Şimdi Ara

samsung 840 evo sacma hiz degerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk once ahci mod acmadan once write and read 285 civariydi sonradan ahci mod acinca simdi 6000 lerde write ve read degeri gosteriyor gerek samsung magician da gerek diger 2 program da da isterseniz ss atabilirim
    Anakart msi z77 gd55 ayrica rapid mod acinca boyle oldu rapid kapaliyken degerler 285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseyi -- 2 Eylül 2014; 20:43:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    aynen ya nasıl yorum yapsam şaşırdım.
    Cooler Master: CM 690 III**Enermax NAXN ENM750AWT 750W**ASUS P8P67 PRO (B3 Rev.)**Intel® Core™ i5-2500K 3.30 GHz (4.30 GHz/1.20 V)**Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra**Gigabyte R9 290 3X Windforce OC
    Samsung SyncMaster 2343 (BWPlus / BWXPlus) Digital**SAMSUNG 840 Pro SATA III SSD 512 GB**OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128 GB**SAMSUNG HD103SJ F3 Spinpoint 1 TB**WD Caviar Green WD20EARS 2 TB
    Seagate Barracuda ST31500341AS 1.5 TB**SAMSUNG HD502HJ F3 Spinpoint 500 GB**WD My Book Home Edition 500 GB **Hitachi Deskstar 7k2000 2 TB**Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0**Plextor PX-820A
    G.Skill RIPJAWS-X 2x2 GB DDR3 1600 Mhz**G.Skill RIPJAWS-X 4 GB DDR3 1600 Mhz**TP-LINK TD-W8951ND 150 Mbps**SilverStone FM121B 12cm**AKASA "Viper" 12cm x3**AKASA "Viper" 14cm x2
    Thermalright X-Silent 14cm**Cooler Master Silent Fan 12cm**Cooler Master Megaflow 20cm**Aerocool Touch 2000 Dokunmatik Fan Kontrolcü**LOGITECH-Z5500**LG 47LA660S
  • Dostum samsung magician'ı kurcalarken rapid modu açmışsın. Bu modda ram'in bir kısmı cache olarak kullanılıyor ve bu hızlara çıkılıyor. Ama aynı sorunu ben de yaşıyorum aynı ssd ile, okuma yazma hızlarım 200'ler de. Yani epey düşük. AHCI modda kullanıyorum ama emin olamadım şimdi senin bu olay üstüne. Sen nasıl aldın AHCI moduna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 9 7950X3D - ASUS B650E-I Strix - ASUS GTX 980Ti Strix - G.SKİLL 64Gb DDR5 - Samsung 990 Pro 4TB SSD - CORSAIR H100i RGB PRO XT - Seasonic Platinum 1000W PSU - Lian Li A4-H2O - Samsung Odyssey G9 OLED
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseyi

Ilk once ahci mod acmadan once write and read 285 civariydi sonradan ahci mod acinca simdi 6000 lerde write ve read degeri gosteriyor gerek samsung magician da gerek diger 2 program da da isterseniz ss atabilirim
    Anakart msi z77 gd55 ayrica rapid mod acinca boyle oldu rapid kapaliyken degerler 285

Hocam vaziyet gayet normal. Rapid mod RAMin ortalama 1 GB lık kısmını önbellek olarak kullanır. Bazı test programları işlemciyi kullanarak önbelleklenebilir data oluşturur (Test yaparken 1 GB seçtiyseniz 1 GB veri oluşturur) ve SSDye direk RAMlerden yazmak ister. Fakat RAPID modun uygulaması bu verileri RAMlere yönlendirir. Doğal olarak program SDD'ye yazdığını sanar ama RAMlerin hızını ölçer :) SSD üzerinde kalacak datalar yine SATA portunun limitlerinde SSD'ye yazılır. Aslında bu özelliğin amacı sık kullanılan verilerin bir yedeğini RAM'de tutup hızlı olan RAMlerin faydasını kazanmaktır. Bu ölçümde RAM'leriniz ne kadar çoksa yada ne kadar hızlıysa o kadar yüksek çıkar. SSD'niz gayet güzel ve normal çalışıyor güle güle kullanın.

• quote:

gerek samsung magician da gerek diger 2 program da da isterseniz ss atabilirim

hiç durma at bence ki neyin ne olduğu belli olsun.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Dur ben atayım :D
     samsung 840 evo sacma hiz degerleri samsung 840 evo sacma hiz degerleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Dur ben atayım :D
     samsung 840 evo sacma hiz degerleri samsung 840 evo sacma hiz degerleri

evet işte bende de böyle oluyor bluray yada iso dosyası atıyorum hiç stabil değil belirli bir süre 400 lerde seyredip bir ara duryor bunu tekrar ediyor arada 15 lere düşüyor neden böye oluyor acaba?

• senseyi kullanıcısına yanıt
    Net bir bilgim yok ama Chipset sürücülerinden olabilir, Antivirüs programından olabilir, kopyalanan dosyanın niteliğinden olabilir, kopyaladığınız aygıttan kaynaklı olabilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.