Bildirim
SAMSUNG 5620 MONTE UYGULAMALAR (WEB-CHAT-EMAİL-TV-VİDEO(FACEBOOK)-MÜZİK-RESİM-ÇİZİM -SES VB)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eline saglık -
emeğine sağlık teşekkürler -
uygulamalar için tesekkurler
guzel paylaşım olmus -SPB TV kurdum
ama pek kullanamadım bende çoğu kanal
göstermedi -
Spb wap versiyon javalarda genelde calisir.ozellikle wi fi ile daha verimlidir. -
samsung monteyi modem olarak kullanıp bilgisayardan internete girebilir miyiz* -
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
samsung monteyi modem olarak kullanıp bilgisayardan internete girebilir miyiz*
evet kiesi yükleyip girersin -
-
mesajım bulunsun -
quote:
Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
samsung monteyi modem olarak kullanıp bilgisayardan internete girebilir miyiz*
evet kiesi yükleyip girersin
kies 2.0 yükledim modem ile ilgili bişi göremedim aksam tekrar bkıcam -
Tskler:) -
Abi su tv seyını suzeltırsen cok ıyı olucak lınk kırık sanırım telefonumda TV olmasını cok ısterım birde bu uygulamalarda internet bağlanıtısı gereklımıdır gereklıyse hangılerınde gereklı sımdıdıen solersen sevınırım ........ -
Spb tv icin
telefonun tarayicisindan
tv.spb.com/web
adresine girme ilede tv izlenir.internet baglantisi sart.wi fi uzerinden izlemek genelde mumkun.3gden izlemek daha maliyetli olabilir.ama vodafone live 8tl onun uzerinden izlenir mi bilmiyorum ama olabilir sanki.
http://www.getjar.com/mobile/50266/spb-mobile-tv-for-samsung-gt-s5620-monte/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 12 Şubat 2011; 16:55:08 > -
Bolt browser linki ölmüş. Lazım bir programdı benim için. Bi bakabilirmisin?
Geri kalanı için teşekkürler. -
http://rapid+share.com/#!download|267tg|447210481|Bolt231.rar|1169
http://turbobit.net/download/free/s44ftbaj5ysc#
quote:
Orijinalden alıntı: Ykaraca
Bolt browser linki ölmüş. Lazım bir programdı benim için. Bi bakabilirmisin?
Geri kalanı için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 12 Şubat 2011; 16:47:45 >
-
arkadaşlar merhaba programlar için çok teşekkürler..
size 3 sorum olcak
1-facebookdaki videoları izleyemiyoruz.. indiriyor ... telefonda izlemenin bir yolu varmıdır .
2-opera vb programları kurunca oyunlar başlığına gidiyor.. burayamı kaydeder tüm yüklemeleri ...uzantılara göre değişirmi (jad - jar)
3- telefonun 3 tane ekranı var sağa doğru çekilerek geliyor ; en çok kullandıklarımı 1. sayfaya aktarabilirmiyim
ilginize teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: nihat1551
arkadaşlar merhaba programlar için çok teşekkürler..
size 3 sorum olcak
1-facebookdaki videoları izleyemiyoruz.. indiriyor ... telefonda izlemenin bir yolu varmıdır .
2-opera vb programları kurunca oyunlar başlığına gidiyor.. burayamı kaydeder tüm yüklemeleri ...uzantılara göre değişirmi (jad - jar)
3- telefonun 3 tane ekranı var sağa doğru çekilerek geliyor ; en çok kullandıklarımı 1. sayfaya aktarabilirmiyim
ilginize teşekkür ederim
1- facebooktaki bazı videoları büyük indiriyor bu yüzden çevirmek gerekli ama bazende açabiliyor
2- evet programlar ve oyunları oyunlar klasörüne kaydediyor ama tkfilexplorer ile menüdeki IM iconuna operayı veya diğer herhangi bir uygulamayı atayabiliyoruz bende IM da opera ana ekrandaki google widgetindeki hariteler kısmınada we-traveli koydum
3-evet koyabilirsiniz menüdeyken sol üst köşedeki düzenle kısmını tıklayıp taşıyacağınız simgelere basılı tutup sürüklediğinizde o sayfaya gidecektir
-
cevaplarına çok teşekkür ederim ..
yani telefondan wifi üzerinden facebook videolarını izleyemiyoruz yanlışmı anladım ?
aslında sormak istediğim youtube izlemek gibi facebook izlemek di yanlış sordum sanırım... -
hayır izleyemiyoruz şu an için -
Güzel konu
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- kendi kendini arama kodu
- telefonda null ne demek
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung corby 2
- exynos 1480
- exynos 2400
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X