Şimdi Ara

Samsung 48H6500 Aldım - Satın Alma Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Samsung 48H6500 Aldım - Satın Alma Maceram

Selamlar beyler.. Birkaç zamandır araştırdım durdum. Lglerde sorun var dendi. Samsungun telefon politikasını beğenmiyorum. Ancak tvlerini övüyorlar. Bende yorumlara ve incelemelere bakarak kendimde inceleyerek 48h6500 aldım bugün.

İlkin Media markete gittim. 2600dü. Dedim bi diğerlerine bakayım.

Samsung bayisine gittim. Abi bu fiyatlara alabileceğin en iyi tv. 6470den daha iyi dedi. Baktım 2600 çok para. Dedim kampanya olana kadar bekleyeyim. Sonra uğrarım.

Sonra teknosaya girdim. Onlarda 48h6470de vardı. 6500 serisindeki çift tuner çok ısınıyor. Hemde eski seri. Tavsiye etmeyiz. 6470 daha iyi dediler. Kafam iyice karıştı.

Çıktım bimekse girdim. Anlattım böyle böyle diyorlar diye. Dediler abi sorun yok. Memnun kalırsın al dediler. Baktım 260tl hediye çekide var. Alayım madem. Aldım.

Bu arada. Gittiğim yerlerde vertical banding, ışık sızması vb sorunlardan bahsettim. Adamlar bunlardan bihaber. İlk defa duydular. Aabi sana kim söyledi bunları. Yok öyle bişey dediler. İlk defa bukadar soru soran birini görmüşler. Asıl ben şaşırdım. Millet sorgu sualsiz alıyor sanırım cihazları.

Henüz gelmedi. Öbür gün gelecek kısmetse. Albaninin bikaç test dosyası vardı. Onları deneyeceğim servis geldiğinde. Varmı sizin tavsiye edeceğiniz bi olay? Dikkat etmem gereken birşey? Ve kutu içeriğinden ne çıkıyor acaba? hdmi kablo varmı? Sormayı unuttum. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 19 Ocak 2015; 22:30:41 >

• Uzun zamandir bende arastiriyorum,bu tv hakkinda olumsuz bisey duymadim. Muhtemelen bende bunu alacagim. Indirime girmesini bekliyorum.Hocam tv gelince ilk izlenimlerini paylasir misin? Renkler cok mu yapay onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: biraylakadam

Uzun zamandir bende arastiriyorum,bu tv hakkinda olumsuz bisey duymadim. Muhtemelen bende bunu alacagim. Indirime girmesini bekliyorum.Hocam tv gelince ilk izlenimlerini paylasir misin? Renkler cok mu yapay onu merak ediyorum.

Yarin kargoya verilir sonraki gun gelir hocam. Ya o gun ya sonraki gun kurulum yapilinca yeni bir konu acarim. Resimlerle desteklerim. Nette arastirdim. Gezdim arastirdim. Bu tvde karar kildim. Alacaksan 6470 yerine bunu al

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

fhd test videos diye aratırsan birçok videoya ulaşabilirsin ama dikkat et markaların kendi test videolarına denkgelme, hertz,kontrast,sıçrama ve tepkime gibi birçok özelliği test edebilirsin.

Yarin birkac tane daha bulacagim. Umarim sorun cikmaz.

LG 42LW570S Aldım - İzlenimlerim
    14 yıl önce açıldı
    LG 42LW4500 Alayım mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.