|
|

|
|
TV'yi 2010 yılında Media Markt'dan tavsiye üzerine almıştım, çocukların tv'na terlik ve oklavayla vurmaları sonucu darbe alan TV'de 4 yerde ölü pixel oluşmuştu, aradan gecen 2 yil sonucu pixeller ceviz büyüklüğüne ulaştılar, daha sonra çapları daha da büyüyerek ve yeni komşular da eklenerek 8-9 adet oldular, sürekli aramama ragmen panel temin edemedim, ta ki 1 hafta önce Mecit Bey'le tanışana kadar, kendileri daha önce Bimex için yurtdışından TV ithal ediyorlarmış, şu anda Samsung 40C650 ve o zamanki diğer popüler TV lerin sıfır parçaları var ellerinde, taşıma sırasında ufak hasar alan ve satışa sunulmayan Tvleri parçalamışlar ve yedek parça olarak ayırmışlar, yani Samsung 40c650 ile alakali ne lazimsa ellerinde sıfır kullanılmamış çıkma yedek parça var, vidalara ve kablolara kadar.
Ben panel siparişi verdim ve sapa sağlam ulaştı, sıfır ürün ve orginal, TV'ye kendim monte ettim, eli az biraz tornavida tutan halleder, şuanda görüntü süper sıfır TV gibi oldu, 650-TL para ödedim. Eğer parça lazım olan varsa numarasını aşağıda belirtiyorum kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Mecit Yangel 05322362700 |
Samsung C650 Serisi LCD TV
Samsung C650 Serisi LCD TV'ler, bağlı cihazların gücünü ve kablo bağlantılarını kontrol etme özelliğiyle ev eğlence sistemini kolaylaştırır. Bu özellik sayesinde, TV'nizi tüm bağlı cihazlarınızın merkezi kontrol merkezi olarak kullanabilirsiniz.
Bağlı Cihazların Gücünü Kontrol Etme
Samsung C650 Serisi LCD TV'nizi uzaktan kumandadan bağlı cihazlarınızı açabilir veya kapatabilirsiniz. Bu özellik, kablo kutunuzu, oyun konsolunuzu veya Blu-ray oynatıcınızı kolayca kontrol etmenizi sağlar.
Kablo Bağlantılarını Kontrol Etme
C650 Serisi ayrıca bağlı cihazların kablo bağlantılarını kontrol etmenizi sağlar. TV'niz, bağlı cihazlar arasındaki kablo bağlantılarında bir sorun olup olmadığını tespit edebilir ve sorunu gidermek için size talimatlar sunabilir.
Kaynak Seçimini Kontrol Etme
Samsung C650 Serisi ile bağlı cihazlar arasında kaynak seçimini kolayca kontrol edebilirsiniz. TV'niz, hangi HDMI girişinin veya diğer kaynağın aktif olduğunu gösterir. Bu, birden fazla cihazı aynı anda bağlı olduğunda bile istediğiniz kaynağa kolayca geçmenizi sağlar.
Modeller
Samsung C650 Serisi, farklı ekran boyutlarında mevcuttur, bunlar arasında Samsung 46C650 ve Samsung 40C650 bulunur. Tüm modeller, bağlı cihazların gücünü ve kablo bağlantılarını kontrol etme özelliğiyle donatılmıştır.
Sonuç
Samsung C650 Serisi LCD TV'ler, ev eğlence deneyimini geliştiren kablo bağlantısını ve kaynak cihazın ayarlarını kontrol etme yeteneği sunar. Bağlı cihazlarınızı kontrol etme kolaylığı ve sorunsuz bir izleme deneyimiyle, Samsung C650 Serisi, modern evler için mükemmel bir seçimdir.
|
|
|
Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor. Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun. Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir. |
|
|
|
Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor. Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun. Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir. |
|
|
|