Şimdi Ara

Samsung 46D6390 - 46c650 -46c750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üç seçenek arasında fena halde sıkıştım, 46D6390 nın fiyatını bulamadım ama 40'' olanı 1900 TL ye alınabiliyor 46'' de 2500 TL olsun, bu seçeneklerden hangisi sizce ağır basar, özellikleri hangisinin daha iyidir, elektrik tüketimi açısında LED tercih sebebim ama panel kalitesi konusunda daha doğrusu LCD ve LED TV konusunda zır cahilim desem yeridir, bilgisi ve fikri olan arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse sevinirim.

Arkadaşlar,yazdığım mesajlarda sizi üzen veya kıran ifadeler varsa özel mesaj atın, hemen düzelteyim veya sileyim. Aynı saygı ve özeni sizlerden de bekliyorum.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • Ender Bey'in yazısını ve başlıktaki diğer yazıları okuduktan sonra LED ve LCD arsında aman aman bir fark olmadığını anladım, sorumu o zaman panel ve görüntü kalitesi açısından hangisi daha ağır basar olarak yinelemek isterim.

Ender Bey'e de aydınlatıcı bilgilerinden ötürü teşekkür ederim.
    Lg 49UB820V Ve Lg 47LB670V
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 55JU7500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.