Şimdi Ara

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
9
Favori
42.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herzamanki klasik samsung yine...tam almaya karar vermişken cihaz üretimden kalktı bile. Teşhirdekileri satıyor bimeks...
  • bimekste bi tane kalmış .MEcburen teşhirdeki ürünü aldım.Pili doldurdum.Yüzde 80 moduna aldım.Pilin yaklaşık bitme süresi 3 saat 10 dakika gibi bişey diyordu sağ alt köşede.Acaba zamanla bu süre 5 saate kadar çıkar mı?
  • çıkacağını sanmıyorum ama ekran parlaklığını vs kısarsanız farkedecektir.
  • teknosada ucuz arkadaşlar 1611 tlye geliyor cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

teknosada ucuz arkadaşlar 1611 tlye geliyor cihaz.

turuncu kart dedikleri ne ola ki niye bu kadar indirim yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

quote:

teknosada ucuz arkadaşlar 1611 tlye geliyor cihaz.

turuncu kart dedikleri ne ola ki niye bu kadar indirim yapıyor

Iki dk da alınır sitesinden vatancard gibi buda ışte.
  • benim cihaz uçtu, önce mavi ekran verdi sonra disk kafa atmaya başladı ve bir daha açılmadı, yepyeni üründe nasıl oluyor daha doğru dürüst kullanmadan, şimdi yedek notebook da yok para da yok yenisini almaya, işler kaldı bir ay
  • daha da ucuz bir site buldum bir de 10 tl puan veriyor sanırım alacak olanlar kaçırmasın fiyat resmen bedava dostlar fakat 10 iş günü içinde yollanıyormuş onu söyleyeyim. Ben iphone 4s alırken 10 gün beklemiştim.

http://www.pazar+land.com/pinfo.asp?pid=131611 + yı çıkarırsınız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 4 Mayıs 2012; 20:36:35 >
  • quote:

benim cihaz uçtu, önce mavi ekran verdi sonra disk kafa atmaya başladı ve bir daha açılmadı, yepyeni üründe nasıl oluyor daha doğru dürüst kullanmadan, şimdi yedek notebook da yok para da yok yenisini almaya, işler kaldı bir ay

nasıl bir iştir. Servise verin hemen değişinler. Bunun da klasik skıntılarıvar sanırsam.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende aldım cihazı 10 gün bekleyeceğim ama olsun gülü seven dikenine katlanır artık

ben teknosada cihazın altına elimi koyduğumda sıcaktan yanıyordu resmen cihaz. sizin cihazlarda böyle çok ısınıyor mu acaba?
  • quote:

arkadaşlar bende aldım cihazı 10 gün bekleyeceğim ama olsun gülü seven dikenine katlanır artık

ben teknosada cihazın altına elimi koyduğumda sıcaktan yanıyordu resmen cihaz. sizin cihazlarda böyle çok ısınıyor mu acaba?

ordaki cihazlar şarjda takılı olduğu için öyledir. cihaz şarja takılı oldugunda fanları full çalışır. normal yani
  • yani o kadar ısınmıyor eğer öyle ise sevindim

bir de hızdan memnun musunuz?

Ben a01TR modelini aldım bir tane SSD alacağım ona ekstra gayet hızlı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

benim cihaz uçtu, önce mavi ekran verdi sonra disk kafa atmaya başladı ve bir daha açılmadı, yepyeni üründe nasıl oluyor daha doğru dürüst kullanmadan, şimdi yedek notebook da yok para da yok yenisini almaya, işler kaldı bir ay

nasıl bir iştir. Servise verin hemen değişinler. Bunun da klasik skıntılarıvar sanırsam.....

belki bana denk geldi bilemiyorum ama ne düşürdüm ne zorladım kendi kendine gitti valla aldığım yere göndereceğim bugün

• easy software manager 1.1.44.25 e guncellemiyor tıkanıyor sizde boyle bir guncelleme problemi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincura

easy software manager 1.1.44.25 e guncellemiyor tıkanıyor sizde boyle bir guncelleme problemi varmı

ben yapıyorum güncelleştirmeleri oluyor şuan
    edit: yapmadan önce şarj adaptörünü(AC yi)takın bilgisayara.takmayınca hata verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punıısher -- 7 Mayıs 2012; 4:29:11 >
  • fiyat normal seviyelerde 10 gün beklemenizede gerek yok

http://pcdepo.com/samsung-530u3b-a01tr-ultrabook-urun7315.html
  • bence de oradan alacağıma 24 saatte pcdepodan alırım
  • vatanda çok iyi fiyat var şu anda her ne kadar nefret etsem fiyat harika.
  • ben de vatanı bu yüzden sevmiyorum işte, sen normal fiyatı 2100 tl yap almak istediğinde baktığında 2100 tlden sat ama bir gün kafana essin 1400e çek fiyatı o gün 2100den alanın günahı ne? Demek ki 1400 satınca da kar ediyorsun o zaman ben kendimi kazıklanmış hissediyorum. Serbest piyasa bu kadar serbest olmamalı bence, bu resmen adam kandırmak, alacak olduğunda indirim istediğinde fiyatlarımız sabit merkezden belirleniyor bir şey yapamıyoruz hep aynı terane
  • arkadaşın dediklerine katılıyorum evet. her ne kadar vatana bende çok olumlu bakmasamda ve zamanında kendileriyle bir iş ilişkisinden dolayı gıcıklık olsada verdiği fiyat gerçekten piyasada nadir görülecek düzeydeydi. hani yurtdışından bile belkide ana ithalatçıya bu fiyattan gelirmi araştırmak lazım. sanırım aşırı derece stok yaptılar çok satılır diye biraz ellerinde kaldı gibi. çünkü indirim neredeyse %35i buldu ve benim bildiğim vatan bazı haftasonları %25 den fazla indirim yapmıyor. ha diceksiniz karsızmı verdi bu ürünü asla inanmıyorum azda olsa çokda olsa mutlaka kazanmıştır bişeyler...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.