Şimdi Ara

Samsung Buzdolabım Aşırı Soğutuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Samsung gardırop tipi buzdolabı aldım 4 ay önce 1 haftadır anormal soğukluk hissediyorum içeceklerde ve geçen gün suyun üzeri donmuştu.Buzdolabının içerisine derece koydum ve 0.7 2.5 3 5 kafasına göre hiç sabit değil soğukluklar buzdolabım 5 dereceye ayarlı olmasına rağmen o derecenin hep altında yani 5 +- 0.5 olması gereken ürün 3 4 derece altında çalışıyor. Teknik serviste çağıramıyorum covid-19 virüsünden dolayı ürünü fabrika ayarlarına sıfırlama gibi bir şey var mı ?



  • Hocam alt taraf daha mi soğuk oluyor. Ben Hitachi de böyle bir sorun yasadim. Dolap sebzelikdekinurunleribdonduruyotdu. Sorun şu şekilde çözüldü. Aşağı bölge belirli bir soğuğa ulaştığında hava geçişini kapatan acan bir kapak vardı. O kapak soğuktan dolayı kırıldığı için aşağı bölgeye sürekli soğuk hava gidiyordu. Bu parça yeninmodeli degistirilince ben de sorun çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen soğutucu kısmı buzdolabının içerisine derece koydum 4 dereceye ayarlı dolap ölçümlerim 0.7 1 derece servis geldi cihazı bağladı ve sorun yok dedi banada gösterdi ama nedense dolap fazla soğutuyor hatta dolabın yanları dıştan buz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettigin tarz sorun olması muhtemel ısıyı sebzelikte olcturun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.