Şimdi Ara

Samsung C650 Serisi Lcd Tv # Genel Konu # (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.291
Cevap
65
Favori
1.095.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de aranıza katıldım 40c650 altım gayet memnunum yalnız bir sorunum var internet tv kullanırken facebook'a girecektim kullanıcı adımda alt çizgi var. ama seçeneklerde alt çizgi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürşer...

Orijinalden alıntı: baris347

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40C679-LCD-TV,16115.html
    40C679 hemide hd tuner var
    arkdaşlar düz mü alsam hd reciveri sonra alsam dahilimi alsam sd kalitesinden anlayanlar cevap yazsın lütfennn.....!!!!
    679 un hd reciver dışında ek bi ozelliği yokmu...

saol kardesim bu model tam isteklerimi karsilayan fiyat/performansi bana cok uygun geldi ... tesekkurler paylasimin icin...

C679 modeli C650'den daha yeni bir model sanırım. C650'nin tüm özellikleri + S tuner midir? Öyleyse C650'den vazgeçip bayram sonrası direk bunu alacağım. Herhangi bir eksiği var mı sonra pişman olmayayım?

• Merhaba arkadaşlar bende 40c650 almayı düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan bişey var. Kullanacağım oda da iki pencere bir de balkon kapısının camı var ve televizyonu bunların karşına konumlandırmak zorundayım odanın şeklinden dolayı.
    Sizce yansıma problemi olur mu bu şekilde kullanıp yansıma sıkıntısı yaşayan var mı ?

40c630 modeli ise mat olanmış bunu mu almalıyım acaba? 40c650 ve 40c630 arasındaki farklar nelerdir?

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • yaw bu c65* saerisi ne zaman ucuzlayacak.Varmı arkadaşlar bildiğiniz kampanya? 1600/1700 e inse alıcam ama yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

yaw bu c65* saerisi ne zaman ucuzlayacak.Varmı arkadaşlar bildiğiniz kampanya? 1600/1700 e inse alıcam ama yok

bayramdan sonraki hafatalar yeni ledler bi giriş yapsın ozaman 14-15 i gibi başlar bence hafif hafif...
    Foruma yeni üye oldum. Herhangibir elektronik almak istediğimde eşsiz yorumlarınız ve deneyimlerinizden yararlandım. ve çok memnun kaldım. bunun için hepinize teşekkür ederim. Bende haziranda C653 aldım teknosadan 2150 ye.Tv den çok memnunum. öyleki hdsmart alcaktım. tv yi izledikten sonra şimdilik erteledim.çünkü görüntüler bana çok net geldi. Maçlarda ki zeminin yeşil tonu hoşuma gitmiyor ama fazla can sıkıcı birşey değil. bunu da ayarlayamadım zaten. 500 gb taşınabilir wd diskimle hd filmler izliyorum usb den. fakat diskimin hafızası doldu ve ben yeni bir disk almak istiyorum. Tv kaç terabayt destekliyor bulamadım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa 2 tb almak istiyorum. teşekkürler...
  • Arkadaşlar evime 32'lik bir panel almak istiyorum... Birçok markanın modeli var aslında kafamda ama pek kaliteli bir inceleme bulamadım (Lg32ld650 , philps 32pfl5405 düşündüğüm modeller arasında ama tam olarak bir bilgi yok forumda) ve rotamı samsung'a çevirdim. c530 serisi giriş panelleri olduğu için c650 serisini düşünmeye başladım incelemeleri okuduktan sonra... Ama alacak olduğum firmalarda bu ürünün 32'ini bulamıyorum... (gold ve bimeks ) bir tek teknosada buldum 32C653 oda distribütör garantili 1700lira pahalı geldi odam müsait olsa paralel ithalat 1800lira civarına 40' modelini alırım :S ama gold'un web sitesinde 32c630 modeli var ama stokta var mı öğrenmem gerek eğer ki bulursam c650 ile c630 arasında ne fark var ? (internet tv olayı ilgimi çekmiyor asıl önemli olan görüntü kalitesi usb'den media olayı) unutmadan b650 seriside bulma imkanım var bunuda c650 ile karşılaştırmaya eklerseniz sevinirim... Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim... Bu arada kullanım amaçlarım xbox360 ve ps3 oyun konsollarını kullanıcam sonra normal uydu üzerinden sd yayın izliycem ve divx-mkv arşivimi izliycem... 6 ay kadar sonrada hd çıkışlı bir uydu alıcısına yada hd smart'a geçmeyi düşünüyorum ki geçinceye kadarda sd yayın izlemek eziyet olmasın istiyorum...İzleme mesafemde 1,5-2metre civarı olacak...Sizce samsung'un bu serisi doğru seçim mi kullanım amaçlarım doğrultusunda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

• Arkadaslar,

Servıs menusunden kullanim saatine nasil bakilabilecegini bilen yok mu? Daha once bu konuda yorum yazan arkadaslara sesleniyorum...
  • 2 tb destekler

quote:

Orijinalden alıntı: hero1905

Merhaba arkadaşlar,
    Foruma yeni üye oldum. Herhangibir elektronik almak istediğimde eşsiz yorumlarınız ve deneyimlerinizden yararlandım. ve çok memnun kaldım. bunun için hepinize teşekkür ederim. Bende haziranda C653 aldım teknosadan 2150 ye.Tv den çok memnunum. öyleki hdsmart alcaktım. tv yi izledikten sonra şimdilik erteledim.çünkü görüntüler bana çok net geldi. Maçlarda ki zeminin yeşil tonu hoşuma gitmiyor ama fazla can sıkıcı birşey değil. bunu da ayarlayamadım zaten. 500 gb taşınabilir wd diskimle hd filmler izliyorum usb den. fakat diskimin hafızası doldu ve ben yeni bir disk almak istiyorum. Tv kaç terabayt destekliyor bulamadım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa 2 tb almak istiyorum. teşekkürler...

AMD 7950X3D

MSI 4060Tİ 16GB

GSKILL 32GB (2X16GB) TZ5 Neo RGB Siyah DDR5 6400Mhz CL32 AMD EXPO Dual Kit Ram

• @McChAos Electroworld distrübitör garantili en ucuz satan yerYaşadığın şehirde var mı bilemiyorum ama sabit olarak c650 1,599 c653'ü de 1649'a satıyor(653'ün çıtası düz olduğu için daha revaçta).Ama sadece World kartta peşin fiyatına taksit yapıyorlar.Ayrıca Bimeks'e paralel ithalat yapıyor diye söylenti var yorumda.Bu TV konusunda başlık var.

Ben de 32C653'ü kullanıyorum ve aynen Pfl5404 ve LG LD650 arasında kalmıştım.Samsung'u bunlar arasında ayıran en önemli özelliği media player'ıydı.Ben bundan dolayı tercih ettim ve diğer yanı sd yayında bence daha iyi olmasıydı.(5404 gerideydi sanki ve LD650'le eşit gibiydi)
    Media player'da şu ana kdr sadece 1 video açamadı.(.vob uzantılıydı ama bir çok video .vob dosyasını açtı sebebi anlayamadım)

c630 da usb'den video oynatıyor ama servis menüsünden 1-2 ayar yapmak lazım.uygun başlıklar var.Ama 630'la 650 arasında ne fark var bilmiyorum :) b serisinde de sadece dts ve internet tv farkı olduğunu biliyorum

ben sd yayını analog karasal yayın(anam-babam antenle ) olarak alıyorum ve felakat kötü :D bazen 4 metre bile kurtarmıyor görüntüyü.şu sıralar teledünya dreambox d smart fln çözümler aramaktayım.Ama iyi scart kabloyla 2 metrede iyi bir sonuç alırsınız :)

konsol konusunda yardımcı olamayacağım :)

ama sana şunu söyliyim ki eğer arşiv ağırlıklı kullanacaksan c650,b650,c630 bunlardan biri bence mantıklı bir seçim olur.

//bir de ayrıca 31ağustosta Teknosa'dan 1,399'a 10ay taksitle aldım c653'ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubust -- 12 Eylül 2010; 0:50:59 >

• pardon 32 den bahsetmişsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Eylül 2010; 1:02:36 >

* Kablo Tv de arama yaptıktan sonra çıkan kanalları atv-show-star diye en kolay yoldan nasıl sıralayabiliriz?
    * Internet TV özelliği nasıl kullanılıyor?Ben ethernet kablosunu takıyorum internet tv sayfasını açıyorum öyle bekliyor.
    * Next YE2000CX Super Plus uydu var.Bundan en iyi skartlamı yoksa yuv çıkışlarıylamı görüntü alınır?
    * Panel koduna nerden bakıyosunuz?Neye göre iyi kötü diyosunuz?
    * Yazılım sürümünü neye göre güncelleştiriyosunuz,ne derece gerekli?

Orijinalden alıntı: Ubust

@McChAos Electroworld distrübitör garantili en ucuz satan yerYaşadığın şehirde var mı bilemiyorum ama sabit olarak c650 1,599 c653'ü de 1649'a satıyor(653'ün çıtası düz olduğu için daha revaçta).Ama sadece World kartta peşin fiyatına taksit yapıyorlar.Ayrıca Bimeks'e paralel ithalat yapıyor diye söylenti var yorumda.Bu TV konusunda başlık var.

Ben de 32C653'ü kullanıyorum ve aynen Pfl5404 ve LG LD650 arasında kalmıştım.Samsung'u bunlar arasında ayıran en önemli özelliği media player'ıydı.Ben bundan dolayı tercih ettim ve diğer yanı sd yayında bence daha iyi olmasıydı.(5404 gerideydi sanki ve LD650'le eşit gibiydi)
    Media player'da şu ana kdr sadece 1 video açamadı.(.vob uzantılıydı ama bir çok video .vob dosyasını açtı sebebi anlayamadım)

c630 da usb'den video oynatıyor ama servis menüsünden 1-2 ayar yapmak lazım.uygun başlıklar var.Ama 630'la 650 arasında ne fark var bilmiyorum :) b serisinde de sadece dts ve internet tv farkı olduğunu biliyorum

ben sd yayını analog karasal yayın(anam-babam antenle ) olarak alıyorum ve felakat kötü :D bazen 4 metre bile kurtarmıyor görüntüyü.şu sıralar teledünya dreambox d smart fln çözümler aramaktayım.Ama iyi scart kabloyla 2 metrede iyi bir sonuç alırsınız :)

ama sana şunu söyliyim ki eğer arşiv ağırlıklı kullanacaksan c650,b650,c630 bunlardan biri bence mantıklı bir seçim olur.

Gerçekten kafam çok karışık ve biran önce kullanım amaçlarıma cevap verecek bir ürüne sahip olmak istiyorum açıkcası forumda yorum okumaktanda beynim bulandı Öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim...( bu arada Pfl5404 ve LG LD650 ile c650 serisi arasında çok fark var mıydı görüntü anlamında?) Aslında tv'yi seçmemdeki asıl sebep usb bölümü olmayacak konsoldaki performansı ve sd yayınlardaki kalitesi olacak usb bölümü benim için sadece bir artı niteliği taşıyor yani... Laptop'u hdmı'dan bağlayarakta bu sorunu çözebilirim yada bir media oynatıcıyla c650 yada c653 olması sorun değil tv aynı görüntü kalitesini verdikten sonra çıtası benim için çok sorun değil ki bildiğim kadarıyla dış görüntüsü dışındada bir fark yok. Malesef yaşadığım yerde electroworld yok...Bimeks,teknosa,gold ve teknolojix var... Bimeksle şu paralel ithalat konusunu görüştüm satış elemanının verdiği cevap şu bütün ürünler paralel ithalat değil bazı ürünleri paralel ithalat satıyorlarmış ondada belirtiyoruz dedi mesela philips ürünleri distrübütör garantisi altındaymış. c630 ile c650 yi kabaca kağıt üzerinde karşılaştırdığımda şunu gördüm c630 Wide Color Enhancer 2, c650 ise Wide Color Enhancer 3 ve ethernet artısı vardı usb olayında servis menüsünü kullanmak gerektiğinide şimdi öğrendim c630'da başka farkı var mı bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim... Açıkcası ethernet sorun değilde şu Wide Color Enhancer 2-3 farkı önemli bir fark mı onu merak ediyorum... b65* serisi farkına gelince internet tv'yi kullanmıycam için bir artı olarak görmüyorum dts'yide göz ardı edebilirim eğer görüntü kalitesi ve diğer özelliklerinde bir fark yoksa c65* serisiyle. keşke 31agustostaki fiyatı görseydim bende şuanda kullanıyor olurdum artık başka kampanyalara bakıcam kafamdaki şu soru işaretlerini çözersem... cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 12 Eylül 2010; 4:58:33 >

• tv de usb hub deneyen var mi ?
  • Henüz bir c650 kullanıcıs değilim ancak 1 hafta içinde olacağım.

İnternetten bulduğum şu bilgiyi paylaşayım. Forumda input lag ile ilgili adamın biri soru sormuş diğer adam da o kadar paranoyak olma pc için bu lcd tv (c650) gayet iyi paranoyak olamn gereken konu pnael kodu demiş. Aşağıda yazana göre

SQ serisinde ekranda çizgi (Stripe) belirme sorunu oluyormuş
    AA da böyle bir sorun olmuyormuş ancak siyah renk kalite seviyesi daha düşük oluyormuş
    Ancak Cn serisi olursa işte o zaman kötü durum diyor.

"what u need to be paranoid about is what PANEL version u will get. if u get SQ u will have stripes over your screen, if u get AA u will have no problems but will have less quality black level, if you get CN you will be SCREWED by all means, its horrible by all means."

"i dont care at all if i get the SQ or AA, either will be awesome, i have an AC03 panel in my 37b550 and the PQ is awesome, not as good as my 52 inch A650 but very nice for a $600 tv, so i know AA panels have a really good PQ, The SQ will give me the ultimate PQ but i might have that stripes problem which im scared of and paranoid about."

Diğer ıvır zıvırları geçersek adam bu kısmın sonunda sq ya da aa olsa süper olacak diyor. Anladığıma göre ekranda çizgi problemi olmasına rağmen en iyi görüntü kalitesini sq serisi veriyor ve adam çizgilere rağmen bu pnael tipini tercih ediyor.

Başka bir postta da şu şekilde geçiyor.

SQ - THE BEST PANEL TYPE WITH DEEPEST BLACKS BUT SEEMS TO HAVE A VERTICAL STRIPES DEFECT IN THE C650 AND C630

AA - SECOND BEST PANEL, MIGHT HAVE FLASHLIGHTING , BLACKS ARE NOT AS GOOD AS THE SQ PANELS, WILL NOT HAVE THE VERTICAL STRIPES DEFECT THE SQ PANEL HAS!!

CN(ACCORDING TO ONE POSTER IN THIS THREAD) - THE MOST HORRIBLE PANEL YOU CAN HAVE , HORRIBLE BLACKS, WORST VIEWING ANGLES AND MOST WASHED OUT COLORS

sq en iyi
    aa 2.
    cn kötü olarak geçiyor bilgilerinize.
    Aldığınız yerden panel kodunu kontrol etme şansınız varsa
    sq ya da aa almaya çalışın

• merhaba arkadaşlar

bende 15-20 gün önce Samsung 40c654 aldım.

çok memnunum..

pc bağlayıp görüntü kalitesiyle falan uğraşmaktansa
    Samsung 1,5 TB harici harddisk aldım.

bilgisayarımdaki resim film ne varsa yükledim.

şimdi Blurey film arşivi yapıyorum. 1080p veya 720 p.

• tv ünitesinde daha şık durdu.

menüden baktım güncelleme T-VALDEUC 2013 yazıyor.

ben hiçbir güncelleme yapmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattti -- 12 Eylül 2010; 19:59:52 >

bende artık bir 46c650 kullanıcısıyım :)
    golddan 2699 a satın aldım görüntü testi yapabilmek için yanımdaki hdd ye 1080 ve 720 p mkv uzantılı filmleri götürdüm. Arkadaşlar görüntü kalitesi açısından hiç bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim, özellikle 720 p lerde görüntü çok netti. Ben genel olarak arşiv bluray filmlerimi izleyebilmek amacıyla almıştım. Bu görüntü kalitesiyle de ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşünüyorum.

ayrıca tv de usb hub ile harddisk takıp deneyen var mı ?

Orijinalden alıntı: McChAoS

quote:

Orijinalden alıntı: Ubust

@McChAos Electroworld distrübitör garantili en ucuz satan yerYaşadığın şehirde var mı bilemiyorum ama sabit olarak c650 1,599 c653'ü de 1649'a satıyor(653'ün çıtası düz olduğu için daha revaçta).Ama sadece World kartta peşin fiyatına taksit yapıyorlar.Ayrıca Bimeks'e paralel ithalat yapıyor diye söylenti var yorumda.Bu TV konusunda başlık var.

Gerçekten kafam çok karışık ve biran önce kullanım amaçlarıma cevap verecek bir ürüne sahip olmak istiyorum açıkcası forumda yorum okumaktanda beynim bulandı Öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim...( bu arada Pfl5404 ve LG LD650 ile c650 serisi arasında çok fark var mıydı görüntü anlamında?) Aslında tv'yi seçmemdeki asıl sebep usb bölümü olmayacak konsoldaki performansı ve sd yayınlardaki kalitesi olacak usb bölümü benim için sadece bir artı niteliği taşıyor yani... Laptop'u hdmı'dan bağlayarakta bu sorunu çözebilirim yada bir media oynatıcıyla c650 yada c653 olması sorun değil tv aynı görüntü kalitesini verdikten sonra çıtası benim için çok sorun değil ki bildiğim kadarıyla dış görüntüsü dışındada bir fark yok. Malesef yaşadığım yerde electroworld yok...Bimeks,teknosa,gold ve teknolojix var... Bimeksle şu paralel ithalat konusunu görüştüm satış elemanının verdiği cevap şu bütün ürünler paralel ithalat değil bazı ürünleri paralel ithalat satıyorlarmış ondada belirtiyoruz dedi mesela philips ürünleri distrübütör garantisi altındaymış. c630 ile c650 yi kabaca kağıt üzerinde karşılaştırdığımda şunu gördüm c630 Wide Color Enhancer 2, c650 ise Wide Color Enhancer 3 ve ethernet artısı vardı usb olayında servis menüsünü kullanmak gerektiğinide şimdi öğrendim c630'da başka farkı var mı bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim... Açıkcası ethernet sorun değilde şu Wide Color Enhancer 2-3 farkı önemli bir fark mı onu merak ediyorum... b65* serisi farkına gelince internet tv'yi kullanmıycam için bir artı olarak görmüyorum dts'yide göz ardı edebilirim eğer görüntü kalitesi ve diğer özelliklerinde bir fark yoksa c65* serisiyle. keşke 31agustostaki fiyatı görseydim bende şuanda kullanıyor olurdum artık başka kampanyalara bakıcam kafamdaki şu soru işaretlerini çözersem... cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.