Şimdi Ara

SAMSUNG 6 - 7 - 8 LED Serileri Farkları Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung 6 7 ve 8 LED serilerinin aralarındaki farklar nelerdir bilen varmı acaba? Multimedya özellikleri ni kullanmıyorum.. o yüzden de fazla para vermek istemiyorum.

Bu özellikler haricinde ne gibi farklar vardır? Contrast olsun panel olsun görüntü işleme olsun bu tarz farklılıklar varmı? Yoksa 8 serisine neden bukadar para verelim?

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan_Akkaya -- 6 Ekim 2009; 22:25:24 >

• yokmu ?
  • Tabıkıde var zaten ınternetten modelelrı yanyana koydugunda ust tarafında sembollerlerle artı ozellıklerı gosterıyorlar

ıste brınde usb fılımde ızlıyebılyıorsun
    bırınde yanılmyıorsam wife gıbı bırsey var cıhazlara kablosuz baglanıyor
    bırınde ıse net tv yanı tv den nete gırbeılyıorsun
    ozellerı felan mevzu extra ozellık mevzusu yoksa cozunurluk ve konstrat aynı nerdeyse ama extra eklenen ozelıkler guzel tabıkıde
  • Merhaba,

aslında samsungun sitesinden üç model seçip karşılaştır diyebilirsin ama şimdi kısaca bilgi verirsem

Samsung 7 ve 8 arasında belkide sayılabilecek tek fark birisi 100 Hz diğeri 200 Hz... ben ayıramadım birde sen bak :)
    Samsung 6 ve 7 arasında fark ise sanıyorum emin değilim samsung 6 mkv formatını desteklemiyor, 7 serisinin üzerindeki medya oynatıcı daha yetenekli 2 gigabyt ram var. benim bilgisayardakinden fazla yani.
  • samsung ue32b6000 modeli 120Hz olarak belirtilmiş İngilizce sitesinde??ayrıca tepkime süresi ile tüketim değeri belli değil galiba...
  • Kardeş sen Makine+işin teknik kısmındanmı bahsediyorsun????

B6/7/8 aynıdır!!!

Diğer işler panel dışındaki özellikler ile alakalıdır ve Cosmetic v.s

100/200Hz S/W ile uygulanan ama hiç bir farkın olmadığı Marketing-Tool işleridir

Samy LED Bxx alacaksan 6 OK dir++

Dışarda Samy Bxx LED lerin mukayese edildiği panellerde referans olarak 6xx alınıyor!!! uyanık ol

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Ekim 2009; 23:39:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.