Şimdi Ara

samsung allshare problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı allshare ile samsung led tv me bağlıyorum. Fakat aktarım inanılmaz yavaş sürekli "yükleniyor" uyarısı veriyor. Tıpkı internetten düşük hızla film izlemek gibi.. varmı bir çözü. TV'm : 40es8000

• quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

bilgisayarı allshare ile samsung led tv me bağlıyorum. Fakat aktarım inanılmaz yavaş sürekli "yükleniyor" uyarısı veriyor. Tıpkı internetten düşük hızla film izlemek gibi.. varmı bir çözü. TV'm : 40es8000

o sorun bende de var,wifi cihazın tvnin yanında olması ve internet hızının yüksek olması gerektiği forumda söylendi ama ben deneyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

bilgisayarı allshare ile samsung led tv me bağlıyorum. Fakat aktarım inanılmaz yavaş sürekli "yükleniyor" uyarısı veriyor. Tıpkı internetten düşük hızla film izlemek gibi.. varmı bir çözü. TV'm : 40es8000

o sorun bende de var,wifi cihazın tvnin yanında olması ve internet hızının yüksek olması gerektiği forumda söylendi ama ben deneyemedim.

yok yav benim dibinde hiçbir fayda etmedi 700 mb lik filmler için sorun değil ama konu 1080p 720p olunca 5 saniyede bir kilitleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung smart tv Spotify sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.