Şimdi Ara

SAMSUNG BLUERAY PLAYER MKV, BD-D5100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle birşey yok arkdaşlar cihazı aldığım gibi geri teslim ettim uzun zamandır arıyordum hatta laternatif bile düşünüyordum media oynatıcıya external bdvd rw bağlamayı bile baktım daha pahalı olacak gittim bunu aldım oda cihaz mkv oynatıyor avi oynatmıyor bu nasıl allahtan aynı gün içinde geri teslim aldılar nasıl avi oynatmaz ya hakikaten şaşılacak gerçekten

• herkes mkv oynatsın ister siz avi istiyorsunuz..
  • 1920*1080 ve 1280*720 p de bolca da avi olunca ne yapcan ikisini istiyor işte insan
  • arşivinizi aviden mkv ye döndürmeye başlayın bence.. ya da medya oynatıcı araştırmasına başlayın..
  • haklısınız galiba hoş external dvd den veri okuyan bir media oynatıcı bulursam şayet bilinmedik bir marka olmayanlardan sanırım bu yönde olacak zira avi den mkv ye döndürmek aylar sürebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

haklısınız galiba hoş external dvd den veri okuyan bir media oynatıcı bulursam şayet bilinmedik bir marka olmayanlardan sanırım bu yönde olacak zira avi den mkv ye döndürmek aylar sürebilir

bütün medya oynatıcılar harici dvdwr den dosyaları okuyabilir. bütün arşiviniz dvdlerde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

haklısınız galiba hoş external dvd den veri okuyan bir media oynatıcı bulursam şayet bilinmedik bir marka olmayanlardan sanırım bu yönde olacak zira avi den mkv ye döndürmek aylar sürebilir

bütün medya oynatıcılar harici dvdwr den dosyaları okuyabilir. bütün arşiviniz dvdlerde mi?

evet arşivimden 150 tanesi orjinal dvd ve bir 500 tanede 8,5 gblik dvd var . 10 tane kadarda orjinal bluray dvd var elimde vakti zamanında bir arkadaş satıyordu ondan almıştım . harddiskte var da çogunluğu dvdlerde malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pctechnic01 -- 29 Şubat 2012; 11:22:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bluray leriniz de olduğuna göre siz en iyisi bir tane bluray oynatıcı alın.. madem bu kadar da dvd niz var.. medya oynatıcılarla uğraşmayaın.. bluray olmasaydı medya player ve harici dvdwr sorununuz çözerdi faakt ben ce sizin durumunuzda en iyi çözüöm belki biraz orta/üst seviye bir bluray oynatıcı almak olacaktır.

ya da 1 tane bluray bir tane de kaliteli bir dvix oynarıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bluray leriniz de olduğuna göre siz en iyisi bir tane bluray oynatıcı alın.. madem bu kadar da dvd niz var.. medya oynatıcılarla uğraşmayaın.. bluray olmasaydı medya player ve harici dvdwr sorununuz çözerdi faakt ben ce sizin durumunuzda en iyi çözüöm belki biraz orta/üst seviye bir bluray oynatıcı almak olacaktır.

ya da 1 tane bluray bir tane de kaliteli bir dvix oynarıcı

sizin önereceğiniz güzel bir ürün varmı max 150 tl verebilirim birde bu media oynatıcılar external blurayden orjinal orjinal blueray okumyorlarmış diye duydum .
  • bluray oynatıcılarda bilgi sahibi değilim ne yazık ki.. olsa yazarım ama yanıltıcı bilgi vermek istemem..
  • dostum bu cihazın kullanma klavuzunda divX, HD-divX, avi yi detekliyor! *.avi göstermediğine emin misin?
  • Bende de aynı cıhaz (BD-D5100) var fakat ben avi oynatabiliyorum... Uzantısı avi olupta baska codecler istiyorsa bazı filmler bilemem ama ben hiçbir avi'de şahsım adına sorun yaşamadım...
  • Aslında benimde bu cihaz hakkında almak istediğimbir bilgi var. Şöyle ki Elimde 2,5 1TB HDD var. Fat32 Formatında sorun olmuyor. Yukarıda dediğim gibi avi'de oynatabiliyorum. Fakat 1080P filmler 4GB'nin üzerinde olduğundan NTFS Formatına geçirmek istiyorum HDD'mi.

Sonuç olarak BD-D5100, NTFS (read only) dosyalama sistemini sadece okuma amaçlı destekliyor mu?
  • Bu cihazı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. bunu aldıktan sonra media player'ımı sattım çünkü her türlü dosyayı sorunsuzca oynatıyor, bence media player alacağınıza bunu düşünün, çünkü bu artı olarak bluray ve dvd oynatıyor, ayrıca fiyatıda çok uygun.
  • Bu cihazı vatantan dün 135 tl ye aldım. Önceleri aklımda media player almak vardı ancak bunu görünce vazgeçtim.. çünkü 80 tl ye medaia player almak yerine 50 tl daha ekleyip bu cihazı aldım çünkü bir media plalyer dan beklediğin her şeyi karşıladığı gibi ayrıca blu-ray DVD oynatıcı sahibi de olmuş oluyorsunuz... küçük boyutlu hdmi , usb, ve internet bağlantılı özelliğiyle son derece fonksiyonell... ses sistemlerini destekleyen çıkışa da sahip ayrıca. Her formatı desteklediği gibi, filmler içindeki srt, sub gibi altyazıları da gösteriyor.. Bence çok başarılı.
  • LaNCeR41 L kullanıcısına yanıt
    Evet destekliyor zaten asıl olması gereken format da NTFS dir. Yoksaki dediğiniz gibi içine 4GB üzeri film kopyalayamazsınız....
  • Arkadaşlar bende de Samsung BD-C5500 var. Mkv ve avi formatını normalde oynatıyor. Ancak dün torrent indirdiğim 2 adet Mkv uzantılı filmi açmadı. Filmler 500 gb'lık harddiskimde. Ayrıca diskte başka Mkv uzantılı filmler de var onları açıyor, ama dün indirdiklerimi nedense açmadı, Mkv filmi avi'ye çevirdim yine açmadı, Mp4 e çevirdim açtı ama bu kezda görüntü bozuldu. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Yazılım güncellemesi var mı diye baktım, o da yok. Filmleri de her zaman kullandığım torrent sitelerinden indirdim, Schindlerin Listesi ve Dreamcatcher filmleri.
  • bu cihaza 2+1 ses sistemini hangi kablo ile bağlarız ?
  • pctechnic01 P kullanıcısına yanıt
    merhaba avileri mkv'ye çevirmek için sana mkvtoolnix programını önerebilirim
    1-1 buçuk saat süren çevirme işlemi gibi düşünme
    bu programla bir filmi yaklaşık 1 dakikada mkv'ye çevirebilirsin '
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.