Şimdi Ara

Samsung Ace ile C6'yı karşılaştırın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şarj süresini merak ediyorum. Ace androit olduğu için şarjı çok mu çabuk biter acaba?

Ayrıca şunu da söyleyeyim telefonu erkek değil kız kullanacak. Yani çok zorlanmayacak telefon.

• Bütçeyi yükseltip Ray alınabilir.

Wave II alınabilir

Neo V olabilir.

Xperia Mini Pro olabilir

işletim sisteminin şarj ile doğrudan alakası yoktur işletim sisteminin içinde bol görselli uygulamalar varsa ve bu uygulamalarda vakit geçiriliyorsa doğal olarak şarjı az gider.

yani ferrari'de araba megane'da arabadır megane daha az yakar ama bu onu daha iyi yapmaz.

c6 tercih edilebilme ihtimali olmaması gereken bir telefondur.

bu yazdıklarım arasından boyutunu görünüşünü beğendiğini alabilir dediğim gibi telefonu nasıl kullanırsa o kadar şarjı gider ve akıllı telefon alıyorsanuz şarjını akşam etmeseniz sabah edeceksiniz.
  • İkisi arasindan ACE
  • Ace
  • İkisi de değil.O parayı Ace'ye verirsen yazık olur gerçekten.C6 'da fiyatını hak etmiyor.Bence sen bütçe yükselt Neo V felan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

İkisi de değil.O parayı Ace'ye verirsen yazık olur gerçekten.C6 'da fiyatını hak etmiyor.Bence sen bütçe yükselt Neo V felan bak

Aslinda en mantiklisi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilCraft

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

İkisi de değil.O parayı Ace'ye verirsen yazık olur gerçekten.C6 'da fiyatını hak etmiyor.Bence sen bütçe yükselt Neo V felan bak

Aslinda en mantiklisi bu.

bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle ace
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

işletim sisteminin şarj ile doğrudan alakası yoktur işletim sisteminin içinde bol görselli uygulamalar varsa ve bu uygulamalarda vakit geçiriliyorsa doğal olarak şarjı az gider.

Nasıl doğrudan alâkası yoktur? Bu görsellikle değil Android'in çalışma prensibiyle ilgili bir durum. Android Symbian'ın aksine tam donanımsal hızlandırma desteklemiyor, Symbian gibi uygulamaları(sistem uygulamaları hariç) doğrudan makine kodlarıyla çalıştırmıyor dolayısıyla bunlar işlemciye daha çok yük bindirdiği için bataryayı daha fazla sömürüyor.

Benim bu yüzden tavsiyem uzun batarya ömrü sebebiyle C6-01'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Şubat 2012; 14:08:46 >
  • Kız kullanacak diyosan kızlar görselliğe önem veren varlıklardır. acenin tipi güzel ama o ekran benim hiç hoşuma gitmedi.. Pek net değil ve bu onu rahatsız eder. artık beğenmediğimiz 5800ların ekranı kadar olamıyo acenin netliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: GktgyS

Kız kullanacak diyosan kızlar görselliğe önem veren varlıklardır. acenin tipi güzel ama o ekran benim hiç hoşuma gitmedi.. Pek net değil ve bu onu rahatsız eder. artık beğenmediğimiz 5800ların ekranı kadar olamıyo acenin netliği

Net olmamasının sebebi 3.5 inç gibi bir boyutta 320 x 480 piksel olmasıdır. Hem TFT olması hem de büyük ekranına karşın düşük çözünürlüğünden dolayı rakiplerine kıyasla görüntü keskinliği çok daha zayıftır.
  • Aynen öyle misal gionun ekranının ppi seviyesi daha yüksek oldugu için gözümüze daha net geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 19 Şubat 2012; 12:34:53 >
  • c6 01 tavsiyem
    hd video kaydı
    8 mp kamera
    çok daha kaliteli ve çizilmeye dayanıklı ekran
    fiyatıda daha ucuz
  • Bence şuan en alınabilir symbian c6-01 dir 500 lirayı rahat hak eder 5800 e ben paranın para zamanı 500 TL saydım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.