Şimdi Ara

Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 649TL VATAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
5
Favori
7.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen çok pahalı 970 evo şişirilmiş bir balon.

• Dino Dini kullanıcısına yanıt
  • Samsung 970 EVO;

MZ-V7E500BW (500 GB)

5 Years or 300 TBW

RELIABILITY (MTBF)

1.5 Million Hours Reliability

Samsung kendine bile güvenmiyor diğer firmalarda bu yazma ömrü daha uzun.

• 500gb 500tl olana kadar almıyorum 2 tane 850evo sata ssd var raid 0 yaptım 1000mb okuma yazma var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Hocam Raid0 ile yarıya düşmesi gerekmiyor muydu? Birbirlerine arasındaki yazma hızıni mı söylediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmcbrothers -- 27 Ocak 2021; 8:0:34 >
  • Testi yapan ssd ve hhd markalarını modellerini yazmamış. Bu ssd NVMe destekli bir anakart ile ciddi okuma/yazma rakamlarında çalışıyor...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

oyunda farketmiyor ancak renderda ve diğer işlerde fark ediyor. siz farketmemiş olabilirsiniz.

• Oyunları yüklemek için bunu aldım.Fakat 405 liraya dramsiz Pioneer APS-SL3 480 gb sata ssd var.Arada 245 lira fark var.Sadece oyun yüklenecek arada ki farkı vermeğe değer mi acaba ?

• hızlı olan raid 0, raid 1 ise veri kaybını önlemek için güvenlik

• Kingston a2000 takip ediyordum. Samsung bu fiyatlara düşünce daha mantıklı geldi aldım bakalım.

Güncelleme:

Test Sonuçlarım:

Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 649TL VATAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxcy -- 29 Ocak 2021; 1:48:23 >
  • oxcy kullanıcısına yanıt

İyi yapmışsınız, benim de ihtiyacım vardı crucial p5 takip ediyordum ama Samsung kalitesini çok methettiler + 5 yıl garanti var. Aldık bakalım

• 1 TB bekliyorum sabırla inerse alacağım direkt

• dayanamadım bugün gıttım mağazadan aldım. Artık kaç ay sonra takarım orası meçhul

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Bende buradan bugun bunu aldım. satıca amazon degıl gumruk kargo fılan 797 tlye geldi 6 taksitle.

Alıntıları Göster

@Erdo4

@StreamRolleR

kendimi alıntılayım Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 649TL VATAN 

ayın 28 zı perşembe yani dün geldi amazon.es den 2 günde hizli teslimat seçmiştim.

satıcı Amazon Germany ama lüxenburga kayıtlı Amazon EU Sarl ismi altında geldi.

asıl gelelim soruya.

bu ürün garantilimi amazon.com tarafından 2 sene yoksa değilmi garantili ise diyelim bozuldu kime yolluyacağız.

• benim amazon.de den aldıgım urun dunyayı dolasıyor su an. almanyadan cıkmıs tr e gelmis sonra hollandaya gitmis xms nereyse su an orada, cok garip bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

@Erdo4

@StreamRolleR

kendimi alıntılayım  

ayın 28 zı perşembe yani dün geldi amazon.es den 2 günde hizli teslimat seçmiştim.

satıcı Amazon Germany ama lüxenburga kayıtlı Amazon EU Sarl ismi altında geldi.

asıl gelelim soruya.

bu ürün garantilimi amazon.com tarafından 2 sene yoksa değilmi garantili ise diyelim bozuldu kime yolluyacağız.

Alıntıları Göster

garanti amazon de tarafından sağlanıcak. 2 yıl

amazon com US oluyor

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

tesekkurler cevap için mert. eksik yazmısım com.tr dicektim.

• Dün aldım ama satıyorum almak isteyen var ise ilanıma bakabilir 570 lira fiyat açtığım için iade edemedim.1 gün için 70-80 lira da az bir para değil.

• Bu sabah aldık kurulumlar anca bitti bende böyle değerleri.

Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 649TL VATAN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.