Şimdi Ara

SAMSUNG 46F86BD İZLENİM VE İNCELEMELERİM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
19.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yine bişey anlamadım :) bende problem var sanırım...

ya bide bu reklamlarda çıkan yeni 6 serisi samgunglar hangileri oluyor şimdi?
  • arkadaşlar 1 2 hafta önce 40f lcd aldığımı sizlerle paylaşmıştım..aldığım günden bu yana siyah ekranlarda ve ara geçişlerde 3,4 cm eninde dikey yeşil parazitlenmeler ortaya çıkıyor ilk zamanlar fazla dikkat etmesemde şimdi yavaş yavaş canımı sıkmaya başladı bunu daha önce de sormuştum mıknatıslanma olabilir demiştiniz ama yanından ve altından herşeyi çektim ama gene de yapıyor bunun nedeni başka ne olabilir acaba???servis çağırmalı mıyım???
  • sayın seeone ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bugün 15-05-2008 de bu paneli 3600 ytl ye satın aldım fakat satışdan çok pirpiriklendim gelen servis elemanları güven vermiyordu birde onlar gidince panelin arkasındaki askı için ayrılan yuvaların çevresi yıpranmıştı yani panel asılşmış görüntüsü veriyordu bunu gördüm sizin bilgileriniz doğrultudunda servis sayfasına ulaştım panelin kullanım süresi en baştaki panel on timer ise önce 00006 idi sonra ben paneli karşıştırdıktan sonra sanıyorum kayıtları resetledi istemeden sonra tekrar ayarladım servis sayfasına girdim bu kez panel on timer kısmında00000 yazıyordu bana söylenene göre panel kullanım süresi bilgisinin hiç değişmemesi lazımdı bu nasıl oldu kafam iyice bulandıyoksa bakacağım kullanım süresi bu sekme değilmiyardımcı olursanız çok sevinirim
    bu konuda beni acele aydınlatırsanız çok zaman geçmeden aldığım markete başvurayım

teşekkürler

• slm,

Ben bu parazitlenme konularinda çoookk yazdim iade etmeden önce ama nedense pek önemsenmedi..

Yaklaşik 6 ayri f panelinde inceledim özellikle beyaz parazitlenmeyi..en son samsung un bayisinde inceledik..
    Bayideki arkadaşta şaşirdi, ben bunu genel merkeze sorucam dedi..hala bişiy yok..oda anlayamadi..versiondan vs mi dedik acaba..net bişiy söleyemedi...ve cevap alacağı konusunda ümitsiz.
    Gecen hafta 52a656 ya baktim tertemiz hiç birşey yok..ama yanlardan gelen floresanların ışık sızdırması sonucu bulutlanma problemi hala var..bu ccfl kaderi sanirim.Engelliyemiyorlar:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clavinova -- 17 Mayıs 2008; 1:16:06 >
  • selam arkadaslar gecen hafta 40f86 aldım taksıtle 3000 ytl ye
    ekran ayarları konusunda yardımcı olabılırmısınız. parlaklık renk ve netlık ayarları ıcın tavsıylerınız nelerdır
  • inceleme süper alet süper elinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: wild_rain

ambiante problemi birde resimle gösterebilirmisin?.. ekranın sol tarafı gözükmüyor demişsin tam anlamadım...

Bnde merak ettm.Gösterirsen memnun olcak bi kişi daha var
  • güzel inceleme
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.