Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.390
Cevap
116
Favori
594.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok hocam baktım ama bulamadım. Kaybettim ya da attım sanırım. Kutu içinde bulamadım. Atmam aslında ama bir yere kaldırdım herhalde ama yok bulamıyorum. Nereden temin edebilirim diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Yok hocam baktım ama bulamadım. Kaybettim ya da attım sanırım. Kutu içinde bulamadım. Atmam aslında ama bir yere kaldırdım herhalde ama yok bulamıyorum. Nereden temin edebilirim diye düşünüyorum

Resimde sağda görünen 4 adet zımbırtı olması gerekiyor

'VESA mount spacer' mış adı

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 28 Eylül 2021; 16:33:14 >
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt

Yok hocam bu değil sanırım. Dübel ve vida olması gerekiyor diye düşünüyorum. Cünkü kasadaki vida derinligi epey yüksek. Yani fotodaki 4 parcanın koca tv'yi tutacağını sanmam :) Servise gittim ayrı satmıyorlarmış, askı aparatı da almam lazımmış. Dedim aparatım var sadece alyanlı vida ve dübel lazım. Yok illa aparatla verebiliriz diyorlar. Şikayet kaydı oluşturdum. Cakallık peşinde koşuyorlar.

Valla kullanmayan bir forumdaşımızda varsa bana satsa memnun olurum.

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    Samsung UKyoutube
    Find out how to safely install a VESA wall mount to hang your TV from. First off, ensure you find the ideal spot for your TV on the wall - consult a professional if unsure about appropriate fixings to use. After laying your TV face down onto a covered flat surface, you need to: Use your bracket or template to mark where your bolt screw holes will go on the back of your TV; Position your bracket or template so that it's level against the wall; Drill your pilot holes; Hold your bracket in place and secure it with bolts; Line up the other part of the bracket with the holes and fix them to the back of your TV; Plug your cables into your TV; Lift the TV and mount it on the wall with help from another person. Discover our range of TVs here: https://www.samsung.com/uk/tvs/
    https://www.youtube.com/watch?v=FkxrQO_oCuE

Bende sadece bunlar var

Ben internetten n11 den almıştım hocam. 1 senedir bununla duvarda asılı duruyor. Aldığım yeri burdan paylaşayım dilerseniz araştırabilirsiniz.

M8x45 YSB YILDIZ BAŞLI VİDA - SAMSUNG APARAT
    urun.n11.com
    M8x45 YSB YILDIZ BAŞLI VİDA - SAMSUNG APARAT MONTAJ VİDASI Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/vida-civi-somun/m8x45-ysb-yildiz-basli-vida-samsung-aparat-montaj-vidasi-P84294781

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_fe -- 29 Eylül 2021; 9:45:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: black_fe

Ben internetten n11 den almıştım hocam. 1 senedir bununla duvarda asılı duruyor. Aldığım yeri burdan paylaşayım dilerseniz araştırabilirsiniz.

M8x45 YSB YILDIZ BAŞLI VİDA - SAMSUNG APARAT
    urun.n11.com
    M8x45 YSB YILDIZ BAŞLI VİDA - SAMSUNG APARAT MONTAJ VİDASI Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/vida-civi-somun/m8x45-ysb-yildiz-basli-vida-samsung-aparat-montaj-vidasi-P84294781

Tv’deki montaj delikleri böyle hocam. Vidalar direkt uyumlu olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Resimde sağda görünen 4 adet zımbırtı olması gerekiyor

'VESA mount spacer' mış adı

Alıntıları Göster

Evde olsaydım fotoğraf çekerdim, bunların yanında dübel ve vidası da var.

Diğer türlü nasıl monte edeceksiniz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Samsung UKyoutube
    Find out how to safely install a VESA wall mount to hang your TV from. First off, ensure you find the ideal spot for your TV on the wall - consult a professional if unsure about appropriate fixings to use. After laying your TV face down onto a covered flat surface, you need to: Use your bracket or template to mark where your bolt screw holes will go on the back of your TV; Position your bracket or template so that it's level against the wall; Drill your pilot holes; Hold your bracket in place and secure it with bolts; Line up the other part of the bracket with the holes and fix them to the back of your TV; Plug your cables into your TV; Lift the TV and mount it on the wall with help from another person. Discover our range of TVs here: https://www.samsung.com/uk/tvs/
    https://www.youtube.com/watch?v=FkxrQO_oCuE

bende bu videodaki karşılıklar yok. Vida dübel ve siyah 4 adet şey var..

geri kalanlar nerede ulen!

• samsung 55nu8000 için en iyi en kullanışlı iptv uygulaması nedir acaba full sürüm fiyatı yüksek olmamak şartıyla.Flex tvyi indirdim kullanışlı güzel ama full sürüm için çok yüksek fiyat istiyorlar.

• investing kullanıcısına yanıt

Bende de yok  Arkadaş koca tv'yi tutmaz dediği için paylaştım. Bizim duvar montajı için çerçeve şeklinde ki vesa mount denilen aparattan edinmemiz gerekiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

samsung 55nu8000 için en iyi en kullanışlı iptv uygulaması nedir acaba full sürüm fiyatı yüksek olmamak şartıyla.Flex tvyi indirdim kullanışlı güzel ama full sürüm için çok yüksek fiyat istiyorlar.

IPTV Smarters Pro

ücretsiz kullanılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Bende de yok  Arkadaş koca tv'yi tutmaz dediği için paylaştım. Bizim duvar montajı için çerçeve şeklinde ki vesa mount denilen aparattan edinmemiz gerekiyor sanırım.

kesinlikle vesa mount gerekli. Yoksa diğer parçaların bir anlamı kalmaz gibi geliyor...

• investing kullanıcısına yanıt

Çoğu serverda çalışmıyormuş.

• aykutersoy A kullanıcısına yanıt

Bende çalışmıyor bu maalesef. Android boxta çalışıyor ama Tv de olmuyor. Satıcıya sordum dediğiniz gibi desteklemiyormuş Tv uygulamasını.

Ben şahsen SMARTİPTV uygulamasını kullanıyorum.

Kanal geçişleri seri

Son derece stabil, bir kez bile takılmadı

Ekran boyut oranını değiştirebiliyorsunuz tek tıkla

DVB-T kanallarını görüntüleyebiliyorsunuz, bu sayede Tv nin dandik kanal listesi görünümünden kurtuluyorsunuz

Tek dezavantajı Vod bölümünde film ve dizileri afişleriyle göremiyorsunuz.

• smart iptv uygulamasında bir süredir açılış esnasında "server upload connection timeout, wait press OK top skip forward" hatası alıyorum 20-25 saniye geri saydıktan sonra açılıyor. bu hatayı alan ve çözümünü bilen var mı?

teşekkürler

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

ben quzu tv test ettim. güzel görünüyor , özellikle vob kanalları görselleri çok iyi .. 80 tl civarı ücret var.

• Eğer olgun bir şekilde iptv kullanıyor iseniz; ben iyi bir tvbox öneririm , duplexplay dan sonraki programlar pek stabil değil bana göre tabiki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykutersoy A kullanıcısına yanıt

Vallahi üstadım ben uygulama marketinde ne kadar iptv uygulaması varsa denedim yeni çıkanları da deniyorum hala ama olmuyor smartiptv nin seriliği ve stabilitesini vermiyor. Dediğim gibi bir de dvb-t desteklemesi müthiş. Uydu kanallarını kendi uygulaması içinde goruntuleyebiliyorum.

• smart iptv deki timeout hatası yayıncı kaynaklı olabilir diye düşünüyorum, listeyi upload ettikten 24 saat kadar süre geçtikten sonra bu hata gelmeye başlıyor, listenin 24 saatte bir yenilenmesini kapattım ama yine aynı durum, malum smart iptv tizen de yok dışardan yüklüyoruz bundan kaynaklı mı diye de düşünmüyor değilim.

asx iptv hoşuma gitmişti ama artık bu kurlar ile yazılımlara 15-20 eur gibi fiyatlar ödemek hiç cazip değil.

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.