için hem de tüm markaların vatandaşlara daha iyi çözümler sunması için acilen kanun çıkartılıp ülkede bulunan firmaların kendi teknik servislerini kurmaları zorunlu tutulmalı. 3. parti teknik servis rezaletinden millet canına doydu.
-
Teknik servis konusunda berbat ötesi firma. Aldığıma acayip pişmanım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TCL televizyonlar alınır mı diye sormak için geldim, cevabımı aldım.
-
Ben samsung tercih etmiştim benim için bir markanın en önemlisi servis ve satış sonrası müşteri hizmetleri tcl miş bilmem neymiş boş lg türkiyenin satış sonrası müşteri hizmetleri politikası rezalet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ülkemizde 2000 euro yada bulamıyoruz. şuanki güncel üst seviye tvler 65inc ve üzeri 3000 euro civarında fiyata satılıyor. paranız olsada birde piyasada bulabilmeniz lazım.
Hem markanın teknik servis ve Türkiye ekibinin vurdum duymaz hareketlerini içeren konular gördüğüm için hem de tüm markaların vatandaşlara daha iyi çözümler sunması için acilen kanun çıkartılıp ülkede bulunan firmaların kendi teknik servislerini kurmaları zorunlu tutulmalı. 3. parti teknik servis rezaletinden millet canına doydu. |
Teknik servis konusunda berbat ötesi firma. Aldığıma acayip pişmanım
|
Güzel TV'ler... ama Çinde 826 dolar ise ABD'de 1200 dolar, Avrupada 1500 EUR, ülkemizde 2000 EUR karşılığı TL olur. |
TCL televizyonlar alınır mı diye sormak için geldim, cevabımı aldım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X