Şimdi Ara

Samsung - 940BW 19” “Widescreen” 4 ms TFT LCD MONİTÖR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
19.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 940bw aldım arkadaşlar,gerçekten güzel bir monitör.. Foruma ilk resmi de ben koyayım bari (: Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 28 Temmuz 2006; 0:08:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

Bende 940bw aldım arkadaşlar,gerçekten güzel bir monitör.. Foruma ilk resmi de ben koyayım bari (: Tıkla

Güle güle kullan.
    Biraz daha foto koyarsan daha güzel olur.

• Ewet özellikle bilgisayarda oyun oynarken foto koyabilirsen çok iyi olur. Bu arada hayırlı olsun tüm alan arkadaşlara.
  • Saolun arkadaşlar,darısı sizin başınıza..

Bilgisayarda oyun oynayamıyorum çünkü ekran kartım geforce2.. Ama xbox 360 ile çektiğim resimleri koyayım..

Tıkla 2

Tıkla 3

• xbox ile çok güzel ikili olmuşlar. Ama benim kafama takılan sorun bilgisayar oyunlarının çözünürlükleri le bunun çözünürlüğü farklı olduğu içinekranın tamamında gösteriyor mu ve nasıl performans veriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hattori_HANZO

BU SAATTEN SONRA 2000:1 KONTRASTTAN DÜŞÜK KONTRAST VEREN MONİTÖR ALMAM TECRÜBE KONUŞUYOR

Neden? Herkes oyun oynamıyor aslında!! Biraz açıklarsan sözünü
  • sıfır ölü pixel aldım monitorümü :D çok güzel bi monitor tek kelimeyle mükemmel bi görünüşe sahip, ayarlanabilir yükseklik ve oldukça ergonomik bir yapıya sahip ilk bakışta, +'ları ve -'lerini yazıcam...
  • Bugün Samsung 940 BW yi gördüm de stantda, diğer 17 inçlerin yanında bile tıfıl duruyordu.
    Gerçi Philips X serisinde dahili hoporlör var, aşağıya doğru uzun ama ne bileyim yavru gibi duruyordu.
    200 YTL daha verip 20 inç almaya değer mi onu da bilemiyorum. Standda yoktu.
    Yukarıda @Yellowbase demiş ''ben film için 21" olan 215TW yi beklemeye devam edeceğim''
    Bekle bekle nereye kadar.. Kararsızlık kötü bir durum, ne yapacaz bilemiyorum...
    940BW yi alsak seneye kaça satabiliriz acaba? Üstüne koyup günceleyebilir miyiz?
    @oray da yazsın izlenimlerini, foto filan koysun bakalım..
    Ayrıca bu modellerin hep gümüş rengi mi var siyah renk alan yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hattori_HANZO

BU SAATTEN SONRA 2000:1 KONTRASTTAN DÜŞÜK KONTRAST VEREN MONİTÖR ALMAM TECRÜBE KONUŞUYOR

Yavaş gel , 1000:1 bile iyiyken 2000 i ne yapacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronica

Yukarıda @Yellowbase demiş ''ben film için 21" olan 215TW yi beklemeye devam edeceğim''
    Bekle bekle nereye kadar..

Haklısın ama özellikle film izlemek için alacağım için 21" olması benim için önemli.
    Bir de 215TW nin özelliklerini incelersen 19" ve 20" e göre gerçekten çok daha üstün olduğu anlaşılıyor.
    Monitör çoktan çıktı, yurtdışında satılıyor.
    Ama türkiye gibi bilmem kaçıncı dünya ülkesine gelmesi gecikiyor.
    Garantisinin burada da geçerli olacağını bilsem ağustos ayında Almanya'dan gelecek olan kuzenime
    söylerdim, getirirdi. Oradaki fiyatı 520£ , bakalım burada ne kadar olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

quote:

Orjinalden alıntı: electronica

Bekle bekle nereye kadar..

Haklısın ama özellikle film izlemek için alacağım için 21" olması benim için önemli.
    Bir de 215TW nin özelliklerini incelersen 19" ve 20" e göre gerçekten çok daha üstün olduğu anlaşılıyor.
    Monitör çoktan çıktı, yurtdışında satılıyor.
    Ama türkiye gibi bilmem kaçıncı dünya ülkesine gelmesi gecikiyor.
    Garantisinin burada da geçerli olacağını bilsem ağustos ayında Almanya'dan gelecek olan kuzenime
    söylerdim, getirirdi. Oradaki fiyatı 520£ , bakalım burada ne kadar olacak?

Bekleyenlerin daha iyi ve daha ucuza monitör edineceği şüphesiz...
    Almam şart olduğu için alıyorum. Yoksa daha iyisi ve ucuzluktan yararlanmak için beklerdim..

Bu arada @oray nerdesin?? İzlenimlerini yazıp foto koyacaktın nerelerdesin tatile mi çıktın???
    Divx film performansı nasıl ve monitör yukarı doğru kaldılabiliyor mu?? Peşine ne kadara aldın?
    Hadi bekliyoruz...

• Bende 940bw aldım arkadaşlar,gerçekten güzel bir monitör.. 482 ytlye aldım 6 ay taksitle.

Samsung - 940BW 19” “Widescreen” 4 ms TFT LCD MONİTÖR

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1314
  • bende 940 bw siparişi verdim acer alacaktım bunu görünce vazgeçtim.acer kullanan arkadaşlar varsa bişeyler söyleyebilirse sevinirim.açıkçası ben hep samsung kullandım bu zamana kadar
  • Hocam bu monitörü peşine kaça alan var? Veya peşine ne kadara alabiliriz?
    482 ye 6 taksit alan üstteki arkadaşın 450 ye peşin alması muhtemel midir?
  • peşin 463 ytl ye aldım netsiparisten, ama fiyatı arttırdılar şimdi. Peşin fiyatı 476ytl yaptılar.
  • bu wide screenler in ne gibi avantajları var acaba? aldım ama sanki gozume kucuk gorundu bu 19 ".boydan kısa gibi geldi diger 19 " monitorume göre.wide olmasından mı normalmidir bu acaba? yoksa bunlar tam 19 değil mi wide screenler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maradona01

bu wide screenler in ne gibi avantajları var acaba? aldım ama sanki gozume kucuk gorundu bu 19 ".boydan kısa gibi geldi diger 19 " monitorume göre.wide olmasından mı normalmidir bu acaba? yoksa bunlar tam 19 değil mi wide screenler?

wide screenler hep böyle,
    film izlenmek için uygun bunlar,
    boydan kısa olurlar ama eni daha uzun bunların.
  • Merhaba,

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyarak, dün öğlen hepsiburada.com' dan SAMSUNG 940BW 19" WIDESCREEN 4MS LCD-TFT MONİTÖR siparişi verdim,

gerçekten başarılı birşeymiş kutusunu açınca resimlerinden daha güzel olduğunu gördüm, çift monitör olarak çalışmak istiyorum,

Şuan elimde Packardbell Virtuoso 170 ve SAMSUNG 940BW 19 var, çok yakında resimlerini çekip gönderirim
  • hayrlı olsun güle güle kullan
  • Benimki de pazartesi geldi. Bayağı hoş görünüyor. CRT kadar olamıyor ama yine de görüntüler beklediğimden net. 1440x900 çözünürlük haricindekilerde gözümüze yabancı geliyor görüntüler. Ama o çözünürlüğe alınca netlik sağlanıyor. Filmlerde aşırı büyük olduğu için benim 17 inçlikte netliği hiç bozulmayan DVD filmlerin bile netliği bozuluyor. Adam gibi netlik testi yapabilmek için HD görüntü lazım bana.

Ben şahsen memnunum. En az 2 yıl kullanırım bunu. Fotoğraflarını da çekmeye çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.