Şimdi Ara

Samsung 55JU7000 Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben LG 49UB850V televizyonumu bulutlanma sorunundan dolay iade edip, bu televizyona geçtim. Televizyonum geldi mükemmel bir televizyon gerçekten ancak şöyle bir sıkıntım var. Televizyonun 4 köşesinde de düz renklerde dikkatli bakınca 1-2 cm lik kararmalar mevcut. Servisle ve Genel Müdürlüğü ile görüştüğümde bunun panel özelliği olduğu köşelerde led aydınlatmanın bulunmadığını söylediler. Merak ettiğim konu sizin televizyonlarınızda da bu tip bir sorun var mı?

• Öncelikle hayırlı olsun Tv niz, benim ju 7000 de yarın gelecek kargodan. o kadar arastirdik en mantıklı bu modelde karar kıldım işkence bitti fakat inşallah yeni maceralar beklemiyodur beni malum sorunlardan dolayi, bakalım kumarın kazananı kim olacak cuma servis kurulumu yapınca görücez hayırlısıyla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nerden kaça aldınız bende düşünüyorumda aynı modeli.
  • al.fun A kullanıcısına yanıt
    Ben N11 den 1 nisan da dagitilan 333 lük cek, kullanarak 3820 tl ye aldım iki tane birinide arkadaşa aldık aynı gün darısı basiniza artik, zor is Tv almak karar vermek yıllar önce benim eski samsung plazmayı alırken de çok araştırmıştım ama böyle sorunlar yoktu o zamanlar tabi aldık geçtik.

• al.fun A kullanıcısına yanıt
    Ben 4199 a Teknosa'dan almıştım.
  • Teşekkür ederim. Cevaplarınız için.
  • Arkadaşlar 7200 ile karşılaştırınca hangisini tavsiye edersiniz. Arada çok fazla fiyat farkı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG KS8500 kullanıcıları
    9 yıl önce açıldı
    LG 50uh635v Kullanıcıları
    8 yıl önce açıldı
    ***LG X140*** KULLANICILARI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PETERSBURG kullanıcısına yanıt
    sonuç ne aldınız hocam ben 7200 aldım fakat ışık sızmasından dolayı değişim geldi ne alacağımı düşünüyorum aynısımı yoksa7000 mi?
  • Bu tv de web browser dan film tam ekran izleniyormu ?
  • Evet rahatlıkla izleniyor....

• truntola T kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar ben de tv alacakken bu 7200 ve 6570 arasında kalmıştım 6570 aldım ancak test ettiğimde panelde bulutlanma vardı, ben de şuan değişim yapıp yapmamak arasında kaldım.

Sizin değişim yaptıktan sonra gelen televizyonunuzda yine aynı problem oldu mu ? ben de değişim yapsam mı ? Değişim yaptıktan sonra gelecek ürünün şuanki ürünümden daha beter olmasından korkuyorum ne önerirsiniz ?
  • Hocam benimde 7200 é değişim geldi fakat hala süreç devam ediyor ne Alaçam bilmiyorum ju7000 ı alacaktım fakat fiyatı 400 tl pahalilaysti halbuki aldığımda aynıydı fiyatları
    pus7101 é bakıyorum arada
    7000 i uyguna dusurebilirsem onu alacagim gibi düşünüyorum hala ne olacak bakalim

• Benim tv de hareketli goruntulerde hafif kaymalar oluyor auto motion acik oldugu halde sizde de ayni durum var mi?

• evet bendede var kanser etti ne yapmamiz lazim

• serderi S kullanıcısına yanıt
    ne yapabileceğimizi hiç bilmiyorum. Servis çağırsak bu bu televizyonun özelliği diyecekler. Bütün kusurlar özellik oldu zaten. Bir sürü para verip bu kadar sorunla uğraşıyoruz.
  • knbi kullanıcısına yanıt
    yalnız bir şey farkettim. 13 derecede yayın yapan. bir hd kanaldan maç izledim çok azdı. bence trt sıkıntı var gibi ama televizyonun takılma sorunu var ne yazıkki.birde 3d sıkıntı yaşıyorum uygulamadan youtube.açtıgımda 3d izlemek istediğimde devre dışı kalıyor. izlemeyi durduruyor menüden 2 dakikaya bir düzeltiyorum. ama nafile sendede varmı bu sıkıntı..
  • serderi S kullanıcısına yanıt
    hocam hiç 3d açmadım bile tvde. Benim canımı sıkan ekrandaki görüntü akıcılığının tam sağlanamaması.
  • Arkadaşlar, 55ju7000 tv mi teşhir olarak bimeksten aldım ama yanında tek kumanda verdiler, sadece pointer olan kumandayı verdiler, diğer normal kumanda kutu içeriğinde varmı acaba ?

• canerasik C kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Sadece akıllı kumanda olur.

• ben de Vatan'dan aldım. cuma günü kuruldu.
    Öncelikle bu kısa süredeki izlenimlerimi paylaşayım:
    8 yıldır 42inç toshiba kullanan biri olarak bilhassa "gerçek" HD yayınlardan çok etkilendim. "Gerçek" dedim çünkü digitürk'ün süper lig maç yayını kalitesiyle, ingiltere-ispanya liglerinin yayın kalitesini çok net fark eder oldum bu tv sayesinde. Digitürk 20TL aylık istediğinden henüz 4K deneme fırsatım olmadı ama HD olarak film seyretmek de çok zevkli...
    Negatif yön olarak, çok kurcalamasam da onlinedizi.co sitesindeki videoları açmamasını söyleyebilirim. ne yapmak gerekir bilmiyorum, bu konuda önerilere açığım.
    beklentiye göre de değişir ama ben bunun dışında çok memnun kaldım.
    akıllı kumanda, dsmart modül ve connect mini çıkıyor paketten; daha çok connect mini için tercih ettim bu cihazı zaten.
    Ben merakıma cevap bulamamıştım uygulama anlamında; o konuda da tecrübemi paylaşayım.
    Uygulamalar arasında tivibu, turkcell+tv yok, dsmart go ve digiturk play var.
    cihazla ilgili soruları cevaplayabilirim.
    herkese iyi seyirler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.