Şimdi Ara

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
9
Favori
42.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: bilici88

arkadaşlar ben bilgisayarı iki gün önce aldım söylendiği gibi kalan süre 6.5 saat olmadı pil için. yüzde seksen maksimumluk pil dolumuna ayarladım onda da bilgisayarı açtığımda sadece netteyken 3 saat kaldı dedi yüzde seksen pil için. bunun nedeni ne olabilir.

birde resimdeki gibi gösteriyor sıcaklıkları bilgisayar işlemci hep 50 derece civarı ısınıyor normal net kullanımında şarjda değilken. zaten elimden geldiğince şarjda kullanmayı düşünmüyorum bilgisayarın pil ömrü kısalmasın diye.

Böyle bir şey yok. Şarjda kullanmanız bilgisayar için en iyi seçenektir. Ömründen kısalması falan söz konusu değil. Pillerin kullanımı ile ilgili şu makaleyi tez elden okumanızı salık veririm:

http://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

Kendisi PCNet editörlerinden birine giydirmiş ayrıca fena halde. Yazının başındaki açıklamayı da okumanızı tavsiye ederim.

arkadaş bana pm atmıştı, neler yapması gerektiğini anlatmıştım. sanırsam dinlemedi beni.. ben hala %100 ile 6-7 saat 8 saat zorlayınca götürebiliyorum.. Şarjda kullanıyorum. zaten şarjdan kesilir dolunca. bunları detaylı şekilde anlattım. kaç hafta oldu pm atalı adama. hala soruyorsun be hocam ayıp sana da..

dostum ben onu sana pm atmadan önce yazmıştım o mesajı, düzeltmeyi unuttum sonra senle konuştuktan sonra, çok saçmaymış zaten şarjda kullanmamak, artık haftada bir falan pilde kullanıyorum aleti. kaç hafta oldu hala aynı şeyi sormuyorum yani

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

arkadaşlar ben bilgisayarı iki gün önce aldım söylendiği gibi kalan süre 6.5 saat olmadı pil için. yüzde seksen maksimumluk pil dolumuna ayarladım onda da bilgisayarı açtığımda sadece netteyken 3 saat kaldı dedi yüzde seksen pil için. bunun nedeni ne olabilir.

birde resimdeki gibi gösteriyor sıcaklıkları bilgisayar işlemci hep 50 derece civarı ısınıyor normal net kullanımında şarjda değilken. zaten elimden geldiğince şarjda kullanmayı düşünmüyorum bilgisayarın pil ömrü kısalmasın diye.

Böyle bir şey yok. Şarjda kullanmanız bilgisayar için en iyi seçenektir. Ömründen kısalması falan söz konusu değil. Pillerin kullanımı ile ilgili şu makaleyi tez elden okumanızı salık veririm:

http://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

Kendisi PCNet editörlerinden birine giydirmiş ayrıca fena halde. Yazının başındaki açıklamayı da okumanızı tavsiye ederim.

arkadaş bana pm atmıştı, neler yapması gerektiğini anlatmıştım. sanırsam dinlemedi beni.. ben hala %100 ile 6-7 saat 8 saat zorlayınca götürebiliyorum.. Şarjda kullanıyorum. zaten şarjdan kesilir dolunca. bunları detaylı şekilde anlattım. kaç hafta oldu pm atalı adama. hala soruyorsun be hocam ayıp sana da..

dostum ben onu sana pm atmadan önce yazmıştım o mesajı, düzeltmeyi unuttum sonra senle konuştuktan sonra, çok saçmaymış zaten şarjda kullanmamak, artık haftada bir falan pilde kullanıyorum aleti. kaç hafta oldu hala aynı şeyi sormuyorum yani

tamam sıkıntı yok o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

artık 32 de kalmadı :/ 1 yıllık lisans yapayım dedim hepten sıfırlandı.özel güvenlik fln değil ev kullanıcılığı için yani.avast iyi değil diyorlar ama..
    buna da çökmeye uğraşıyorlar ama vermiyorum :)

norton kullanıcıya fazla burnunu sokan bir program. avast nasıl iyi değilmiş be? 6 yıldır sürekli kullanıyorum hiçbir şey olmadı.. iyi uyduruyorlar.

evet ya çok zıbırtı çıkarıyor.eset kurarım herhalde..üç sorum olacak bu arada.
    1-turbo boost u ayarları açık mı bu ultrabookların? oyunlarda kasma oluyor bazen
    2-ekran kartı olarak amd var 1 gb lik diğer intel graphic family ne oluyor?
    3-bios ayarına nasıl giriyoruz? f2ye basınca başka bir menü çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 27 Mayıs 2012; 1:48:47 >

• quote:

quote:

quote:

artık 32 de kalmadı :/ 1 yıllık lisans yapayım dedim hepten sıfırlandı.özel güvenlik fln değil ev kullanıcılığı için yani.avast iyi değil diyorlar ama..

norton kullanıcıya fazla burnunu sokan bir program. avast nasıl iyi değilmiş be? 6 yıldır sürekli kullanıyorum hiçbir şey olmadı.. iyi uyduruyorlar.

1-turbo boost u ayarları açık mı bu ultrabookların? oyunlarda kasma oluyor bazen

bence avast veya avg kur.
    turbo boost açık otomatik ayarlıyor sen ayarlayamazsın onu.
    2 ekran kartı var. biri paylaşımsız ati radeon 7550m diğer intel graphics 3000
    bios'a delete tuşuyla gir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence avast veya avg kur.
    turbo boost açık otomatik ayarlıyor sen ayarlayamazsın onu.
    2 ekran kartı var. biri paylaşımsız ati radeon 7550m diğer intel graphics 3000
    bios'a delete tuşuyla gir.

f2 ye basınca girdi bu sefer.eset smart security 5i kurdum memnun kalmazsam dediklerini kurarım.teşekkürler cevaplar için.
    birde battery bar ı yüklemiştim geçenlerde batarya yıpranmasını %2 olarak gösteriyordu.şarjdayken de kullanıyordum 2-3gündür yıpranma %3.6 ya çıktı anlayamadım ne iş batarya ile ilgili makaleyide okudum ama :S

• her şeye inansaydık ohoo. Siz de hocam alemsiziniz valla :D bir laptopun bataryasının ne kadar yıprandığını ölçen bir alet yoktur. Sadece ne kadar süre kullanıldıgına bağlı olarak yorum yapar. Low level format atsanız o tablo verileri silinip windowsu kurup o programı kurarsanız yıpranmayı 0 gösterir. Bu tür programların doğruluk oranı yüzde 5-10dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bn programin yalancisiyim danışmak istedim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün aldım arkadaşlar bir sorum olacak. Boşta duran 120 gb lık ssd yi taktım kurmak için, bios ta sata 1 portunda görüyor fakat windows kurulum ekranında görmüyor sadece 16 gb lık ssd var oda bölünmüş şekilde. Bios tan ahci mod u enable yaptım ama yine de görmüyor. Aldığı ssd ye kuran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc10 -- 30 Mayıs 2012; 21:14:50 >
  • Vatan'da 1650'ye düşmüş arkadaşlar. Bonus ve Axess'e 10 taksit. Kargo alıcıya ait yazıyor, o da ayrı bir mesele.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np530u3b-a01tr-np530u3b-core-i5-2467m-16ghz-4gbddr3-500gb-+16-gb-ssd-133-intel-3000-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=59389
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc10

Bende bugün aldım arkadaşlar bir sorum olacak. Boşta duran 120 gb lık ssd yi taktım kurmak için, bios ta sata 1 portunda görüyor fakat windows kurulum ekranında görmüyor sadece 16 gb lık ssd var oda bölünmüş şekilde. Bios tan ahci mod u enable yaptım ama yine de görmüyor. Aldığı ssd ye kuran var mı?

hdd ile ssd birlikte değil mi?
  • beyler aksam üstü alacağım bu modeli. orada yapmam gereken bir şey var mıdır?
    orda mı kurduracağım windows'u? SSD'ye mi kursunlar?
    bikaç anahtar yardım yazarsanız çok memnun olurum ne yapmam gerektiği hakkında
  • beyler aksam üstü alacağım bu modeli. orada yapmam gereken bir şey var mıdır?
  • samsung servis kaç ayda tamir edip gönderiyor bilgisi olan var mı yepyeni cihazı haftalardır gönderdim servise bekliyorum kullanamıyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

beyler aksam üstü alacağım bu modeli. orada yapmam gereken bir şey var mıdır?

Aslında muhabbet şu ben aldım evde kurdum.Kurmak derken de işte klavye, dil, tarih seçimleri gibi bait şeyler oluyor ilk başta orda yapman gereken birşey yok.Eve kurulumu yaptıktan sonra recovery yap tamamdır.
  • quote:

elletmeyin cihazı. kendiniz kurun. power tuşuna basın gerisi k.adı filan. cd vs. takmayın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

samsung servis kaç ayda tamir edip gönderiyor bilgisi olan var mı yepyeni cihazı haftalardır gönderdim servise bekliyorum kullanamıyorum hala

Servis dedim mi 1 ayı gözden çıkaracaksın ya sarkıtıyorlar hep.
  • Arkadaşlar öyle bir ay falan olmaz. Bu işin kanunu, kuralı vardır. Cumartesi günleri dahil, 20 iş günü içinde onarılması gerekir. Aksi halde ürün değişim ya da para iadesi yapılır.
  • 25 gün oldu daha ses çıkmadı servisten
  • merhaba arkadaşlar bende aldım bu makinayı. güzel gibi şuan... D: sini nasıl bölebilirim yardımcı olurmusunuz.tşkler
  • quote:

quote:

Aslında muhabbet şu ben aldım evde kurdum.Kurmak derken de işte klavye, dil, tarih seçimleri gibi bait şeyler oluyor ilk başta orda yapman gereken birşey yok.Eve kurulumu yaptıktan sonra recovery yap tamamdır.

eyvallah aldım kurdurmadım eve geldim, açtım windows dil seçimi vs.. sordu sonra açıldı su anda C tek parça bölemedim.
    napmam gerekiyor? windows su anda C'ye mi yüklü, SSD nasıl bir muhabbet? neler yapmam lazım hiç bi fikrim yok

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.