merhabalar. samsung c7 kullanıcısıyım.2018 yılı son güncelleme olan 8 yükledim. sonrasında ekranda renk arızası ters dönme , tuş kilidine on defa basmamda açılması vs. olmuştu, servise gönderdim ekran hasar görmüş dediler?? ekranı değiştirdim hatta 2 kere, farklı bir yerden. orada da bi önceki sürümü yüklemişlerdi sıkıntı yoktu herşey stabil. fakat yine güncelleme yaptım ve aynı sorunlar yine gösterdi, samsung serviside ürünü ithalatçı firma üzerinden aldığımdan birşey yapamayacaklarını söyledi, acaba varmıdır bilgisi olan.
Teoride, sorunsuz ekran sürümünü hafıza kartına atılıp TSP *#2663# menüsünden bir ihtimal yapılabilir fakat ekran sürümü bulunur mu veya nereden bulunur bilmiyorum. En mantıklı görünen seçenek GARANTİSİ bitmiş ise root atıp önce Stock Rom ile daha sonra Custom Rom ile denemek olabilir. Siz yapamayacaksanız telefonculara yaptırın. Ayrıca TAMAMEN KENDİ SORUMLULUĞUNUZDA yukarıda bahsettiğim menüden güncelleme yapabilirsiniz Uyarıyorum daha da KÖTÜYE gidebilir de düzelebilir de.
UnlockiOfficialyoutube
How to Fix Reversed | Inverted | Mirrored Touch on S6 SM-G920I | G920T | G920P | G920F.
teşekkür ederim. 2663 ekranından general update yaptığımda hata veriyor "failed the update=fail" telefoncuya yaptırmam gerekecek sanırım birçok kez uğraştım olmadı.
çepni52Ç
kullanıcısına yanıt
sanırım hallettim. bilinçsiz bir şekilde 7 sürümünü yükledim nasıl olduğunu bilmiyorum.