Şimdi Ara

SAMSUNG 55F6470 FHD SMART 3D DVB-S LED LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu LED TV'yi yarın TeknoSa'dan almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? Tavsiye eder misiniz ?

40''den sonra baya büyük gözüküyor 55'' Başka marka düşünmeli miyim bilmiyorum ama alıştığım Samsung kalitesinden yine vazgeçmeyeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Merhaba arkadaşlar.

Bu LED TV'yi yarın TeknoSa'dan almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? Tavsiye eder misiniz ?

40''den sonra baya büyük gözüküyor 55'' Başka marka düşünmeli miyim bilmiyorum ama alıştığım Samsung kalitesinden yine vazgeçmeyeceğim sanırım.

horttt
    hocam naptın aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Merhaba arkadaşlar.

horttt
    hocam naptın aldın mı?

Evet aldım. Merak ettiklerin varsa sorabilirsin.
  • hocam kaça aldın ve ne zaman aldın ?
    şu anda piywsada kalanalr iade olabilir gibi geldi de,

ya bunu a da H lı olanı
    55H6470 dusunuyorum. ailem için.

Sesli ve hareketli komut var mı? kullanıslı mı?
    Kendi uydu alıcısının kanal gecişleri nasıl kaç saniye? ve KAyır yapılabiliyor mu usb ye?

goruntu bildigimiz canlı cırtlak samsungtur herhalde.. standart modda mı kullanıyorsun?

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 26 Mayıs 2014; 15:57:43 >
  • bir de akıllı kumanda farkı var galiba H 6470 ile.
  • Ocak ayında 3500 TL'ye aldım. D-Smart veya HD film izlerim genelde. Kendi uydu alıcısını kullanma gereksinimi duymadım. Sesli komut ve hareket algılama desteği var. Bana göre gereksiz özellikler yine, kullanmıyorum. Renkler her zaman ki Samsung kalitesi. Kendi zevkime ve görüntünün kaynağına göre elle ayarladım zamanında TV'ye bağlı olan cihazları. Sorunsuz bir biçimde kullanıyorum. Akıllı kumandası ayrı güzel tabiki.
  • Ben bir ps4 kullanıcısıyım acaba oyun performansı nasıl tv de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Ben bir ps4 kullanıcısıyım acaba oyun performansı nasıl tv de?

Oyun modunda kullanmıyorum TV'yi. Şahsen memnunum. Ayarlarım hep manuel yapılıdır TV'ye bağlı kaynağa göre.
  • Bende Sony 55W805B ve Samsung 55H6470 arasında kaldım. Fiyatları yakın. Daha çok film, BluRay film, harici idskten film dizi izlemeyi düşünüyorum. Çok kafam karıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.