Şimdi Ara

40c 550 dts desteği de var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40C550-LCD-TV,16246.html#urun_detay_div

SAMSUNG LE-40C550 LCD TV
    PANEL
    Ekran Boyutu 40 inch (106 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık -
    Kontrast

High Kontrast
    Renk -
    Sistem HyperReal Engine
    Panel LCD Panel
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080
    PC Sinyal Algılama -
    Video Sinyal Uyumluluğu -
    High Definition Full HD
    GİRİŞ TERMİNALLERİ
    Tuner Var
    Component Var
    Scart Var 1adet
    HDMI Var 4 adet
    PC Giriş Var
    USB Var 2 adet
    DVB-S Yok
    Composite Video Var
    ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    Kulaklik Çikisi Var
    Audio Out Var
    Audio Out Var
    EXTRA ÖZELLİKLER
    Full HD Var
    50 Hz Var
    Wide Color Enhancer Var
    CI + Var
    Movie Plus Var
    DLNA
    Var
    SRS Trusurround Var
    HDMI Version Var
    DVB-Tuner Var
    Entertainment Mode Var
    Sleep Timer Var
    Teletext Var
    Connection Share Var
    On&Off Timer Var
    Auto Channel Search Var
    Auto Power Off Var
    On Screen Display Var
    İnternet TV Var
    SES
    Hoparlör 2x10 W
    Stereo Var
    Dolby® Digital Var
    DTS™ Var
    Dolby Digital Plus Var

• Sanırım bu Yeni Samsung C Serisi...

Var, var var var var detaylar güzel...

Peki stokta var mı? Konu istanbul bilişim ise çoğu kez yok, reklam var tepki çekmek var, soran müşteriyi elde kalan mallara yönlendirmek var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Sanırım bu Yeni Samsung C Serisi...

Peki stokta var mı? Konu istanbul bilişim ise çoğu kez yok, reklam var tepki çekmek var, soran müşteriyi elde kalan mallara yönlendirmek var...

haklısın dostum boyle bı yanı var ist bil.in ama ben ozellıkler daha detaylı okunsun dıye o linki vermek istedim...
    bekleyen arkadaşlar vardı bu seriyi..
    üstadlar artık inceleyip gerekli yorumları yaparlar..
    bana ilginç gelen c550 serisinde 50 hz ve dts var.. neden 100 değil o ilginç..
    ikincisi de c650 serisinde ise 100hz var ama dts ile ilgili bi ayrıntı yok...
    bır de bu paneller led değil dimi?
  • Yanılmıyorsam Samsung C serisi üzerine bir ana başlık var...

Fakat ürünü edinip, evinde kullanıp yorum yazcak forum paylaşanı olması için çok erken olduğundan tam bir bilgi verene rastlanamıyor... Daha çok yurtdışı forumlardan aktarılan yazılar okuyoruz...

Bir göz gezdirmeni tavsiye ederim...
  • quote:

Yanılmıyorsam Samsung C serisi üzerine bir ana başlık var...

Fakat ürünü edinip, evinde kullanıp yorum yazcak forum paylaşanı olması için çok erken olduğundan tam bir bilgi verene rastlanamıyor... Daha çok yurtdışı forumlardan aktarılan yazılar okuyoruz...

Bir göz gezdirmeni tavsiye ederim...

dostum ben o konuyu bulamadım linki yazabilir misin acaba?
  • Bende her gün okuduğum için karıştırıyorum bir C serisi başlığı buldum ama boş...

http://forum.donanimhaber.com/m_38523039/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38523039

Birde ben forumumuzun arama fonksiyonunu tam kullanamıyorum, ikinci aramada ve sonrasında hiç birşeyi bulmuyor. Ne yazarsan yaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

quote:

Sanırım bu Yeni Samsung C Serisi...

haklısın dostum boyle bı yanı var ist bil.in ama ben ozellıkler daha detaylı okunsun dıye o linki vermek istedim...
    bekleyen arkadaşlar vardı bu seriyi..
    üstadlar artık inceleyip gerekli yorumları yaparlar..
    bana ilginç gelen c550 serisinde 50 hz ve dts var.. neden 100 değil o ilginç..
    ikincisi de c650 serisinde ise 100hz var ama dts ile ilgili bi ayrıntı yok...
    bır de bu paneller led değil dimi?

Şimdi samsungun sitesinden yeni C modellerinin 6 serisinin manuelini indirip inceledim de gerçekten desteklenen ses kodekleri arasında DTS de var. Keşke biraz daha bekleyip 40C65x alsaymışım. Ve daha ilginç olan ise 40B650 amerika satış fiyatı 1499 dolar iken 40C650 1099 dolar. Bu işte bir iş var ama çözemedim. Elimde çok az kullanılmış 40B650 var, almak isteyen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony W5500 ile EX500 arasında da aynı şekilde fiyat bağıntısı mevcut...

Bu yeni serilerinin indirimli fiyat olması konusu biraz muğlak şuan...
  • quote:

Sony W5500 ile EX500 arasında da aynı şekilde fiyat bağıntısı mevcut...

Bu yeni serilerinin indirimli fiyat olması konusu biraz muğlak şuan...

kasalari daha ucuza getirmenin yolunu bulmuşlardır, paneller aynı olduğuna göre :)

bu arada forumun arama özelliği cidden berbat
  • geçen hafta istanbul bilişimden 40b653 almıştım ama ölüpiksel çıktı bitane..aradım hiç mırınkırın etmeden gelip söktüler kargolayıp geri aldılar.kontrollerden sonra yenisini göndereceklerdi ama ben c serisi istediğimi söyledim.onlar da stoklarında varmış hemen aynı gün yani dün kargoya verdiler 40c650'yı ve bugün elime geçti şimdi servisi bekliyorum kurulum yapması için .sonuçta b serisini de bi süre kullandığım için aradaki farkları size bildiririm..ama görünüm olarak güzel ve bunu da bordo kasa yapmışlar b650den ilk farkı.bu arada istanbul bilişim hakkında iyi kötü çok şey okumuştum ama ben gerçekten çok memnun kaldım ürünün arkasındalar ve problemsiz hemen değiştirdiler..
  • www.kolayesyam.com ve pratikev.com adreslerinde taksitli 2200 TL civarında. Taylan_79 arkadaşım, bu cihazı bekliyordum. Yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim. Özellikle DTS desteği var mı ve wirelessın performansı nasıl?
    Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khimaira

www.kolayesyam.com ve pratikev.com adreslerinde taksitli 2200 TL civarında. Taylan_79 arkadaşım, bu cihazı bekliyordum. Yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim. Özellikle DTS desteği var mı ve wirelessın performansı nasıl?
    Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullan...

arkadaşım bu konuyla ilgili daha sonra yeni bi sayfa açtım orada sorularının cevabını bulabilirsin.linki aşağıda veriyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38842843/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38842843

• ya bu DTS ne menem bişimiş yaw hiç bi üründe olmayan bir özellik şimdi peyda oldu
    nedir bu DTS yaw çok pahalıymış patent sorunu felan varmış firmalar bu yuzden eklemiolarmış tvlere diolardı.. şimdi bizden kazandıkları paraları DTS yemi yatırdılaaarr

• bendeki filmler genelde ac3 oluyor 2012 dts çıktı onuda programla kolayca çevirdim bide kişisel kanaatim b lern dizayn daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

ya bu DTS ne menem bişimiş yaw hiç bi üründe olmayan bir özellik şimdi peyda oldu
    nedir bu DTS yaw çok pahalıymış patent sorunu felan varmış firmalar bu yuzden eklemiolarmış tvlere diolardı.. şimdi bizden kazandıkları paraları DTS yemi yatırdılaaarr

alıntı:
    ]arkadaş sadece DTS nedir diye sormuş,fakat izin verirseniz bir home cinema meraklısı ve ileri derece hastası olarak DTS hakkında kısa bir yorum yapmak istiyorum,

DTS gerek tiz gerekse bass seslerde dolby digital den daha iyi bir ses vermektedir,eğer bir ev sineması sisteminiz varsa ve receiveriniz da DTS kod çözücünüz varsa mumya-2, akrep kral veya gladyatör(bu filmlerde hem DD hemde DTS seçenekleri mevcut) filmlerini ilk önce DD ile sonrada DTS ile en az 2-3 dakikasını izleyin farkı göreceksiniz,sevgilerimle...

• "DTS (Digital Theater Systems) Surround Dolby Dijital'e benzer bir ses sıkıştırma formatıdır. Playerda veya harici bir receiverda bir decodera ihtiyaç duyar. Daha az sıkıştırma uygulaması nedeniyle genelde DTS formatının Dolby Digital'den daha iyi ses verdiği söylenmekle birlikte bazıları da arada hissedilebilir bir fark olmadığını söylemekte. DTS diskler stüdyolardan alınan lisans ile sadece DTS firması tarafından üretilmekte ve genellikle ses profesyonelleri için özel parçalar olarak kabul edilmektedir.

alıntı:
    DTS dvd için opsiyonel bir formattır. 1996'da yapılan DVD özellik tanımlaması DTS için bir kod vermesine rağmen 1998 den önce üretilen dvd playerların tümü ve 1998'den günümüze üretilen playerların çoğu DTS trackleri tanımaz. Gerçekten DTS formatındaki ilk diskler 1999 Ocak ayında piyasaya çıkmaya başladı. DTS destekli playerlar "DTS Digital Out" logosunu taşırlar. Bazı playerlarda yapılacak bir kaç değişiklikle DTS çıkışı verebilecek hale getirilebilir.
    525/60(NTSC) diskler Dolby Digital ve PCM ses formatını gerektirdiğinden ve PCM ve DTS sesin bir arada bulunmasının kaliteli video için yeterli yer bırakmamasından dolayı her DTS soundtrack içeren disk aynı zamanda bir de Dolby Digital soundtrack içerecektir. Böylece her DTS disk tüm playerlarda oynatılabilmesine rağmen DTS soundtrack'i dinleyebilmek için DTS destekli bir player ve DTS dekoder gerekmektedir. DTS Audio CD'ler ise her DVD playerda oynatılabilir çünkü bu durumda DTS datası standart PCM trackler içinde saklanmaktadır "

• arkadaslar ben de dun 40c550 aldım hersey benım ıstedıgım gıbı guzel yalnız bır sorunum var elımdekı mkv. dizileri acmıyor actıgım zaman desteklenmeyen video codeci diyor.Acaba mkv. izlemek için bi ayarmı yapmak gerekiyor adm satarken mkv desteklıyor demıstı halbuki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedex09

arkadaslar ben de dun 40c550 aldım hersey benım ıstedıgım gıbı guzel yalnız bır sorunum var elımdekı mkv. dizileri acmıyor actıgım zaman desteklenmeyen video codeci diyor.Acaba mkv. izlemek için bi ayarmı yapmak gerekiyor adm satarken mkv desteklıyor demıstı halbuki ...

Filmi açarken almış olduğunuz hata tam olarak nedir?
    Desteklenmeyen codec mi? Desteklenmeyen video verisi mi? Oynatmak istediğiniz filme ait video ve ses bilgileri nelerdir mediinfolite programo ile bakabilir misiniz?
  • General
    Complete name : E:\rip\Kavak.Yelleri.BL.125.DVB.X264.by.FECRE.TURG.mkv
    Format : Matroska
    File size : 906 MiB
    Duration : 1h 28mn
    Overall bit rate : 1 428 Kbps
    Encoded date : UTC 2010-08-12 19:37:42
    Writing application : mkvmerge v4.1.1 ('Bouncin' Back') built on Jul 3 2010 22:54:08
    Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0

Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : Main@L5.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 2 frames
    Muxing mode : Container profile=Unknown@5.1
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Width : 720 pixels
    Height : 400 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate : 25.000 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive

Audio
    ID : 2
    Format : AAC
    Format/Info : Advanced Audio Codec
    Format version : Version 4
    Format profile : LC
    Format settings, SBR : No
    Codec ID : A_AAC
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : Front: L R
    Sampling rate : 44.1 KHz
    dosya ozellıklerı bu sekılde ustam tam anlamıyorum ben calsıtır dıyorum desteklenmeyen video codec dıyor tesekkurler

• Filmi demux ( ses ve görüntü dosyalarına ayırmak ) yapabilir misiniz? Sonrasında virtualdub ile avi olrak birleştirip AvifourCC ile codec bilgisini xvid olarak değiştirmek işe yarayabilir. Bu işlere yatkın değilseniz kabul ediyorum biraz karışık iştir. film yeniden kodlanmadığı için sadece 5-10 dk içinde (harddisk kopyalama hızına bağlıdır) bu işlemler yapılabilir. Sorun sizde veya tvde değil garip garip kodlama yapan kişi veya gruplarda. Mkv yerine divx-xvid yapsa sorunsuz izlersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.