Şimdi Ara

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
9
Favori
42.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yandex

evet arkadaşlar ben dying fetus. banlanmıştım.. soracağınız sorular varsa alayım..
    dün saat tam 12de şarjdan çektim güç tasarrufunua aldım. ayarlardan ekran kapama uyku vesaire yoktu, yani hep açık olacaktı. 20 tblık nat geo arşivini çekmeye başladım. ama landan çektim çünkü wifiden 18-19 mb çekerken saniyede, landan 25 yapıyor. saat 5-6 gibi bitmiş arşiv işi. saat 6:30'a alarm kurdum baktım makine hala çalışıyor 1 saatlik pil süresi vardı. biraz indirdiklerimi izledim ve kapadım..
    7 saat.. Vaov..

@Dying Fetus
    Benzer ürün peşinde bu topiği incelerken, ikinci sayfada 18 Nisan 2012'de yazdıklarınızı okudum. Aklıma takıldı, incelemeyi bıraktım ve kalan 4 sayfayı okumadan soruyorum:
    1- 20 terabyte'lık Nat Geo arşivi ne içeriyor?
    2- Nasıl bir hızla bu arşivin tamamını 6 saatte indirdiğinizi gerçekten kavrayamadım. Hız 25 MB/sn bile olsa (ki bu 200 Mbit/sn demektir) 6 saatte ancak 540 GB iner diye hesaplıyorum. Doğru mudur?
    3- Bir yazım hatası varsa derdim bunu ortaya çıkarmak değil. Bu hızlar mümkünse onu öğrenmek. Bu yüzden hangi İSS'dan nasıl bir hizmet aldığınızı da yazarsanız faydalı ve benim gibileri yönlendirici olacaktır.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: MorBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

evet arkadaşlar ben dying fetus. banlanmıştım.. soracağınız sorular varsa alayım..
    dün saat tam 12de şarjdan çektim güç tasarrufunua aldım. ayarlardan ekran kapama uyku vesaire yoktu, yani hep açık olacaktı. 20 tblık nat geo arşivini çekmeye başladım. ama landan çektim çünkü wifiden 18-19 mb çekerken saniyede, landan 25 yapıyor. saat 5-6 gibi bitmiş arşiv işi. saat 6:30'a alarm kurdum baktım makine hala çalışıyor 1 saatlik pil süresi vardı. biraz indirdiklerimi izledim ve kapadım..
    7 saat.. Vaov..

@Dying Fetus
    Benzer ürün peşinde bu topiği incelerken, ikinci sayfada 18 Nisan 2012'de yazdıklarınızı okudum. Aklıma takıldı, incelemeyi bıraktım ve kalan 4 sayfayı okumadan soruyorum:
    1- 20 terabyte'lık Nat Geo arşivi ne içeriyor?
    2- Nasıl bir hızla bu arşivin tamamını 6 saatte indirdiğinizi gerçekten kavrayamadım. Hız 25 MB/sn bile olsa (ki bu 200 Mbit/sn demektir) 6 saatte ancak 540 GB iner diye hesaplıyorum. Doğru mudur?
    3- Bir yazım hatası varsa derdim bunu ortaya çıkarmak değil. Bu hızlar mümkünse onu öğrenmek. Bu yüzden hangi İSS'dan nasıl bir hizmet aldığınızı da yazarsanız faydalı ve benim gibileri yönlendirici olacaktır.

Saygılar...

dostum pardon orda gb yazacaktım. nat geonun büyük göçler belgesellerini çektim hocam. tvde izlemiştim, uydu kutum hata verdi indiremedi, ben de torrentten buldum. öyle

edit: superonline kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake and gay -- 13 Haziran 2012; 20:39:40 >

• Arkadaslar 16gb ssd+500gb hdd olan modelini aldim elimde 120gb ocz agility ssd var ama bu ultrabook da ki hdd slim ssd'yi taktigim zaman arka kapak kapanmiyor,ssd icin slim kutu satiliyor mu veya ssd'nin kendi kutusunu cikarip sadece karti taksam bir sorun olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Arkadaslar 16gb ssd+500gb hdd olan modelini aldim elimde 120gb ocz agility ssd var ama bu ultrabook da ki hdd slim ssd'yi taktigim zaman arka kapak kapanmiyor,ssd icin slim kutu satiliyor mu veya ssd'nin kendi kutusunu cikarip sadece karti taksam bir sorun olur mu

hayır kutusunu çıkarıp kullanabilirsiniz de nasıl sığmadı iyi oturttunuz mu?
  • merhaba arkadaşlar. benim makinaya expresscache yükleyince hata veriyor.. 1.0.86.0 versiyonunda. BEX64 bölgesinde olduğunu söylüyor.. nedendir ki ?
  • Dostlar Selam,

Yaklaşık 2 ay önce 14inç modelini satın aldım. 2 PC olduğundan Haftada 1-2 kez açıp kullanıyorum.
    Fakat kafama takılan bir konu var.
    Şuan makinanın pil durumu güç tasarrufunda. %73 doluluktaki bilgisayarımın Kalan süresi 3saat görünüyor.
    Herkes 7 saatlerden bahsederken benim neden 2 saat gösteriyor anlamış değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

Dostlar Selam,

Yaklaşık 2 ay önce 14inç modelini satın aldım. 2 PC olduğundan Haftada 1-2 kez açıp kullanıyorum.
    Şuan makinanın pil durumu güç tasarrufunda. %73 doluluktaki bilgisayarımın Kalan süresi 3saat görünüyor.

ilk şarjı nasıl yaptınız, kaç kere şarj ettiniz?
    ilk şarjı kapalı yapıp, ilk 14-15 şarjı da doldur boşalt yapsaydınız %100 yarısı %80 yarısı şeklinde siz de rahat 5-6 saat görürdünüz.
  • merhaba arkadaşlar,
    öncelikle bilgisyardan genel anlamda memnunum fakat youtube dan izlediğim 1080p ve 720p videolarda performans pek tatmin edici değil. özellikle karanlık sahnelerde geçişler kötü (görüntü bazen kare kare akıyor). sürücüler güncel, çözünürlük max. bu aletin video performansı bu mudur acaba? sanırım internet ortamında ekran kartı olarak intel HD 3000 i kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec34

merhaba arkadaşlar,
    öncelikle bilgisyardan genel anlamda memnunum fakat youtube dan izlediğim 1080p ve 720p videolarda performans pek tatmin edici değil. özellikle karanlık sahnelerde geçişler kötü (görüntü bazen kare kare akıyor). sürücüler güncel, çözünürlük max. bu aletin video performansı bu mudur acaba? sanırım internet ortamında ekran kartı olarak intel HD 3000 i kullanıyor.

bende öyle bir durum yok. gayet akıcı.
  • arkadaşlar maxpayne3 oynuyorum neredeyse en iyi görüntü ayarlarında sıfır takılma kasma gayet iyi durumda. Yalnız şöyle bir durum var alet bi saat oynamadan 80 dereceyi buldu sol üst kısmı aletin el dokunulmayacak kadar ısındı ki aleti usb cooler la kullanmama rağmen.

Bu ısınma olayını bir türlü anlamadım eğer benim ki sadece böyleyse garantiye vermeyi bile düşünüyorum?

zaten pil de maks 4 saat falan gidiyor internetle kullanımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

Dostlar Selam,

bende de aynı durum söz konusu.%80 lik dilimini kullanıyor bilgisayar, pil korumayı açtım.Bu haliyle 2 ila 3 saat arası gidiyor işte.
  • bildirim alanındaki kablosuz ağ simgesinde sinyalleri göstermiyor.daha önce önce böyle birşey yoktu 2 gündür böyle simgede kırmızı çarpı işareti var ama net falan var sıkıntı ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 23 Haziran 2012; 14:20:53 >
  • merhaba, siz catalyst control center ayarlarıında bir değişiklik yaptınız mı? pes 2012 çok akıcı değil, acaba harici ekran kartı devreye mi girmiyor dicem ama oyun "yüksek performans" olarak işaretli. harici ekran kartının devreye girdiğini fan sesinden mi anlarız :)
  • Merhaba! Uzun zaman oldu değil mi?

@ec34 dostum, gerekli güncellemeleri samsungun sitesinden yapıp tekrar yazabilir misin?
    http://www.samsung.com/tr/support/model/NP530U4B-S02TR-downloads?isManualDownload=true İşletim sistemine göre sıralama yaparsın.

@punıısher dostum sen de LAN ile bilgisayarı internete bağla, daha sonra easy settings kablosuzdan kablosuz özelliğini aç/kapat. düzelecektir.

@bilici88 ben team fortress 2 bile oynarken yüksek ısı görüyorum fakat kasayı açıp bakarsanız orada hddnin bulunduğunu göreceksiniz elde olmayan bir şey aslında. kuzeniminin 64gblık ssdsi ile aynı oyunu aynı bilgisayarımda oynadığımda orası buz gibiydi. soğutucusuz hatta.

• Merhaba,
    Bende Samsung 14inç Ultrabook sahibiyim. Makineyi çok sık kullanmamakla birlikte alalı 3 ay olmadı fakat ekranın etrafındaki iskelet ile klavye etrafındaki isketinin kapatıldığında sürtünmesinden dolayı çizikler oluşmakta. Bu çizikleri 1 ay gectıkten sonra farkettıgım ıcın ıadesını yapamamaktayım. Fakat baktığımda her geçen gün sürtünmeden dolayı oluşan çizikler artmaktadır. Sizin cihazınızda da bu tür çizilmeler sözkonusu mudur?
    Acaba klavyenın sağ ve sol kısımında yer alan plastıklar ıcerde oldugu ıcın mı bu surtunme meydana gelıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dingling

Merhaba,
    Bende Samsung 14inç Ultrabook sahibiyim. Makineyi çok sık kullanmamakla birlikte alalı 3 ay olmadı fakat ekranın etrafındaki iskelet ile klavye etrafındaki isketinin kapatıldığında sürtünmesinden dolayı çizikler oluşmakta. Bu çizikleri 1 ay gectıkten sonra farkettıgım ıcın ıadesını yapamamaktayım. Fakat baktığımda her geçen gün sürtünmeden dolayı oluşan çizikler artmaktadır. Sizin cihazınızda da bu tür çizilmeler sözkonusu mudur?
    Acaba klavyenın sağ ve sol kısımında yer alan plastıklar ıcerde oldugu ıcın mı bu surtunme meydana gelıyor..

ekranın üst tarafındaki kamera çevresindeki lastik korumalar yok mu sizde? Onlar hem yumuşak kapatma hem de korumayı sağlıyor. Mümkünse fotoğraf çekim konuya koyarsanız daha mantıklı yorum yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fake and gay

quote:

Merhaba,

ekranın üst tarafındaki kamera çevresindeki lastik korumalar yok mu sizde? Onlar hem yumuşak kapatma hem de korumayı sağlıyor. Mümkünse fotoğraf çekim konuya koyarsanız daha mantıklı yorum yapabiliriz.

Alıntıları Göster
    Bende de bu cihazın 13.3 olan versiyonu var. Benzer çizikler bendede var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team_Turkey -- 8 Temmuz 2012; 13:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fake and gay

quote:

Merhaba,

Alıntıları Göster
    Bende de bu cihazın 13.3 olan versiyonu var. Benzer çizikler bendede var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team_Turkey -- 8 Temmuz 2012; 13:53:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

quote:

Merhaba,

Kullanıcı hatası olmadığı çok açık fakat iade süresi dolduğu için cihazı servise göndermem gerekiyormuş E servisten de 1-2 ayda yanıt alamayacağım. Bütün işlerimi bu bilgisayar ile yapmaya başlamıştım. Şimdi Bilgisayarsız 2 ay ne yapacağım..

Ne yapmamı öneriyorsunuz ?

Bu arada çiziklerin sürtünmeden dolayı olduğu çok belli. Nitekim fotoğrafta tam belli olmasada gözle bakıldığında oldukça çok belli oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dingling -- 8 Temmuz 2012; 13:57:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dying Fetus

quote:

Merhaba,

Kullanıcı hatası olmadığı çok açık fakat iade süresi dolduğu için cihazı servise göndermem gerekiyormuş E servisten de 1-2 ayda yanıt alamayacağım. Bütün işlerimi bu bilgisayar ile yapmaya başlamıştım. Şimdi Bilgisayarsız 2 ay ne yapacağım..

Ne yapmamı öneriyorsunuz ?

Bu arada çiziklerin sürtünmeden dolayı olduğu çok belli. Nitekim fotoğrafta tam belli olmasada gözle bakıldığında oldukça çok belli oluyor..

Can sıkıcı hasarlar bunlar. Kullanıcı hatası değil. Hemen yetkili bir Samsung servisine verin cihazı. Aldığınız market değil, yetkili samsung servisi olursa daha kısa ve yararlı çözümler olacak. Atıyorum mediamarkttan aldınız, istanbuldaki ana merkezlerine gönderiyorlar onlar bakıyor, sonra ANLAŞTIKLARI samsung servisine gönderiyor ondan sonrası Allah'a emanet. Ama samsungun sitesinden baktığını servise verirseniz 1 hafta içinde size dönerler. Ayrıca bu tür ürün vermelerde haftasonları dahil maksimum 30 iş gününde dönmelidirler, bundan dolayı kafanız rahat olsun. 1-2 haftada sorununuzu çözerler.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.