< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 14 Mayıs 2020; 19:35:23 > |
SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALACAKLAR OKUSUN
-
-
makinanın modeli neydi hocam? -
Merhaba çözümü bulabildiniz mi -
Oldukça basit bir işlem.
Dedex55 Easy Tabii Ki DeyoutubeÇamaşır makinesi motor kömürü nasıl değiştirilir ve motor fırça kömürlerinin neden çabuk bittiğini anlattığım bir videomla daha sizlerleyim. Çamaşır ve bulaşık makineleri sorunlarıyla ilgili yüzlerce video çekerek sizlere yardımcı olmaya çalıştım ve her gün videolarıma yenilerini ekliyorum. Sorularınız için "dedex55 bulaşık/çamaşır makinesi sorunum" yazarak Youtube'da arama yaparsanız ilgili videom karşınıza çıkar. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #değiştir #motor #kömür #çamaşırmakinesihttps://www.youtube.com/watch?si=bE8LAh0CAJLjAUeK&v=jh81w9FrQVk&feature=youtu.beDedex55 Easy Tabii Ki DeyoutubeMotor kömürlerini değiştirirken, lehim ya da puntalama makinesi kullanmadan bakır kablo bağlantısının nasıl yapıldığını videomda sizlere anlattım. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #motor #fırçakömür #kömür #nasılyapılır #teknik #pratik #pratikbilgihttps://www.youtube.com/watch?v=CIu7H6DaOKk&feature=youtu.be -
Hocam anakart diyorlar kömür değil -
Nerede anakart yazıyor?
"Motorun kömürü bitmiş dendi 950tl yeni motor takılabilirmiş Samsung olarak kömür değişimi yapmıyorlarmış."
-
Benim cihazdan bahsediyorum -
Anladım ancak başlık ile alaka kurmaya çalışınca yanlış anlamışım. Keşke ayrı bir konu açarak sorununuzu belirtseydiniz. Kömür konuşulduğu için insan kömür zannediyor. Cümlenizde "merhaba çözüm bulabildiniz mi?" yazmışsınız.
Anakart sizin aklınızdan geçirdiğiniz fakat bizim okumadığımız şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 28 Haziran 2024; 10:53:18 > -
Aslında sorum sorun odaklıdır yani soruna nasıl çözüm bulmuş kömür değişince düzelmiş mi?
Çünkü bu soruna ilk olarak kömür diye yaklaşılmis zamaninda, ancak sorunun asıl kaynağının anakart olduğu ve bir çok eco bubble makinada anakart sorunlari yaşandığı belirtiliyor.
Zira özel servis çağırdım oda anakart dedi, onun öncesinde anakart tamiri yapan biryer ile konustum oda direkt anakart sorunu olduğunu belirtti, fakat eve gelen özel servis çamaşır makinasının 3/5 oranında para isteyince yaptırmadım.
Anakartı söküp kendim götüreceğim, servisin çektiği ücretin 1/5 oranında fiyat veriyor anakart tamircileri. Bu arada özel servis düzgün bir garanti bile veremiyor, bahaneleri; cihaz banyodaymisda nemli ortamdaymis o sebeple anakart ariza yapabilirmis.
Bu makinalarin %60-70 zaten banyoda kullanılıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 28 Haziran 2024; 17:20:53 > -
Hocam tüm makinelerde buharlaşma ve yoğuşma sebebiyle, hatta özellikle çekmecede kuğu boynu yoksa çıkan buhar sebebiyle anakart sorunları yaşanabiliyor. Bu sebeple makineyi kapak ve çekmece açık, hava alacak şekilde bırakmak şart. Banyoyuda mutlaka kullanım sonrası havalanadırmak ve kurutmak gerek.
Normalde üretüm aşamasında basit bir sprey kaplama ile sorun ötelenebilinir ancak nasıl bir yöntem uygulanıyor yada bir koruyucu katman uygulanıyor mu bilmiyorum. Malesef firmalar bu tip arızalara göz yumabiliyor. -
Samsung ecobuble çamaşır makinelerinin anakartlarının Allah belalarını versin. Kömür bitmiş dendiği için kömüre odaklandım. Anakart arızalarında ortaya çıkan sorun daha farklı. 2 yıl bu anakartlarla uğraştım. Sonuç olarak üretilip satılmaması gereken bir modelmiş diyebilirim. Elektronik şans işi sözünün ortaya çıkmasına sebep olan makine.
Bildiğim bir kaç bir şey var ancak anlaşma konusunda problem yaşadığım için yazamayacağım.
Kömür bitikse bitiktir. Açarsın bakarsın görürsün. Kömür var ve çalışmıyorsa sorun başkadır. Yani kömür değişimi ya da kömür kontrolü öyle abartılacak bir şey değil. Varsa vardır yoksa yoktur.
Şey gibi
dolapta meyve var mı? Açarsın bakarsın. Lafım size değil. Yanlış anlamayın. Kömür yoksa motor dönmez.
-
Cihazı sadece üst kapak söküp taktim 1 haftsfir çalışıyor. Hakkaten ilginc makina. Bir daha sriza yaparsa wd40 sikacam calismayacak duruma gelince kartı söküp götürecem -
Pek adam gibi yapan tamirci de yok. İşlemciyi yakıyorlar ya da sorun işlemcide çıkıyor. Peşin vermeyin parasını. Sorun kaynağı aslında kötü lehim ve titreşim. Maalesef. Fabrika hatası. Git gel yapmasının da sebebi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 29 Haziran 2024; 20:33:48 >
Benzer içerikler
- bulaşık makinesi kaçak akım rölesini attırıyor
- kurutma makinesi kapalı dolaba konur mu
- beko mu arçelik mi
- bulaşık makinesi yarım yük ne demek
- vestel çamaşır makinesi alınır mı
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi bulaşık makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X