Şimdi Ara

Samsung Cihazlarda Slow Motion Çekim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
30.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar samsung s4 kullanıyorum,internette samsung s4le çekilmiş slow motion klipler gördüm ama ayarlardan bulamadım,öncelikle s4'te bunu nasıl açabilirim ve diğer samsung s serilerindede bu özellik varmı?

Orijinalden alıntı: haki02

Merhabalar samsung s4 kullanıyorum,internette samsung s4le çekilmiş slow motion klipler gördüm ama ayarlardan bulamadım,öncelikle s4'te bunu nasıl açabilirim ve diğer samsung s serilerindede bu özellik varmı?

Azıcık karıştırsanız bulurdunuz.

Ayarlar işaretine basın
    Video Kamera işaretine basın
    Bir menü çıkacak Kayıt Modu şeklinde altında bulursunuz hızlı ve yavaş çekimi.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki02

dostum kurcalıyorum kurcalıyorum inatla bulamıyorum :)

Inşallah çakma s4 lerden değildir o zaman.

Kolay gelsin

kamerayı açtıktan sonra ayarlar çarkına basın
    aşağı doğru inen ayarlardan video kamera simgesine basın
    ordaki seçeneklerde hızlı veya yavaş çekim modunu seçin

herkese teşekkürler

Orijinalden alıntı: djcetin

s3 te varmi boyle bi ozellik yada programla

Note2 cihazımda var. Normal cihazın kamera uygulamasına girildiğinde, video kamera seçildikten sonra, ayarlar kısmından, kayıt modu içerisinde, normal, hızlı ve yavaş olarak görürsünüz. S3 cihazda da vardır mutlaka.

arkadaşlar bu slow motion özelliği iyi güzelde iphone kadar akıcı değil. yapılabilecek bir şey var mı ? iphone almak dışında.

Note 4 kullanıcısıyım

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

bende bi uplayım o zaman konuyu,

arkadaşlar bu slow motion özelliği iyi güzelde iphone kadar akıcı değil. yapılabilecek bir şey var mı ? iphone almak dışında.

Note 4 kullanıcısıyım

Gerçekten de iPhone 5S'teki slow motion özelliğini çok beğenmiştim. Bir hevesle kendi telefonumda da aynı güzellikte videolar çekmek istedim. Ama Galaxy S5'teki slow motionu beğenmedim. Nedeni belirttiğiniz gibi iPhone'daki kadar akıcı olmayışı. iPhone'larda hem kayıt hem oynatma yaparken 120 FPS ile yapıyor, diğer telefonlar 120 FPS ile kayıt yapsa bile oynatırken 30 FPS oynatıyor ve akıcılık kayboluyor, sanki kasıyor. Program yardımıyla 120 FPS oynattırabilir miyiz ki? Pek sanmıyorum gerçi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Video 120 FPS kaydedilir oynatırken size 3 farklı seçenek sunuyor. 1/8 oranı seçerseniz 120 FPS kaydedilen halini gösterir.

Oynatırken değil de kaydederken üç seçenek sunuyor. 1/2, 1/4 ve 1/8. Üçünü de denedim ama iPhone 5S kadar akıcı olmadı, 120 FPS akıcılığı yoktu. En iyi akıcılık 1/2 oranında, o oranda da slow motion-normal video gibi oynatıyor. 120 FPS kaydediyor olabilir ama oynatırken 120 FPS olduğunu düşünmüyorum. Bende Galaxy S5 var, belki de ondandır. iPhone dışındaki telefonlar demem yanlış olmuş olabilir, bir üst modeli Galaxy S6 iPhone 5S kadar akıcı oynatıyordur, bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Android sürümü 5 ise kayıt sırasında oran sormaz. Kayıttan sonra oynatırken 1/8 seçin. Teknik olarak FPS iPhone ile aynı.

5.0 ama kayıt sırasında değil, öncesinde seçiliyor resimdeki gibi:

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

bende bi uplayım o zaman konuyu,

Note 4 kullanıcısıyım

Gerçekten de iPhone 5S'teki slow motion özelliğini çok beğenmiştim. Bir hevesle kendi telefonumda da aynı güzellikte videolar çekmek istedim. Ama Galaxy S5'teki slow motionu beğenmedim. Nedeni belirttiğiniz gibi iPhone'daki kadar akıcı olmayışı. iPhone'larda hem kayıt hem oynatma yaparken 120 FPS ile yapıyor, diğer telefonlar 120 FPS ile kayıt yapsa bile oynatırken 30 FPS oynatıyor ve akıcılık kayboluyor, sanki kasıyor. Program yardımıyla 120 FPS oynattırabilir miyiz ki? Pek sanmıyorum gerçi...

hocam, sırf slow motion özelliğinden dolayı iphone 6 aldım

note2'den note4'e geçtiğim zaman alamadığım keyfi iphone a geçince aldım. Ne yalan söyleyim ios a karşı önyargılıymışım.

Nişanlımda Samsung Galaxy S4 var, cihazda herhangi bir güncelleme vs yapılmadı. Whatsapp dışında hiç bir sosyal mecrayı kullanmıyor ona rağmen kasmalar başlamış durumda.

Takım tutar gibi marka fanatikliği yapmak istemediğim için iki platformu da kullanmış birisi olarak diyorum ki, note4 iphone6 ya göre daha üstün bir cihaz ancak bugün alacak olsam yine iphone6 alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.