Şimdi Ara

Samsung.com hediye çeki kampanyası IKEA, Migros vs. Uygun M30s vs. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
14
Favori
62.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.615 nasıl oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sume

kamerası dışında telefonu begendim. kamerayı ben mi ayarlayamadım yoksa gerçekten mi iyi değil çözemedim. 48mp ile bile zoom yapınca kalite düşüyor. gece çekimi ise inanılmaz kötüydü.
    gece cekimi iyi olmadgi soylendi... 48 mp de olsa djital zoom oldgu icin zoom fotografi bozar... 48mp tek faydası bence buyuk fotolar bastiracak olsaniz guzel cikar

gunduz cekimi zoom olmadan güzel diye

fiyata gelince yapi kredi 1900 cekti... 250 cek düştüm 35tl avantajx den gelicek

1615 tl geldi cihaz. dedgim gibi cek gelirse tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

telefonun da iade edersiniz... ama telefon hediye ceki ile cok uygun fiyata geliyor. bana 1615 tl geldi m30s iade edilmez yani... tabi ceki yollarlarsa :)
    Hangi şirket cekini aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Hangi şirket cekini aldınız

Alıntıları Göster
    ben migrosu seçtim

• catik kullanıcısına yanıt
    peki foto boyutlarında 3/4 1/1 full gibi özelliklerin farkı nedir?

hediye çeki gelecektir sorun olacağını düşünmüyorum. avantajix ise bu model için ödeme vermez. ben yapıkrediyi gidip 1792ye kapadım. bu fiyatlara göre kesinlikle alınacak bir telefon.
  • Sume kullanıcısına yanıt
    1999₺ yi peşin ödediğinizde mi bu fiyata geldi?

• ilk sayfalarda nasıl yapıldığı ile ilgili konu var. Yapı kredi üzerinden vade farksız taksitli kredi ile alım yapıyorsunuz. (6 aylık vade ile 1900tl 12 aylık vade ile 1999 tlye alım yapıyorsunuz)

Aynı gün bankaya gidip krediyi kapatırsanız 1790 tl ödüyorsunuz. ben telefon geldikten sonra gittim ve 1792 tl ödedim.
  • Teşekkürler bilgi için.

• arkadaşlar ürünü sipariş ettim,sepet kısmında hediye çeki eklenmedi.Sipariş onayında çekle ilgili gene ibare yok.kredi kartıyla aldım.
    Ne yapmak lazım iptal mi edeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 31 Aralık 2019; 2:49:51 >
    Merhaba hocam. Hayırlı olsun öncelikle.
    Cuma akşamı sipariş verdim. Pazartesi öğlen 1 de Beylikdüzü dağıtım bölgesine ulaşmış olarak güncellenmiş. Avcılarda oturuyorum bugün salı günü öğlen 2 ye kadar gelme ihtimali var mı ?

Sizdeki süreç nasıldı merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Aralık 2019; 2:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toojohn

arkadaşlar ürünü sipariş ettim,sepet kısmında hediye çeki eklenmedi.Sipariş onayında çekle ilgili gene ibare yok.kredi kartıyla aldım.
    Ne yapmak lazım iptal mi edeyim?
    Sipariş oluştururken çek seçimi çıkmadı mı?

• R-10 kullanıcısına yanıt
    bayrampaşada dağıtım bölgesinde yazdıktan 24 saat sonra bana ulaşmıştı. Senin tek şanssızlığının bugun 31 aralık olması nedeniyle bir yavaşlama ve perşembe gününü teslimatlarda sarkma ihtimali olabilir.
    bende cuma günü sipariş geçtim aynı gün kuryeye verildi dün geldi işyerim kıraçta hemen hemen aynı bölge sayılırız
    Multe kullanıcısına yanıt
    Sabah 7 de kurye tarafından dağıtıma çıktı olarak güncellenmiş.Teşekkür ederim cevabınız için :)

@Multe
    Yakınmışız hocam :) .Sabah 7 de kurye tarafından dağıtıma çıktı olarak güncellenmiş sanırım bugün gelir.
  • Biraz önce teslim aldım arkadaşlar
  • Arakadaslar telefonun uretim yerinin kalite acisindan bi onemi var mi ? Muhtemelen buradan çin uretimli telefonlar geliyor vietnam veya baska ulke uretimleri kaliteyi etkiler mi ?

• Geçen hafta teslim aldığım telefonu samsung mail atmış siparişiniz iptal edilmiştir diye noluyor?

Migros çeki de gelmedi hala.
    güle güle kullan. umarım çeklerde böyle gecikmeden gelir
  • hediye çeklerini göndereceklerine inansam alıcam....

neyse yarın 200tl pegasus indirimi başlıyor ona bakayım.
  • Çekler ne zaman gelir acaba ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.