Bildirim
SAMSUNG B2230HD siyah yazı sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşım 1920x1080 windows 7 de yok onun yerine 1680x1050 de kullan düzelicektir ekran yarım olursada ekran kartın ati ise şunu yap Ati Catalist Control center i aç ordan Masaüstü ve ekranlar yazıo ona bas
Altta Digital Flat panellerim yazio onun altında Ölçekleme Seçenekleri var onu Overscana doğru götür tam ekran olur Birde kardeş o ekrana Para vericeğine Samsung B2430H Alsaydın :) 24" Ve Daha kaliteli bi ürün -
Sağolasın kağan,
çözünürlüğü bi düşürüp deneyeyim haklısın..overscan olayını şu anda yaptım zaten biliyorum.Verdiğin monitör büyük ama ben 450 ye aldım hem de tv li bu aleti.
oyunlarda sıkıntı yoktu..oyunları da deneyip bi de dvi bağlantısı deneyeyim bari eve gidince... -
Peki senin seçimin ben teknosa dan almıştım o ekran 549 liraydı b2430h daha büyüktü fakat 529lira idi ilk aldım o ekranı test ettim oyunlarda fazla performansını beyenmedim bazı yerlerde dalgalanma yapıyor bilmem farkettinmi bazı renklerde yapıyor dalgalanmayı sanki bişeyden etkilenmiş gibi sonra gittim deyişim istedim onlarda deiştirdiler -
daha sadece dragon age II denedim o da pek fps gerektirmediğinden sıkıntı olmadı. Sadece ışık azdı, ışık ayarlarıyla halledilebilir gibi..
dediğim gibi daha pek deneyemedim. Senin monitörü teknosa da ben de görmüştüm TV önemsiz diyenler bence de alabilir.. -
Aga Eyer Evinde HDSmart veya Digi varsa ona bağlarsın pc nin hoparlorlarınıda monitorun kendi ses çıkışı var ona bağlarsan tv izleyebiliyorsun onun sadece kendinden hoparlorları var Çok dikkatli bak bazı yerlerde Dalgalanmalar yapıyor bende masaüstünde çözünürlük ayarlarındaki beyaz yerde yapmıştı teknosa bana dedi onu tv için kullan pc için fazla önermem demişti -
Kaan,
1600*900 çözünürlük ve diğer ince ışık vs. ayarları yaptım gayet makul oldu ama kimse bu mon.törden samsung crt yada 17" kare lcd monitör performansı beklemesin, dediğim gibi bu sıkıntı sadece word,internet çalılşırken mide bulandırıyor yeni çözünürlükle %95 kabul edilir...Esas merak ettiğim oyun performansıydı 45 dakika crysis 2 hardcore 1920X1080 oynadım Maşallah çok memnun kaldım dalgalanma vs hiçbir sıkıntı yok. HD6850 den hdmi ile bağlı monitör..ayrıca 1,5 saat de dragon age II oynadım combatlarda ateşli elektrikli büyü görüntüleri şahane zaten samsung siyah dengesi dışında harika renkleri var ışığı falan da ayarlayınca çok iyi oldu..Ama monitörü almak isteyen senin gibi deneyip almalı, internetten almak riskli bence de...
İnşallah bu konuyla diğer google dan arama yapan arkadaşlara yardımcı olmuşuzdur... -
inşallah kimseyi kötülemek istemem zaten sadece ben denedim dalgalanma yaptı pc de sonra iyade ettim fakat arızalıda olabilir bana teknosa sadece Bu TV Arada sırada yapabilir dmeişti genede hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanbaba19
inşallah kimseyi kötülemek istemem zaten sadece ben denedim dalgalanma yaptı pc de sonra iyade ettim fakat arızalıda olabilir bana teknosa sadece Bu TV Arada sırada yapabilir dmeişti genede hayırlı olsun
dostum ayarlarda hdmi dan bağlanıyorsa özellikle pc - av seçeneği vardır onu pc yapmalısın hem bahsettiğin yazı sorunu hemde ekrana sığmama sorunun çözümü budur diye düşünüyorum, standart kullanımda o tv nin monitörden farkını ayırt edememen lazım arkadaşa aldık çünkü inanılmaz memnun. -
sağol ali
akşam bi deneyeyim cevabını yazarım..bakalım kumanda da av pc modu var mı ? normalde source a basıp hdmi seçince monitöre geçiyor..geçen yine crysis 2 oynadım gayet başarılı monitör 1920X1080
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X