Şimdi Ara

Samsung B2430H 24' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
3
Favori
77.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orijinalden alıntı: wyldechild

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orijinalden alıntı: Sharp`

Arkadaşlar Samsung 2430H içinden çıkan vga kablosuyla bağlı. Ve görüntü gayet güzel. Dvi kablosuyla bağladığımı farzedelim. Görüntü nasıl daha iyi olacak ki? Şuan olumsuz bişeyle karşılaşmadım herşey cam gibi.? Yani Dvi kablosu neler katacak? Gözle görülür fark var mı?

Benimki de şuan VGA ile bağlı. Bu soruyu daha öncede ben sormuştum ama ne yazık ki yanıt alamadım. DVI'da görüntü dijital olarak aktarılacağı için renklerin daha keskin ve daha canlı olacağından eminim. Bunun dışında yorumlara bakılırsa HDMI kablosuyla bağlayınca ekran tam oturmuyormuş.

ben HDMI ile notebook u bağladım ilk önce ekrana oturmadı sonra monitörde bi seçenek vardı onu seçince oturdu.

Asus GTX 460 1 GB'nin gelmesini bekliyorum. Geldiği vakit birer tane DVI ve HDMI kablosu alacağım. Şimdilik ilk çıkan Pci-Ex kart ile VGA bağlayıp kullanıyorum. Kartı ve kabloları alınca değerlendirme yapacağım.

Bekliyoruz

• bugün bende bu monitörü aldım gercekten baya büyük birde özel ince ayarlar varmış heralde monitörün bilen varsa paylaşırsa sevinirim buda büyüklüğü hakkında fikir vermek ıcın bır resim
     Samsung B2430H 24'
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardian of the Dark

bugün bende bu monitörü aldım gercekten baya büyük birde özel ince ayarlar varmış heralde monitörün bilen varsa paylaşırsa sevinirim buda büyüklüğü hakkında fikir vermek ıcın bır resim
     Samsung B2430H 24'

Hayırlı olsun arkadaşım. Nereden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim? Bende almak üzereyim eli kulağında

• bende baya arastırdım forumu ve haftasonu bende almayı dusunuorm ama bı sorum olacak. Bu hdmı takınca scalıng olayı oluo dedıler yanı kenarlarda sıyah bosluk kalması. benım ekran kartım nvidia gtx 460 olcak. bu kartla denıyen var mı acaba ?
  • @TheAnswer23

Hayırlı olsun. İnce ayar mevzusu orta sayfalarda bir yerde vardı yanılmıyorsam. Ben kişişel modda kullanıyorum. Parlaklığı az biraz kısıyorum.

Monitörün fiyatı 470 TL şuan vatanda. Bu arada P2370HD modeli de gelmiş 560 TL. Ben bunu bekliyordum ama gelmeyince B2430H aldım.
  • quote:

bugün bende bu monitörü aldım gercekten baya büyük birde özel ince ayarlar varmış heralde monitörün bilen varsa paylaşırsa sevinirim buda büyüklüğü hakkında fikir vermek ıcın bır resim
     Samsung B2430H 24'

yakalamışken sorıyım xboxta görüntü nasıl iyi aldınmı çizgi oluştumu ve sesi nasıl alıyorsun..
  • Bu monitör parlak ekran mı yoksa mat ekran mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2hd

Bu monitör parlak ekran mı yoksa mat ekran mı?

Mat ekran.
  • @ExECaLiBuR

Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

quote:

Samsung B2430H 24'

yakalamışken sorıyım xboxta görüntü nasıl iyi aldınmı çizgi oluştumu ve sesi nasıl alıyorsun..

XBOX ve PS3 ile kullandım arkadaşlar görüntü kalitesi gerçekten çok iyi fakat hoparlör olmayınca insan eksik hissediyo kendini :)

• kusura bakmayın beyler cevap yazamadım görüntü kalitesi gerçekten süper xbox 360 hdmi bilgisayarı dvi dan bagladım ses konusunda optik çıkısı kullanmıyorum normal aparatlarla normal hoparlore baglıyorum monıtoru 456 tl ye aldım ankara batıkent vatan computerdan aldım
  • Arkadaşlar ekran görüntüsü acayip bir hal aldı. Bulanık diyemeyiz ama acayip bir parlaklık var. parlaklık ayarlarıyla oynuyorum yazılar falan hiç farktmiyor aynen kalıyor. ne yapmam lazım bilemedim...
  • @bedrim

bu soruya 20. cevap verişim belki. yine veriyorum.

HDMI taktın ve görüntü çok kötü sanırım?

Monitörün menüsünde PC/AV modu var. Ordan pc moduna getir düzelecek.

Scaling muhabettide problem değil bu arada. Karttan karta da fark etmiyor sanırım.
  • arkadaşlar bu monitörle xl2370 arasında kaldım, sizde arasındaki farka değer mi diğer monitör?
    heryerde aradım ama bulamadım bu arada kaç hertz alabiliyoruz en fazla bu mönitörlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SynFx

arkadaşlar bu monitörle xl2370 arasında kaldım, sizde arasındaki farka değer mi diğer monitör?
    heryerde aradım ama bulamadım bu arada kaç hertz alabiliyoruz en fazla bu mönitörlerde?

b2430h modelini aldım bende arkadaşlar bimeksten bugün, 1 tane ölü pixel çıktı. dükkanda başka monitör olmadığından bunu aldım. 5 taneye kadar mı garanti veriyorlar ölü pixele?

laptobuma bağladım ekranı. 1080p videolarda takılsada kalitei iyi ekranın bayağı, şimdilik bir şikayetim yok. bilgisayarım gelince tekrar yorum yazarım oyun performansı vs.
  • peşin alicaklar için en iyi fiyat önerim arkadaşlar
    oemci ; ayrica stoklarindada var ama maximum kullandigim için bana uygun degil ödeme şekli peşin alicak arkadaşlara önerimm babacan pc
    http://www.oemci.com/urundetay-samsung-b2430h-24-wide-full-hd-dvi-hdmi-91-3183.aspx
  • Samsung B2430H incelemesi
    Ercan UGURLU | 1 Haziran 2010
     Samsung B2430H 24'

Şık tasarımıyla ilgi uyandıran B2430H, uygun çalışma koşullarını yaratmak üzere ikinci bir monitör arayışı içinde olan kullanıcıları ve evindeki konsolu bağlamak üzere daha çok eğlence amaçlı bir monitör arayan oyunseverleri yakından ilgilendiriyor. 24 inç genişliğinde bir LCD ekrana sahip olan B2430H, tasarımıyla da beğeni toplayacak. Piyano siyahı çerçevesinin aksine mat malzemeyle işlenmiş olan ekran, böylece yansımalardan kendini koruduğu gibi aynı zamanda parmak izlerini de karşısına alıyor. Ekranın hemen altında yer alan dokunmatik tuş takımı vasıtasıyla menüler arasında dolaşabiliyor ve işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Bir stant üzerinde duran ekran ne yazık ki farklı konumlandırma koşullarına göre ayarlanamıyor. Yani ekranı ileriye ve geriye doğru konumlandırmanız olanaksız. Stant nedeniyle de yüksekte duran ekran, bu nedenle dizüstü bilgisayar kullanıcıları için uygun bir ikinci monitör olmayabilir. Bu noktada yine Samsung’un Lapfit monitörlerine göz atmanız yararınıza olacaktır.

BAŞARILI PERFORMANS
    Sahip olduğu 5 ms tepki süresi sayesinde yüksek performans gösteren B2430H, böylece filmlerin hızlı aksiyon sahnelerinde ve yarış oyunlarında hiçbir detayı kaçırmamanızı sağlayacak. 70.000:1 kontrast oranı bulunan B2430H, bu sayede koyu sahnelerdeki detayları gözler önüne serebilirken, performansını da olumlu yönde geliştiriyor. 4:3 ve 16:9 görüntüleme oranlarına sahip olan B2430H, Full HD içerikleri görüntülemenize olanak tanıyor. Cihaz, geliştirilmiş Colour Effect ile farklı tonlarda efektleri de kullanıcılara sunuyor. Aqua, Sepia, Green ve Grayscale renk tonlarını sunan Colour Ef fect’in yanı sıra MagicEco özelliğine de sahip olan B2430H, bu sayede çevreyi de koruyor. Böylece kullanıcılara enerji sarfiyatını düşürmeleri için olanak sağlayan B2430H, otomatik kapanma zamanlayıcısına da sahip. Ayrıca B2430H, bekleme süresinde 0.3 watt’ın altında enerji tüketiyor.

BAĞLANTI KOLAYLIĞI
    Üzerinde D-Sub ve DVD-D’nin yanı sıra HDMI bağlantısı da bulunduran B2430H, böylece rahatlıkla çevre cihazlara bağlanabiliyor. Üzerinde herhangi bir hoparlörü olmayan B2430H, Audio-In bağlantısı ile ses kaynaklarına bağlanılabilirlik sağlıyor. Fakat yine de üzerinde halihazırda bir hoparlör görmek daha iyi olurdu diye düşünüyoruz. Son olarak kullanıcıların Full HD içerikleri görüntülemek için başarım elde edebilecekleri bir monitör olduğunu yineleyebileceğimiz B2430H, satın alma aşamasında mutlaka yakından incelenmeli ve atlanmamalı.

PUANLAMA

ARTILAR
    Stil sahibi tasarımı, görüntü performansı, kolay bağlanılabilirliği, Full HD desteği.

EKSİLER
    Hoparlörü yok, ekranın sabit olması ergonomiyi olumsuz yönde etkiliyor.

SONUÇ
    Stil sahibi kullanıcılara hitap eden B2430H, şık tasarımının yanında görüntü desteğiyle de başarılı bir monitör. Cihaz, her ne kadar üzerinde bir hoparlör bulundurmasa da, Audio-In bağlantısıyla kolaylıkla bir ses kaynağına bağlanabiliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ekran Büyüklüğü
    • 24 inç LCD

Çözünürlük
    • 1920×1080

Tepki Süresi
    • 5 ms

Parlaklık
    • 300 cd

Kontrast
    • 70.000:1

Renk Desteği
    • 16.7 milyon

Bağlantılar
    • HDMI, D-Sub, DVI-D, Audio-In

Dahili Hoparlör
    • Yok

Kulaklık Girişi
    • Var

Boyutlar
    • 582 x 381.8 x 66.7 mm

Ağırlık
    • 5.1 kilogram

ALINTIDIR ARKADAŞLAR UMARİM FAYDASİ OLUR İLGİLENENLERE...

• quote:

kusura bakmayın beyler cevap yazamadım görüntü kalitesi gerçekten süper xbox 360 hdmi bilgisayarı dvi dan bagladım ses konusunda optik çıkısı kullanmıyorum normal aparatlarla normal hoparlore baglıyorum monıtoru 456 tl ye aldım ankara batıkent vatan computerdan aldım

mrb arkadaşlar bende okan kardeşimin tavsiyesine uyarak aldım iyiki almışım xbox da kullanıyorum gerçekten görüntü kalitesi gayet güzel.

birde gerçekten büyükmüş 24'' full hd de oyun zevki başka oluyo xbox için kullanıcaklara tavsiye ederim

• quote:

quote:

arkadaşlar bu monitörle xl2370 arasında kaldım, sizde arasındaki farka değer mi diğer monitör?

b2430h modelini aldım bende arkadaşlar bimeksten bugün, 1 tane ölü pixel çıktı. dükkanda başka monitör olmadığından bunu aldım. 5 taneye kadar mı garanti veriyorlar ölü pixele?

laptobuma bağladım ekranı. 1080p videolarda takılsada kalitei iyi ekranın bayağı, şimdilik bir şikayetim yok. bilgisayarım gelince tekrar yorum yazarım oyun performansı vs.

hocam hayırlı olsun öncelikle bimeksi bilmiyorum ama benim başıma geldi vatan bilgisayar da değiştirdiler 1 tane ölü piksel için

bi arayıp sorun isterseniz teknik servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC61787AD -- 24 Ağustos 2010; 9:35:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

quote:

kusura bakmayın beyler cevap yazamadım görüntü kalitesi gerçekten süper xbox 360 hdmi bilgisayarı dvi dan bagladım ses konusunda optik çıkısı kullanmıyorum normal aparatlarla normal hoparlore baglıyorum monıtoru 456 tl ye aldım ankara batıkent vatan computerdan aldım

mrb arkadaşlar bende okan kardeşimin tavsiyesine uyarak aldım iyiki almışım xbox da kullanıyorum gerçekten görüntü kalitesi gayet güzel.

birde gerçekten büyükmüş 24'' full hd de oyun zevki başka oluyo xbox için kullanıcaklara tavsiye ederim

Ben alıştım artık. Hatta küçük gelmeye bile başladı. Özellikle de film izlerken. Gözlerimi bozduk acaba?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.