Bildirim
samsung allshare problem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak
bilgisayarı allshare ile samsung led tv me bağlıyorum. Fakat aktarım inanılmaz yavaş sürekli "yükleniyor" uyarısı veriyor. Tıpkı internetten düşük hızla film izlemek gibi.. varmı bir çözü. TV'm : 40es8000
o sorun bende de var,wifi cihazın tvnin yanında olması ve internet hızının yüksek olması gerektiği forumda söylendi ama ben deneyemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: hkas
quote:
Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak
bilgisayarı allshare ile samsung led tv me bağlıyorum. Fakat aktarım inanılmaz yavaş sürekli "yükleniyor" uyarısı veriyor. Tıpkı internetten düşük hızla film izlemek gibi.. varmı bir çözü. TV'm : 40es8000
o sorun bende de var,wifi cihazın tvnin yanında olması ve internet hızının yüksek olması gerektiği forumda söylendi ama ben deneyemedim.
yok yav benim dibinde hiçbir fayda etmedi 700 mb lik filmler için sorun değil ama konu 1080p 720p olunca 5 saniyede bir kilitleniyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X