Şimdi Ara

Samsung Ativ Book 9 lite kitlenme sorunu (Çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, ben de bios rica edebilir miyim, özelden gönderiyorum mail adresimi.

Bir de bios nasıl kurulacak, tarif ederseniz çok sevinirim. Hiç yapmadım daha önce.
  • merhaba sensaura bende de aynı sıkıntı var banada bios gönderirsen sevinirim tşkler
  • mail adresim emre_tu@hotmail.com gönderirsen sevinirim tşkler
  • Bir arkadaş biosu banada yollayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinize de gönderdim arkadaşlar. Özel kutuma mesaj yazan kim varsa yolladım.
  • hocam bende alcam bu üründen, sırf boyle birşey gördüm diye alıyorum bana da atar mısınız güncellemeyi, özel mesaj atamadım e-mail: incekraaburak@gmail.com
  • Sana da yolladım.
  • sensaura kardeşim,senin paylaşımından güç alarak bende bulup aldım bu aletten.
    şimdi yardım rica ediyorum,banada gönderirsen sevinirim.emeğine sağlık,teşekkürler.
    seymener@hotmail.com
  • Yolladım dostum...Forumu baştan okursan nasıl kurulacağını anlattım.
  • Nasıl kurulacağını anlattım diye yazmışsın,ama ben bulamadım
    bazı arkadaşlarda sormuşlar nasıl yapılacağını,zahmet olmazsa,kısa bir rehber çok iyi olur,teşekkürler.
  • Biosun mevcut sürümü P05RBV’dir sizdeki, onu önce ekte gönderdiğim .docx uzantılı dosyayı .exe olarak değiştirerek kurun ve P11RBV versiyonuna yükseltin.

Bu işlemi windows 8 kurulu iken yapın, windows 10 kuruluyken yaparsanız hatalar çıkar.

Daha sonra windows 10 RS1 (son sürüm) kurarak Samsung update’i kurun ve çalıştırın. Otomatik olarak P13RBV biosunu bulup yükleyecektir.

En sonunda da AMD Crimson Driver’ı kurarsanız kitlenme ve donma sorunları ile yavaşlıklar olmayacaktır.
  • Sensaura kardeşim,benim kasdettiğim,bios dosyasının,pc ye nasıl yüklendiği,şimdiye kadar bu işi yapmadım ve daha önceki soran arkadaşlarında kasdettiği bu olsa gerek.
    araştırdım,bu bilgisayarla ilgili bir video bulamadım,boot menü'denmi yükleniyor,yoksa programlamı yükleniyor?,risklide olduğu yazılmış bazı yerlerde.
    yukarıda yazdıklarının hepsini anladım,senin gönderdiğin bios dosyasını,sen nasıl yüklediğini bir zahmet anlatırsan yada bildiğin bir kılavuz video falan,ona göre yapalım.bunun dışındakileri halledebilirim.şimdiden teşekkürler.
  • Seymenciğim anlattığım gibi 2 defa tıklayıp program kurar gibi kuruyorsun windows üzerinden. Biosa girip yüklemek yok yani. Email üzerinden de .exe li dosya yollanamıyor o yüzden .docx word gibi yolladım, sonunu .exe yap ve çift tıkla kendi kendine kurar.
  • Hocam bende bugün 2. el aldım Windows 10 var içinde ve çok yavaş wifi ye zor bağlanıyor bu bios nedir de pek bilmiyorum zahmet olmazsa adım adım açıklarsan ve bana da biosları gönderirsen sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim e mailim:emrarslann23@outlook.com
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    merhaba;
    np915s3g samsung kullanıcısıyım.kitlenme sorunu için biosun varsa banada gönderir misin?
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    erdogantsn@gmail.com mail adresim
  • Yolladım...
  • Sensaura hocam samsungun size maaş başlaması için mail atalım isterseniz..
    Trde bu pc kullanılabiliyorsa sizin sayenizde resmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 3 Şubat 2017; 20:36:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaaan caniiiim, para nedir ki kuzuuum :-D

İplikçi Nedim geldi aklıma nedense :-D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.