Şimdi Ara

Samsung 932NW+ Monitör mü sorun acaba? Low FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay önce aldığım Samsung 932NW+ mönitörün sanırım oyun performansı çok kötü. Sapphire ATI 4850 ekran kartı kartım var ama World of Warcraft oynarken raidlerde 5 FPS ye düşüyorum.

Sistemim oldukça güsel yeni bir sistem. Arkadaşlara sordum soruşturdum nedenin Wide Screen Monitörden kaynaklanabileceğini öğrendim ama emin değilim. Burada uzman arkadaşların yardımcı olabileceğini duydum koştum geldim.

Şimdi sorun eğer buysa tertemiz mönitörümü elden çıkarmak isterim acaba nasıl bi fiyat belirlemeliyim? Kafamda 250 gibi bir rakam var cok mu acaba?

Ama eğer sorun monitör deilse ne olabilir. Yeni cıkan ATI güncellemesi önce ki driver detonate edilerek dogru bir şekilde yuklendi.

World of warcraft taki herseyi enrdeyse yarıdan aza indirdim hala raidlerde 5FPS dalaranda 20FPS, ORgimarda 35FPS yi gecmiyor. Aynı ekran kartına sahip arkadaşım butun detaylar FULL da 50 nin altına düşmüyor.

Biraz araştırma yaptım LCD cok tavsiye edilmiyor ama alınacaksa 2MS tepkimeli monitör alın deniyor. 22" 2MS monitör tavsiyeniz acaba hangisi olur? Çok pahalı olmazsa direk alıcam.

Yaklaşık 3 haftadır netten bu konuyu araştırıyorum sağlıklı bir cevap bulamadım. Sistemim gerçekten 5FPS yi hak etmiyor.

AMD Athlon 64MB x2 5400
    Corsair CM2X 2 GB 800mhz RAM
    Gigabyte GA-MA 790X anakart

Çok teşekkür ederim.

Not: Monitörden şüphelendiğim için buraya atıyorum.

• Herhalde burda da bilen yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.