T

Çavuş
21 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
1 ay sonra askere gideceğim bu telefonu yeni aldım 8 gbde hafıza kartı yerleştirdim fakat bir türlü oyun yükleyemedim java desteklemiyor sanırım. yabancı forumlar da bunun ile alakalı hiç birşey yok, yerli kaynaklarda foss yardımlarınızı bekliyorum
oyunda mousenin tuşlarının yerlerini Değiştiremiyorsanız ayarlardan yani heroyu hareket ettirme gibi çözümü basit;

-Ben gibi leptop kullanıyorsanız input.ini dosyasonu silin c:/Riot games / league of legends / config klasörünün içindeki Ondan sonra oyuna girerken mousenin kablosunu çıkartın leptopun dokunmatik mousesini açın ve onla ayarı yapın sonrada kendi mousenizi takabilirsiniz düzelecektir ben bu şekilde hallettim

eğer olmaz ise şunlarıda deneyin 2 gündür arıyordum bulabilidiğim cevaplar şunlar;

1-input.ini silerek onar de league of legends load ekranı üstündeki ayar simgesi butonundan (input ini'nin Yolunu yukarıda belirttim)
2-oyunu silip yükle (klasik türk çözümü :D )
3-input.ini ni not defteri olarak aç game events in altındaki evtPlayerMoveClick=[Button 2] yi 1 olarak düzel yani ( [Button 1] )
beyler sgm x7 mouse aldım makro lu diye pointblank cs lol s2 gibi oyunları oynuyorum hiç araştırmadım gittim konuştum bi mağazada adam dedi makrolu işte 55 sana 50 yaparız daha ucuzunu bulamassın ambalajıda beya güzeldi neyse aldık bunu eve gittim araştırdım makro diye bişey yok :( a4tech x7 nin programı var onu indirdim fakat mouse bulunamadı diyor biraz araştırdım her mouseyle kullanılabiliyormuş o program ama bişey yapmak gerekiyormuş oscar editor dosyalarını kopyalayıp isim değiştirmekmi ne anlamadım ben o olayı bana yardımcı olabilecek bu konuyu açıp anlatabilecek arkadaş varmı burda şimdiden teşekkürler

Koskoca donanım haberde yokmu bi tane bu işten anlayan babayiğit yapmayın yahu :(
Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun , Nice mutlu senelere sorun şu ki ; Wifi ile leptopumdan internete bağlandığımda ping aşırı artış yapıyor kablo ıle baglandıgımda duzelıyor bu Qos ayarı felen var Modem arayüzümde , Fakat ayar yapmasını felen bilmiyorum Yada başka bir çözüm yolu varmı , Varsa beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden Teşekkürler . :)
Silerseniz sevinirim cevap gelmedi zaten fazlalık yapmasın bu konu
Öncelikle lise son öğrencisiyim tatilde çalışıp bu telefonu almayı düşündüm beya bi araştırdım çok övdüler şöyle böyle oyun canavarı ömürlük telefon felen beya bi övdüler neyse sonunda aldım ben 3 ay geçti daha 2 gun once ekrana dokundugumda elektrık çarpar gibi deilde karıncalanır gibi bişey oluyo parmağıma dokunurken hala çözemedim neyse bugün 2 karış mesafeden düşüp ekranı çatladı bunu garanti üstlenirmi napabilirim malum lise öğrencisiyim annemin babamın eline bakıyorum sonuçta onlarada ayıp olsun istemiyorum gizli tutuyorum işi sizce garanti bunu yaparmı ben hepsiburada.com dan 630 a almıştım telefonu napabilirim bana yardımcı olurmusunuz çok teşekkurler şimdiden iyi forumlar
Öncelikle lise son öğrencisiyim tatilde çalışıp bu telefonu almayı düşündüm beya bi araştırdım çok övdüler şöyle böyle oyun canavarı ömürlük telefon felen beya bi övdüler neyse sonunda aldım ben 3 ay geçti daha 2 gun once ekrana dokundugumda elektrık çarpar gibi deilde karıncalanır gibi bişey oluyo parmağıma dokunurken hala çözemedim neyse bugün 2 karış mesafeden düşüp ekranı çatladı bunu garanti üstlenirmi napabilirim malum lise öğrencisiyim annemin babamın eline bakıyorum sonuçta onlarada ayıp olsun istemiyorum gizli tutuyorum işi sizce garanti bunu yaparmı ben hepsiburada.com dan 630 a almıştım telefonu napabilirim bana yardımcı olurmusunuz çok teşekkurler şimdiden iyi forumlar
sırtımda 0.5 cm lık kucuk bi ben var kahverengi ben bunu bilgisayar oynarken farketmeden elımle oynuyordum sıkımışım elıme baktıgımda parmağım kan olmuş üstüne hemen peçete koydum ben aynı duruyor sadice kanadı yani bi zararı olurmu ya :( şu an kan yok gibi bişiy sizce kayda alıncak bişeymi napsam bılemedim şimdiden teşekkurler :)
Merhaba Donanım haber ailesi ben 17 yaşındayım 1.73 oyum 63 kiloyum göbeğimde çok az bi sarkma var yani otururken belli oluyor göbeğim olduğu ama çok az onuda ekledim neyse ben youtubedeki 1 haftada kas yapma hareketlerini uyguluyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=lTzaExBbVv4 bu hareketler fakat evde uyguladığım için o son hareketleri yapamıyorum o demirlerden evde yok neyse beslenme olarakda sabah peynir yumurta öğlen yoğurt yumurta felen besleniyorum 2 gundur yumurta yararlıymıs gibi soylemler duymustum beyazını yıyorum fakat benim yaşım daha erken oldugu ıcın boyum kısalırmı ondan korkuyorum bide dambıllarım var 2 adet 3 kılo ön kol çalışıyorum 40 - 80 tane 3 gündür yapıyorum bunları vücut ağırlığıyla arka kol kasıda çalışmaya başladım bu gün masayı tutupta yapılyor yahttp://www.youtube.com/watch?v=crDGLOKWPCs bu hareket sizce ne kadar zamanda bu şekilde davam edersem ne kadar zamanda cıkar baklavalar :D ? bide tek vucut calısmamamın amacı dınlenmesı ıcın 48 sat dınlenme suresınde kol kas arka kol kas göğüs felen calısıyorum o şekılde yapyıroum zararı olmaz demı boya yada saglık acısından şimdiden teşekkurler :)

Resimii donanım haberden yükledim olmadı onun yerıne upload ettim :http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/13/WIN_20140813_152953.jpg
merhabe beyler ben 17 yaşındayım lise 3 yeni bitti sayılır yanı yarın bıtıyor :) endüstri meslek lisesi mobilya bölümü öğrencisiyim derslerimde çok başarılıyım mobilya bölümünde ise pekde iyi sayılmam açıkcası sevmiyorum bana amelelik yapıyormuşum hissi veriyor :) neyse konumuza döneyim bizim ailevi durumumuz pek iyi değil babam vefat ettiği için 4 kardeş annemızle beraber 700 tl ıle gecınıyoruz devletin yardımı ile dershaneye girebildim dün ağustosta başlayacakmış okulların acılmasından 1 ay önce dershaneye başlıyacağım benim hedefim polis olmak dershanenin bana yararı olurmu sizce öss yerleştirme sınavı v.b sınavlara gireceğim için istedim bende dershaneyi zaten neyse ben başarılı olacağıma inanıyorum fakat bi sorun var mobilya bolumunde lise 4 de bıldığım kadarıyla normal dersımız olmayacak Mobilya resmi - iç mekan tasarım alanı gibi dersler göreceğiz olursa 1 edebıyat olcak sanırım dershanede ogrendıklerımı uygulayamayacağım sizce bana bu engel olurmu çok gerek varmı uygulamaya bide benim ilkokulda derslerim aşırı kötüydü fakat lise notlarım çok güzel teşekkür felen gidiyorum her donem ilk okul sbs puanım yerleştırme sınavında vesayıre etkı edermı gıdeceğım unıversıteyı yoksa tek lıse notlarımı etki eder Beni aydınlatırsanız size çok minnettar olurum bu arada dershane açı dershanesi onuda vereyim bilgi olarak soru işareti olmasın eğer 5 dakınkanızı ayırıp okuyup bana yardımcı olursanız çok minnettar olurum sıze ıyı forumlar :)

Notlarımıda ekledim alta şimdiden teşekükrler
Hakkında
İlgi Alanları: Bilgisayar
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 153
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 15.898 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.