Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
282.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet şimdi gizlediğim öğeleri kontrol ettim bende de aynı hatayı verdi. 8.0 var telefonda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Evet şimdi gizlediğim öğeleri kontrol ettim bende de aynı hatayı verdi. 8.0 var telefonda.
    Yedek cihaz olarak A7 2016 var ve onda çatır çatır volte çalışıyor. Normalde C7 daha güncel cihaz ama bunda çalışmaması garip geldi bana.
  • VoLTE özelliğinin çalışabilmesi için CSC TUR olması gerekiyor sanırım.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Çünkü Türkiye için üretilen bir cihaz olmadığından uyumsuzluk problemi yaşanması bundan ileri geliyor, A7 Türkiye'ye distribütör şirket tarafından getirilen bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 25 Nisan 2020; 12:51:31 >
  • hocam sizi konuda hep görüyorum bilirseniz siz bilirsiniz gibi geliyor umarım görürsünüz c7ye tam kapatan koruyucu cam bakıyorum ama bulamıyorum sizin bildiğiniz bir cam varsa link olarak mağaza linkiyle atarmısınız
  • Taharetmusluğu T kullanıcısına yanıt
    Düzenleme: Tam kaplayan değilmiş,

m.n11.com
    Samsung Galaxy C7 Gerçek Kırılmaz Nano Ekran Koruyucu - n11.com
    https://m.n11.com/samsung-galaxy-c7-gercek-kirilmaz-nano-ekran-koruyucu-P162640379

Tam bir buçuk senedir eşimin telefonunda takılı, beklediğim gibi çıktı, forumda yüksek kaliteden düşük kaliteye bir tavsiye okumuştum, oradan okuyup sipariş geçtim، sadece çizikler var, tam kaplıyor dokunmatik hassasiyeti de orijinal gibi.

Zero nano glass mikro koruyucu. Yine de başka tavsiye alırsanız değerlendiriniz.

Selametle kalınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 9 Mayıs 2020; 9:40:18 >

• Hocam cevap için teşekkürler yeter ki tam uysun alabilirim koruyucuyu fakat kıllık yapıyor diye düşünmeyin kafamda bir soru var, linkteki sayfada soru cevap kısmında tam kapatmaz diyor sizde eminim ki görmüşsünüzdür bazı koruyucular 4 5 mm boşluk bırakıyor buda o şekilde mi emin olmak istedim eğer ki kullandıysanız cevaplarsanız sevinirim.
    Ben özür dilerim, kılıftan sebeb tam kaplayan görünüyormuş, kılıfı çıkarınca kenarları göründü, ama ekranı tam kullanabiliyoruz, tam kaplayan bu kadar dayanıklı bir marka tavsiyesi olursa onu da değerlendirirsiniz.

Zero marka tam kaplayan yazıp yorumları vs inceleyebilirsiniz.
    Gerçekten kusura bakmayın.

Yalnız şöyle bir durum daha var tam kaplayanlar hepsinden daha erken hava alıp kullanışsız hale geliyor, bence tam kaplayandan ziyade iyi yapışan dayanıklı bir tane almanız, çok kaliteli olan markalar bile tam kaplayan konusunda sınıfta kalıyorlar.

Özellikle şu 9h 6h olan nano esnek ince olanlardan uzak durun , hem çok dayanıksız hem de çok aşırı çizikler oluşuyor, neredeyse ekran görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 9 Mayıs 2020; 9:42:43 >
  • Estağfurullah hocam zamanında bir tane bulmuştum 2 sene kullandım ve hem tam kapatıyor hemde 2 sene boyunca sağlam kalmıştı lakin kenarını tırnağımla temizleyeyim derken açtım ve hava girdi değiştirmek istedim ama tam kapatan bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharetmusluğu -- 9 Mayıs 2020; 14:8:37 >
    Ancak telefonculara sorup kaliteli marka tavsiyesi alabilirsiniz. Onun dışında tecrübe ettiğinizi sipariş mi geçmiştiniz yoksa telefoncudan mı almıştınız, onlar bilirler hangisi iyi hangisi kötü.

• Sipariş geçmiştim ama 2 yıl geçince adını unutmuşum şimdide bulamıyorum
    Hangi siteden aldığınızı hatırlıyorsanız eğer, geçmiş alışverişler kayıtlıdır oradan da ulaşabilirsiniz ismine, ben üstteki zero markayı o şekilde buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 9 Mayıs 2020; 16:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharetmusluğu

hocam sizi konuda hep görüyorum bilirseniz siz bilirsiniz gibi geliyor umarım görürsünüz c7ye tam kapatan koruyucu cam bakıyorum ama bulamıyorum sizin bildiğiniz bir cam varsa link olarak mağaza linkiyle atarmısınız
    Dostum telefonu ilk aldığım zaman Aliexpress'ten ekranı tamamen kaplayan yumuşak tpu malzemeden bir ekran koruyucu almıştım. Artık yurt dışı sitelerden alışverişi zorlaştırdılar. Bu nedenle buradan bakınmanız daha uygun olur. Tavsiyem yumuşak TPU malzeme olan koruyucular olacaktır.
  • güncelleme gelmeyen , yarı ingilizce olan , vodafonu interneti H hızıyla çeken , evdeki salondaki wifi yi uzaktaki odadan ki ve 110 m2 çekmeyen C7 telefonumla gönül bağımı bitirdim, maddi bağımı da yakında bitirmeyi planlıyorum inşallah ..Bir daha ithalatçı firma telefonuna tövbe..
  • samsung c7 telefonumun ekranı kırıldı. Çıkma c7 ekran arayışım var. yardımcı olabilecekler ulaşabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus_123321 -- 25 Mayıs 2020; 15:52:22 >
  • Rica etsem yardımci olurmusunuz aynı sorun var ve ne yapacağımı kesinlikle bilmiyorum🤐

• Esçet E kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış firmware yüklüyorsunuz. Doğrusunu bulun.

• Merhabalar,

Telefonu kablo ile bilgisayara bağladığımda cihaz gözükmüyor. OTG ile USB'den dosya atabiliyorum lakin bilgisayara takınca tanınmıyor. Media Transfer Protocol seçili. Farklı USB kabloları ve portlarda denedim fakat yapamadım.
  • umudumsun U kullanıcısına yanıt
    Benzer sorunlar bende de var ama bu telefonun tasarımını seviyorum. Yeni telefonlar plastik kasalı ve daha kalın.
    Aklımda S20 Fan Edition var Ekim-Kasım gibi çıkacağı söyleniyor.
  • Dil ayarlarında Türkçe seçeneği yok, "add language" diyorum, orada da Türkçe çıkmıyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı? Google Store İngilizce ve uygulamalar da İngilizce olarak yükleniyor.(İthalatçı garantili telefon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Temmuz 2020; 21:4:17 >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.