Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.418
Cevap
117
Favori
617.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
    n11 avrupa bilişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu veya benzerini kullanan var mı? nasıl?

• zaliminsan kullanıcısına yanıt
    Nvidia ayarlarında

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARIl
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARId
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARIım. 16 Mart yani Cumartesi günü teslim edip kurulumunu yaptılar. Youtube da ışık sızması testi videosu açtım. Resimde ki kadar parlak olmasada video esnasında siyah ekranda resim ki kadar çok olmasa da patlamalar mevcut. Telefonumda aynı videodyu açınca ekran simsiyah oluyor. Sorun nedir? Yardımcı okursanız sevinirim.

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    yayinlarla pek isim olmuyor ama son zamanlarda torrentten indirdiigim çoğu film m3u formatinda. sırf bunun icin bile alınabilir. anlatiminiza göre cok aklima oturmadi nasil o kadar gb i tvden görüp izleyebiliyoruz. ben bi deneyecegim eğer beceremezsem sizi tekrar rahatsız ederim. simdi hic denemeden herşeyi anlat demek hazıra konmak

• Arkadaşlar ben de nihayet karar verip dün sipariş ettim. Sizlere bir kaç sorum olacak. Benim D-Smart üyeliğim var, ben o üyeliği bu TV de kullanabilir miyim? Kullanabilirsem Harici D Smart uydu alıcısı ile mi kullanırım yoksa kanalları Tv ye yükleyip kart ile kullanabilir miyim? Eğer D Smart ı kullanmak istemezsem ( diğerTV için kullanabilirim ) bu TV için kanal listesini nasıl ayarlayabilirim? Diğer eski Tv'ler gibi kendim taratıp istediğim sıralamaya sokabilir miyim?

Ayrıca gelen bu servis dış kuruluma ( Anten, kablo falan ) bakar mı yoksa sadece TV yi kurup giderler mi?

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • merhabalar. bende bu tv yi teknosadan cuma günü aldım cumartesi kurulum yapıldı. ölü piksel bulutlanma vs bi sorun şimdilik gözüme çarpmadı memnunum tv den fakat şöyle bir sorunum var : taşınabilir harddiskimi tv ye bağladım as2115 as2115:(1) 2 ve 3 olarak 4 kısıma ayırdı ama içeriğini gööstermedi. daha sonra hdd yi pc ye bağladığımda erişim engeli diye hata vererek açılmadı sahiplik alarak sorunu hallettim içeriğini görüntüledim tekrar tv ye taktım içeriğini tv de de görüntüledim ama sonra denemek için çıkarıp taktığımda içeriği yine göremedim pc ye taktığımda dosya sistemi raw olduğu için içeriğe erişemiyorum kullanmak için diski biçimlendirin diye uyarı veriyor veri kurtarma programları denedim dosyaları buluyor fakat kurtarma için çok yüksek fiyat istiyor. aynı durum başına gelen veya ban yardımcı olabilecek birisi var mıdır şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaliminsan

merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım

steam link üzerinden bilgisyar oynamaya çalışıyorum ancak ufak bir sorunum var.

tv pcdeki steama baglanirken modem uzerinden lan bağlantısi kuruyor. bağlantıyı wireless uzerinden yapıyor. kumandayla oyunu aciyorum usbden kablolu klavye mause takarak oynayabiliyorum buraya kadar hersey guzel.

ancak kablolu zor oldugu icin kablosuz klavye mouse alinca sorun kendini belli etti. usb ye taktigim parca ile klavye wireless uzerinden baglanti kurdugu icin tvnin modeme baglanmasini ciddi sekilde sarsiyor sanırım. oyun donuyor cok yavasladi bende hemen netflix girip denemeye karar verdim.

kablosuz klavye mouse takiliyken netflix de film acmak 2 3dk suruyo acilan filmde 360p falandir o kadar kalitesiz. kalvyeyi cikarinca direk 4k oluyor ekran. tektar takinca tekrar bozuluyor.

anladigim kadariyla wifi onceligi klavyeyi bulmaya veriyo bu yuzden internet ikinci planda kaliyo. tahminime gore modemi oncelikli gosterebilsem sorunum cozulcek.

konu hakkinda bilgi sahibi olan yardimci olabilirse cok sevinirim
    Hocam steam link super bir seymis:) Siz yazinca farkina vardim denedim. Samsung a ozel galiba. Diger tv lerde gorememistim bunu.

Kablosuz klavye ve mouse ile counter oynadim herhangi bir kasma vs olmadi. Kablosuz klavye ve mouse Bluetooth teknolojisi uzerinden calisiyor. Wifi ile bir ilgisi yok. Sizin dediginiz farkli bir durum olmasin?

• bahriserhat B kullanıcısına yanıt
    bence yardımcı olur. çünkü bana hangi yayını kullancaksiniz diye sormuslardi. normal uydu iste falan demistim.

2 türlü oluyor hem bluetoot hem wireless diye biliyorum. benimki wireless. hem baska neden dolayi olabilir ki

• Arkadaşlar merhaba ürünüm Cumartesi günü kuruldu. YouTube’da ışık sızması adlı videoyu açtığımda siyah Ertanda resimlerdeki şekilde yeşil sarı arası çizgiler oluyor. Karanlık ortamda daha fazla belli oluyor. Bunun sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. ç.
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARIB
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARIu
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARIn
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARIu
    SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARIn

• Mehmetali89 M kullanıcısına yanıt
    buna çözüm önceki sayfalarda (sayfa 183) ekran parlaklık ayarları vs vardı onları yapın birde öyle deneyin

Orijinalden alıntı: zaliminsan

faydam dokunduysa ne mutlu steam link tvlerde olmuyor sonradan satinalip tv ye usbden takıyorsunuz ancak bu tvnin avantaji icinde gömülü gelmesi.

2 türlü oluyor hem bluetoot hem wireless diye biliyorum. benimki wireless. hem baska neden dolayi olabilir ki
    Klavye ve mouse'un usb alıcısı mevcut mu? Benim bildiğim mevcutsa bluetooth, mevcut değilse direk wireless diye biliyorum.

ozaman neden internet yavaşlıyor mantiken yavaslamamasi gerekmez mi

• zaliminsan kullanıcısına yanıt
    Yani yavaşlıyorsa ve test ettiyseniz muhakkak bir şey ile çakışıyordur.
    Bende de logitech klavye mouse kablosuz set var. 1 tek usb alıcısı var. Dün steamlink üzerinden Cs go oynadım hiç bir kasma olmadı.

• ACİL!!!! Arkadaşlar merhaba ürünün Cumartesi kurulumu gerçekleşti. Tamamen siyaj ekranlı Videolar açtığımda( örneğin YouTuba’da) ekranın sağ Ve sol tarafında dikey olarak yeşilimsi sarı şeritler oluşuyor. Ps 4 pro açılırken ilk çıkan siyah ekranda da bu mevcut. Acaba bu genel bir sorun mudur? Bu durumu yaşayan var mı? Sorun neyden kaynaklıdır? Teşekkür ederim.

• ACİL!!!! Arkadaşlar merhaba ürünün Cumartesi kurulumu gerçekleşti. Tamamen siyah ekranlı Videolar açtığımda( örneğin YouTuba’da) ekranın sağ Ve sol tarafında dikey olarak yeşilimsi sarı şeritler oluşuyor. Telefonumda aynı videoyu izlerken ekran tamamen siyah oluyor. Ps 4 pro açılırken ilk çıkan siyah ekranda da bu mevcut.Bu durumu yaşayan oldu mu? Acaba bu genel bir sorun mudur? Bu durumu yaşayan var mı? Sorun nereden kaynaklıdır? Teşekkür ederim.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.