Şimdi Ara

Samsung 46F6470 veya Samsung 46F6340

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Samsung 46F6470 ve Samsung 46F6340 arasındaki farklar nedir? Boyutlar aynı, çözünürlükler aynı, fiyatları bile aynı. Samsung 46F6470; 3849 TL'den 2199 TL'ye düşerken, Samsung 46F6340; 2419 TL'den 2199TL'ye düşmüş... Bu ikisi arasındaki fiyat farkını da çözebilmiş değilim ve bu konuda bir bilgi sahibi olmayan biriyim. İkisi arasında kararsız kaldım.

http://www.teknosa.com/urunler/110012645/samsung-46f6470-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go

http://www.teknosa.com/urunler/110012790/samsung-46f6340-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go

• Güncel
  • Bende bu iki modelden birisini almayı düşünüyorum. Samsung 46F6470'ün Samsung 46F6340 farkı olarak sadece akıllı kumandası olduğunu söylediler ama; bazı sitelerde ikisi arasındaki farkalar 300 tl buluyor.Bildiğim kadarıyla akıllı kumanda 100 tl.

İkisi arasında başka bir farkı bilien varsa bilgilendirirse bende çok sevinirim.
  • Samsung 46F6340 Ankara Next Level den 30 Kasım 2013 Cumartesi günü aldım. TV Kendi başına 1999TL ,5 yıl garanti için 200 TL Kamera için de 99 TL toplamda 2298TL ye maloldu. HDD ten film izleyeyim dedim neresine bastıysam peroformans test ediliyor dedi sonrada formatladı ne film kaldı ne program nekadar önemli dosyam varsa sildi. Bir onay ister önce böyle dingillik görmedim. 1TB lık bütün birikimim gitti. :( Sonra da Wi-Fi üzerinden Masaüstü PC me bağlanayım oradan paylaştığım klasör içinden film izleyeyim dedim, PC yi görüyor ama film açmak istediğimde paylaştığım klasörü neden se görmüyor sadece PC nin adını görüyor. Film Müzik Fotoğraf ve herşey olarak kategoride çağırma olayıda bir işe yaramıyor. Smart TV de Ağ nasıl kurulur bilen biri var mı acaba? Yapmak istediğim kablosuz ağ üzerinden film seyretmek hepsi bu.

Orijinalden alıntı: falcon08

Samsung 46F6340 Ankara Next Level den 30 Kasım 2013 Cumartesi günü aldım. TV Kendi başına 1999TL ,5 yıl garanti için 200 TL Kamera için de 99 TL toplamda 2298TL ye maloldu. HDD ten film izleyeyim dedim neresine bastıysam peroformans test ediliyor dedi sonrada formatladı ne film kaldı ne program nekadar önemli dosyam varsa sildi. Bir onay ister önce böyle dingillik görmedim. 1TB lık bütün birikimim gitti. :( Sonra da Wi-Fi üzerinden Masaüstü PC me bağlanayım oradan paylaştığım klasör içinden film izleyeyim dedim, PC yi görüyor ama film açmak istediğimde paylaştığım klasörü neden se görmüyor sadece PC nin adını görüyor. Film Müzik Fotoğraf ve herşey olarak kategoride çağırma olayıda bir işe yaramıyor. Smart TV de Ağ nasıl kurulur bilen biri var mı acaba? Yapmak istediğim kablosuz ağ üzerinden film seyretmek hepsi bu.

Bunu söylediğiniz iyi oldu, umarım birileri bize bu iki televizyon konusunda yardımcı olur.

• bende internetten 6470 siparişi verdim. 40"
    ne fark var bilmiyorum. 40" olarak ikisi arasındaki fark 50-150 tl
    Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • slm arkadaşlar ben 46f6470 kulanıcısıyım tv hakında bilgi vereyim azda olsa kısaca. usb den rahatlıkla film izleniyor 500 cb hdd taktık çalıştırdı 3D==>gayet güzel ;) tabi orjinal 3D olmalı filmler. youtbda demolar var onları flaşa atıp izledim. Ancak demoları denedim tatmin edici açıkça 3D.
    Ps3 konsolda onuda rahatça kulanıyorum yani görüntü gayet güzel parlak ekran muhabetine aldan mayın ekranı kararta bilirsiniz. Simdilik bukadar sonra devam ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: everest@6363

slm arkadaşlar ben 46f6470 kulanıcısıyım tv hakında bilgi vereyim azda olsa kısaca. usb den rahatlıkla film izleniyor 500 cb hdd taktık çalıştırdı 3D==>gayet güzel ;) tabi orjinal 3D olmalı filmler. youtbda demolar var onları flaşa atıp izledim. Ancak demoları denedim tatmin edici açıkça 3D.
    Ps3 konsolda onuda rahatça kulanıyorum yani görüntü gayet güzel parlak ekran muhabetine aldan mayın ekranı kararta bilirsiniz. Simdilik bukadar sonra devam ederiz

Gözlükleri kullanışlı mı? Çünkü bazı 3D gözlükler çok kalitesiz, filmin ilerleyen zamanlarında insanı yoruyor, sizde öyle bir şey oldu mu?

Orijinalden alıntı: ugur@

bende internetten 6470 siparişi verdim. 40"
    ne fark var bilmiyorum. 40" olarak ikisi arasındaki fark 50-150 tl

Hangi siteden aldiniz hocam link varmi? Hayirli olsun...

1650 tl idi 6470 6340 ise 1600 tl idi.
    amaben 125 tl maxipuan kampanyasıdan faydalandım 1525 tl ye denk gelecek puan gelirse.
    Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm
  • hocam gözlükler kaliteli. tv yi alırken 2 gözlük hediye veriliyor pilden çalışıyor gözler yoruluyormu evet
    İlk taktığınızda öyle Ama zamanla alışılır diye düşünuyorum.orjinal 3d film bulamadıgım için demolardan idare ediyorum yani uzun süreli gözlükleri takmadım ama güzel 2 gözlügün fiyatı sanırım 350 civarı haricen alınırsa. demolar tatmin edici gözlüklerinde hakını yememek gerek :) 46f6470.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi everest@6363 -- 3 Aralık 2013; 15:01:11 >

Orijinalden alıntı: everest@6363

slm arkadaşlar ben 46f6470 kulanıcısıyım tv hakında bilgi vereyim azda olsa kısaca. usb den rahatlıkla film izleniyor 500 cb hdd taktık çalıştırdı 3D==>gayet güzel ;) tabi orjinal 3D olmalı filmler. youtbda demolar var onları flaşa atıp izledim. Ancak demoları denedim tatmin edici açıkça 3D.

aynen katılıyorum bende arkadaşa. ancak bana göre tek eksisi kumandası.20 cmden düşünce pil kapağı düşüyor. kanal değiştirme toucpad ile biraz zor oluyor. yani kumanda dışında harika
  • Aradaki tek fark kumandaysa neden biri 3849 TL iken diğeri 2419 TL imiş çözemedim. İndirim için fiyatı şişirmiş olabilir mi acaba...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.