Şimdi Ara

SAMSUNG 46F86BD İZLENİM VE İNCELEMELERİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
19.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    akşam ancak geç vakit bakabilirim bilgi vericem sana
  • Tamamdır iletişim bilgilerimi pm attım.Ordan da haberleşebiliriz.

Teşekkür.
  • arkadaşlar bahsedilen beyaz cizgiler bu:
    http://www.youtube.com/watch?v=_lhYbz3cYrw

bu çizgiler ben sadece ps3 te ekrana görüntü gelmeden önceki siyah ekranda beliriyor. görüntü geldikten sonra siyah bir sahnede dikkatlice baktığımda bile bu çizgiler yok. SD DVD kaynaklarında da aynı şekilde yok. Haliyle beni rahatsız etmiyor.

Fakat "clavinova" nın LCD sinde sanırım bütün karanlık ekranlarda bu çizgiler beliriyor. Sanırım versiyon farkından kaynaklanıyor olabilir.
  • 100hz i kapatma ihtimalin yokmuş bende yeni öğrendim,kapattıgın(düşük,orta,yüksek,otomatik,kapalı) motin plus özelliği sadece ama tabiki görüntüde inanılmaz fark ettiren bişey özellikle kayan yazılarda.
    quote:

Orjinalden alıntı: Seenone

quote:

Orjinalden alıntı: kurba72

bugun cevahir samsung a gittim ve 46f serisi için biras konuştum ve seenone ın bahsettigi problemi söylem ve adam gülerek cvp verdi,yan o problemden haberdarmış gibi güldü biraz aslında!acıkcası biras kıllandım,toprakl priz muhabbetinide yaptım onunla alakalı deildir dedi yani teknik bi problem var anlaşılan.tavsiyem hemen teknik servise danışmanız,46inch panelde problem var diye anladım ona getirdi muabbeti.kafam okadar karışıkki bu tv konusunda artık napıcamı bilemıorum ,satıcı olan herkezin yalan söylediğini ve hepsinde problem oluştuğunu düşünmeye başladım.bide 100hz olayı var onuda tam ögrendim samsungda sizin ayarladıgınız yani düşük,orta,yüksek,otomatik olarak ayarladıgınız motion olayıymış sadece 100 hz kapatılmıyormuş ,biraz yanlış yönlerdirme sanki 100 hz yi acıp kapatma olayı,haberiniz olsun...

100hz kapatabiliyorsun kapalı seçeneği de var.
    bilmiyorum ama eve gelen herkes görnütünün güzelliğinden bahsediyor.. sadece ben değil arkadaşlarım da çok memnun lcd den :)

• Slm,

Seeone tebrikler!!

Aynen bendeki çizgilerin ta kendisi..Versionu nerden bakabiliyoruz senin versiyon nedir?
  • standby da iken
    INFO+MENU+MUTE+POWER

yapacaksın

benim firmware 1007
  • bildiğim kadarıyla 1007 son firmware
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybaron

İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ..uzun zamandır formların ve yazılarınızın müdavimiyim.2 gün önce sizlerin sayenizde 40f86 aldım ve halen tv nin en iyi şekilde ayarlarını yapmak için uğraşıyorum bu konuda da sd yayınlarında en iyi ayarları yapabilmem içinde desteklerinizi bekliyorum..
    Bu arada merak edenler olabilir 40f86 yı peşin 3400 ytl den aldım... şimdiden yardımlarınız için teşekkürler (en iyi ayarları sadece sd için deil diğer bağlantılar içinde yazarsanız sevinirim)

hayırlı olsun baybaron..

hdmi için ayarlarım ilk sayfada var sd yayınlar için şu anda bakamıyorum ama en kısa zamanda bakıp yazarım
    çok iyi fiyat

nereden aldın?

• seeone..
    denedim ama görüntülenmedi firmware :( sen nasil öğrendin 1007 olduğunu??
  • Teşekkürler Seenone...walla bu televizyonu almam senin sayende oldu denilebilir..öööle bi metettinki walla samsung un sana teşekkür etmesi gerekir..aklımda ki başka markaları sildin attın ii ki de yapmışsın ama acaaip memnunum bu lcd yi almaktan..süper görüntü almaktayım şuan sd görüntüde dahi..walla herkese tavsiye ederim..bu arada mağaza modunda olup olmadığını nasıl görebiliyordum sanki yaptığım ayarları saklamamış gibi hissettim.
    bu arada ben izmirdeyim ve izmir arca dan aldım tv nakit 3400 ytl...
  • sevgili arkadaşlar dün akşam benim bayii arkadaşa uğradım hdmi bağlı humax hdci2000 üzerinden 46f86yı test ettim sizin için parlaklığı sonuna kadar açtım hatta siyahlarıyla ünlü panelin siyahları beyaza döndü neredeyse ama bahsettiğiniz dalgalanmayı görmedim ps3 diğer mağazaya gitmiş onda deneme şansım olmadı

Bu durumda sanırım sizdeki panelde bir sorun var yahut ps3te genelleme yaparak 46f86'nın tüm panelleri böyleymiş gibi bir şey bence yanlış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Nisan 2008; 11:20:11 >
  • sevgili sadays
    lütfen seeone arkadaşimizin verdiği youtube linke bakin..problemin karşılığı tam olarak orda var.
    ben genelleme yapmiyorum ama;
    2 farkli mağazada kontrol ettim bendeki problem onlardada vardi.
    Belkide seeone nın dediği gibi version sorunu var.
    Benim söleyebilceğim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clavinova -- 22 Nisan 2008; 11:53:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

sevgili arkadaşlar dün akşam benim bayii arkadaşa uğradım hdmi bağlı humax hdci2000 üzerinden 46f86yı test ettim sizin için parlaklığı sonuna kadar açtım hatta siyahlarıyla ünlü panelin siyahları beyaza döndü neredeyse ama bahsettiğiniz dalgalanmayı görmedim ps3 diğer mağazaya gitmiş onda deneme şansım olmadı

Bu durumda sanırım sizdeki panelde bir sorun var yahut ps3te genelleme yaparak 46f86'nın tüm panelleri böyleymiş gibi bir şey bence yanlış olur

Telekkürler sadays.
    Genelleme yok, daha önce de dediğim gibi benim lcd de problem yok sadece PS3 te ekrana görüntü gelmeden önce(oyun başlamadan önce) hafif bir dalgalanma var. Örneğin PS3 te bilirsiniz, eğer wallpaper yoksa ana temasında siyah zemin üzerine morla başlayıp rengi değişen bir teması var orada siyahlarda bile yok. (Bu arada dediğin gbi bir LCD de bu kadar mı siyah ve beyaz güzel olur )

Fakat clavinova da böyle bir problem var ve ekteki İngiltere linkinde problem yaşayan kullanıcıların az olmadığı görülüyor. Çok şükür bende problem yok.
    Tamamını okuyamadım çok uzun ama yeni versiyonlarında problem ortadan kaldırılmış veya firmware update i ile en aza indirilmiş.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=590827

• Seeone,
    detay bilgi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clavinova -- 22 Nisan 2008; 12:05:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: clavinova

Seeone,
    detay bilgi için teşekkürler.

rica ederim

bu arada clavinova sen nereden almıştın lcd yi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybaron

Teşekkürler Seenone...walla bu televizyonu almam senin sayende oldu denilebilir..öööle bi metettinki walla samsung un sana teşekkür etmesi gerekir..aklımda ki başka markaları sildin attın ii ki de yapmışsın ama acaaip memnunum bu lcd yi almaktan..süper görüntü almaktayım şuan sd görüntüde dahi..walla herkese tavsiye ederim..bu arada mağaza modunda olup olmadığını nasıl görebiliyordum sanki yaptığım ayarları saklamamış gibi hissettim.
    bu arada ben izmirdeyim ve izmir arca dan aldım tv nakit 3400 ytl...

Rica ederim

Açıkcası ben objektif olmaya çalıştım. Ama hep dediğim gibi 46 inch te alınacak LCD bana göre Sony 46x3500 veya muadili Samsung 46F86BD dir.
    Sorunsuz ve problemsiz bir lcd in olması sevindirici böylece beyaz çizgilerin F86 ların kronik sorunu olmadığını güçlendirmiş oluyoruz.
    Hele şu anda fiyatlar daha da aşağıya indi. Düşünenler için daha da cazip oldu diye düşünüyorum.

• Şu an fiyat da inmiş görüştüm arkadaşlar 4400 peşin 4750 12 taksit resmi bayii fiyatı haberiniz olsun alacaklar gelsin test etsin alsın diyor arkadaş en azından teşhirdekinde sorun yok p.m. atın bana
  • ha bu arada fırçamı da attım ne bu dedim kardeşim 10 tane firmware çıkıyor birini bile ele geçiremiyoruz biliyorsunuz diğer topiclerde devrenin resmini ve programı verdim elimizde firmware yok aslında elektronikten anlayan arkadaşlar devreyi yapıp bana gönderse ben bayii arkadaştan en son panellerden alıp yüklerim siteye eski firmware olanlar günceller ama arkadaşlar çok ilgisiz herkes sorun söylüyor yok top sorunsalı yok scartta dalgalanma sizin f panellerde siyahta dalgalanma v.s. ama hiç çok sağol abi devreyi yaptım çalışıyor ben kendi tvimden aldım firmware ama sana zahmet sen de şu son firmwarei al bir tvden demiyor bu kara sorun sayarsanız millet gider sony alır tabii
  • 46F86 Samsungum bugün geldi... Mavi bilgisayardan 4500 ytl ye aldım... daha kurmadım... birazdanda yeni arabamı alacam.. ikisi aynı güne denk geldi :) iyimi oldu kötümü anlamadım... ama ölü piksel kontrolü hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

Laptopla nasıl bağlayacağımı ve hangi programı kullanacağımı kısaca biri anlatırca çok memnun olurum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wild_rain

46F86 Samsungum bugün geldi... Mavi bilgisayardan 4500 ytl ye aldım... daha kurmadım... birazdanda yeni arabamı alacam.. ikisi aynı güne denk geldi :) iyimi oldu kötümü anlamadım... ama ölü piksel kontrolü hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

Laptopla nasıl bağlayacağımı ve hangi programı kullanacağımı kısaca biri anlatırca çok memnun olurum....

güle güle kullan

inşallah memnun kalırsın eminim kalacaksın da sd yayınlarda dahil performansından çok memnunum ben

1- bu linkten dpt.exe yi indir
    http://www.pcindir.net/program/1696/dead_pixel_tester.html

2- vga kablo ile lcd yi pc'ye bağla
    3- önce ekranı tam siyah yap lcd ye iyice sokul dikkatlice bak ölü piksel kendini belli eder eğer varsa ki umarım çıkmaz bunları servise not ettir kaç tane çıktıysa 2-3 e kadar normal deniyor. ve firmaya göre değişiyor kimisi (bkz. ist bilişim) bir tane bile olsa iade alabiliyor..

4- standby da iken
    INFO+MENU+MUTE+POWER yap
    kullanım saatine bak
    5- Bir problem yoksa servisi gönder

bu arada fiyat çok iyi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.