Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.295
Cevap
118
Favori
579.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: copernicus1905

    nacizane tavsiyem sadece oyun için düşünmüyorsanız tabi tv yi, biraz zorlayıp kendinizi xf9005 alın 6300 e.
    6.300 kampanyası bitti galiba takipteyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55NU8000 yerine 2019 model hangi seri cikacak, ya da cikti mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysuleymany

    55NU8000 yerine 2019 model hangi seri cikacak, ya da cikti mi?
    RU serisi. Türkiye'ye giriş yapmadı. Tanıtımı yapılır yakında.
  • Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar. Bir ay bile kullanamadan panelde sorun oluştu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Popescu

    Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar. Bir ay bile kullanamadan panelde sorun oluştu.

    Çok yüksek ihtimalle değişir bu panel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony ve samsung kalite olarak ileri gideceğine geri gidiyor inşallah 2019 modellerdede aynı şeyleri yapmazlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Yani yavaşlıyorsa ve test ettiyseniz muhakkak bir şey ile çakışıyordur.
    Bende de logitech klavye mouse kablosuz set var. 1 tek usb alıcısı var. Dün steamlink üzerinden Cs go oynadım hiç bir kasma olmadı.
    hocam sizdeki ürünün tam modelini ogrenebilir miyim. bugun servisten aradilar samsung klavye olmadigi icin calismiyor olabilir falan gibisinden acayip sacma bi aciklama yaptilar.

    Benim kullanip sorun yasadigim klavye mouse EVEREST KM-4835. Ürün yeni gayette çalışıyor ancak sorunun klavyeden olduğuna emin olmadan iade edersemde saticiya ayip olacak kargo parasi ödüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz forumu mesgul etmemek icin 1haftadir arastirma yapiyorum konunun en basindan 25 sayfa okudum. sondan basa doğruda bayağı gittim ama su bilgisayar ile tv baglama konusunda detayli bi anlatim goremedim.

    herkes teknik olarak konusmus bazi kavramlardan bahsetmis google da kavramlari arattim tek tek videolar izledim ama cok anlayamadim.

    bi arkadaş 1080p yap 120hz biseyler yap demis. bilgisayardan nvidea dan giriyorum oyle bi ayar yapabilecegim biyer çıkmıyor.

    tv steam link uzerinden bağladığımda pc kabloyla, tv wifi ile modeme bagli. tv ile modem cok yakin. yinede 1 2sn gecikmeli geliyor goruntu. online oyun falan oynanmaz. tvyide kabloyla mi baglamaliyim yoksa kafayi kirip koca kasayi salona goturup hdmi dan bağlarsam guzel bir sonuc alirmiyim

    tv yi oyun icin almadim ancak nerde gorsem cok guzel tv tam oyun icin falan yazıyorlar bende merak ediyorum oynamak istiyorum.

    sorularim arastirilmadan belese konmak icin yazilmis seyler degil. yardimci olacak arkadaş bu yuzden gonul rahatligiyla guzel bir anlatim yapabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zaliminsan kullanıcısına yanıt
    Akşam eve gidince bakıp dönüş yapayım size. Görüntü olarak aşağıdakini andırıyor. Ancak USB alıcısı nano değil, flash bellek boyutunda:) Yeni bir ürün değil. 7-8 yıl olmuştur alalı.

    https://www.logitech.com/tr-tr/product/wireless-combo-mk270?crid=1759#specification-tabular
  • zaliminsan kullanıcısına yanıt
    En temiz oyun deneyimini tabi ki hdmi kablo ile pc'yi direkt olarak tv'ye bağlayarak yaşayabilirsiniz. Odalar arası mesafe uzun değil ise 10-15 metrelik hdmi kablo ile bu işi çözebilirsiniz. Ancak uzun hdmi kablo ile görüntü kaybı olur mu bilemiyorum. İşyerinde projeksiyon için uzun hdmi kablo kullanıyoruz bir dezavantaj görmedim ben.

    Onun dışında pc'den film vs. açmak için bağlantı kurmak istiyorsanız wifi yeterli olur.
  • zaliminsan kullanıcısına yanıt
    kablo daha iyi sonuç verebilir. çünkü kablosuz modemler standart gibi görünse de kalite kalite hep. belki modemin modelinden kaynaklı sıkıntı olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar NU8000 kullanıcıları :)

    Sayenizde SmartTV ve geçtiğimiz haftasonu Mediamarkt'tan aldığım NU8000 modeli ile ilgili bir çok bilgi sahibi oldum.
    Kurulum günlük Programımız nedeniyle Mart sonuna kaldı, kurulum sonrasında paylaşımlarla aranızda olmayı umuyorum.

    Sevgiler, Güven.
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    uzun hdmi kablo fikri kulağa çok hoş geliyor. baktım pc ile tv arası yaklaşık 25mt görüntüde kalite kaybı yaşamayacağımı bilsem 25mt yaklaşık 100tl gibi bi rakama hdmi ile bu işi halledebilirim gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaliminsan

    merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım

    steam link üzerinden bilgisyar oynamaya çalışıyorum ancak ufak bir sorunum var.

    tv pcdeki steama baglanirken modem uzerinden lan bağlantısi kuruyor. bağlantıyı wireless uzerinden yapıyor. kumandayla oyunu aciyorum usbden kablolu klavye mause takarak oynayabiliyorum buraya kadar hersey guzel.

    ancak kablolu zor oldugu icin kablosuz klavye mouse alinca sorun kendini belli etti. usb ye taktigim parca ile klavye wireless uzerinden baglanti kurdugu icin tvnin modeme baglanmasini ciddi sekilde sarsiyor sanırım. oyun donuyor cok yavasladi bende hemen netflix girip denemeye karar verdim.

    kablosuz klavye mouse takiliyken netflix de film acmak 2 3dk suruyo acilan filmde 360p falandir o kadar kalitesiz. kalvyeyi cikarinca direk 4k oluyor ekran. tektar takinca tekrar bozuluyor.

    anladigim kadariyla wifi onceligi klavyeyi bulmaya veriyo bu yuzden internet ikinci planda kaliyo. tahminime gore modemi oncelikli gosterebilsem sorunum cozulcek.

    konu hakkinda bilgi sahibi olan yardimci olabilirse cok sevinirim
    evet arkadaşlar kendi mesajımı alıntıladım hatırlatma amaçlı

    Bugün kontrol ettim 2.4GHZ wireless yazıyor klavyemin altında. Bluetooth olsa muhtemelen sorun yaşamayacağım ancak tamda tahmin ettiğim gibi tv hangi wireles a bağlanacağını şaşırıyor.

    Bugün öğlen sularında çokta bilgisi olmayan bir samsung destek ekibiyle görüşme sağladım. Telefondaki arkadaşa tv nin klavye ve modeme wireless ile aynı anda bağlanmaya çalışması ve klavyeye öncelik vermesi yüzünden internetimin 24mb den 1mb e düştüğünü söyledim. Biostan format atarken önceliği cd ye getirirdik ya hani onun gibi modeme öncelik verebileceğim bir ayarı yok mu bu tv nin dedim.

    Cevap : Tv ile Pc çok farklıdır. Klavyenin markası ne samsung klavye denemelisiniz dedi. İyide arkadaş samsunga neden bi ton para vereyim. Kaldıki samsungun klavye ve faresi bağımsız olan bi ürünü varmı internette hiç denk gelmedim. Klavyede bulunan mouse padlemi oyun oynayacağım.

    Sizce güzelim canım klavyemi iade edip bluetooth klavye sipariş etsem ( kullanma mesafem 3metre wireles daha sağlıklı çeker demişlerdi bluetooth için çok mu uzak kaçar bilmiyorum) mi mantıklı olur.

    Yoksa işe yaramaz servisi çağırıp bişeyler becerebilmelerini mi ummalıyım.




  • zaliminsan kullanıcısına yanıt
    ben olsam tv yi kablo ile bağlar aynı klavyeyi kullanırım. yarın öbür gün başka bi cihaz bağlamaya çalışırken aynı sorun olabilir en güzeli net bağlantısını garanti altına almak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wustti W kullanıcısına yanıt
    haklısınız hem ekstra kablosuz klavye mouse ücreti ödemek zorunda kalmam ancak ozamanda koltuktan klavye yetişmiyor tv dibinde oturamam ki :)

    https://forum.donanimhaber.com/bluetooth-ve-wifi-cakismasi--120144097

    bu konuyu buldum ve wifi kanallarının çakıştığını öğrendim. şuan 192.168.1.1 ayarlarından farklı modem kanallarını kullanarak sorunu çözmeye çalışıyorum. nasıl yapacağıma dair pek bilgim yok ama kurcalıyorum umarım bi sonuca ulaşırım. bu konuyu çözersem eminim ilerde başka sorun yaşayabilecekler içinde çok faydalı olacaktır. günüzmüz koşullarında wifi klavye çok yaygın artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaliminsan -- 21 Mart 2019; 1:52:56 >
  • sabah 08.30 mesai var bu sebeple uykusuzluğuma sebep oldu ancak problemi çözdüm. modem arayüzünden ağ ayarları>kablosuz ağlar>kanal>otomatik yerine manul seçince fark edilir şekilde internette düzelme oldu.

    normalde youtube 1080p açınca mouse takılıyken otomatik 240p düşüyordu bu ayardan sonra 480p-720p civarı gidip geliyor.

    belki en başında bu şekilde gelse hiç fark etmezdim ancak şuan anlıyorumki azda olsa wifi hızını etkiliyor. bu sebeple sorunumun büyük oranla çözülmesine rağmen ürünü iade edeceğim
  • Beyler sizce 1000 Tl fazladan verip sony xf9005 alsak nasıl olur? Genel olarak aralarında ne gibi farklar var yani 1000 Liraya sizce değer mi aradaki fark ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Piyasada ki en yüksek fiyat etiketine sahip Led TV ler bildiğiniz Sony markalı ürünler. Sony Led tvlerinde ki bulutlanma ve ışık sızıntısını isterse ekranın tamamında olsa, isterse görüntü kalitesi tamamen bozsun değişim ve iade kapsamına almıyormuş!!!!!İnanmayan şu linke bakabilir:https://www.sony.com.tr/electronics/support/articles/00125848

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony kendi sayfasında en altta açık açık arka ışık sızıntısı sebebiyle değişim ve iade kabul edilemez diyor!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.