46" LCD televizyon almayı düşünüyorum bir süredir. Bu iki şıkka eledim seçeneklerimi. Sony bir 500 TL kadar daha pahalı, hem de Samsung 100 Hz., kendisi 50 Hz olmasına rağmen. Ama W4000 serisi kalitesini de kanıtlamış vaziyette tabii ki. Diğer yandan, A656 ile ilgili de güzel şeyler okuyorum. Bir tek input lag korkutuyor beni.
Bu iki modeli kullananlar bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim? Sizce hangisini almalıyım?
Bir kere Sony düşünüyorsan 5500 serisini düşünmelisin artık, 4000 serisi güzeldi ama mazide kaldı.
Input lag konusunda: Samsung B65x serisi 100Hz açıkken ortalama 100ms input lag'e sahip, Game Mode'da 100Hz vs. kapalıyken 17-33ms civarına düşüyor. Sony W5500 serisi 100Hz açıkken ortalama 50ms input lag'e sahip, Game Mode'da 100Hz kapalıyken 17-33ms civarına düşüyor
Yani Game Mode açıkken ikisinin pek farkı yok ama Samsung'da 100Hz'de oynamak pek mümkün değil gibi çünkü ekran ile aranda tam 1sn. fark oluşuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: okean
Bir kere Sony düşünüyorsan 5500 serisini düşünmelisin artık, 4000 serisi güzeldi ama mazide kaldı.
Input lag konusunda: Samsung B65x serisi 100Hz açıkken ortalama 100ms input lag'e sahip, Game Mode'da 100Hz vs. kapalıyken 17-33ms civarına düşüyor. Sony W5500 serisi 100Hz açıkken ortalama 50ms input lag'e sahip, Game Mode'da 100Hz kapalıyken 17-33ms civarına düşüyor
Yani Game Mode açıkken ikisinin pek farkı yok ama Samsung'da 100Hz'de oynamak pek mümkün değil gibi çünkü ekran ile aranda tam 1sn. fark oluşuyor.
b650 başlığını okuyabilirsin, Laptop un vga çıkışı var sadece, vga dan bağladım b750 yi 1920*1080 çözünürlükle, hissedilebilir bir inputlag la karşılaşmadım... Pro street, thomb raider, prince of persia gibi oyunları denedim, mesela forumda mesaj yazarken harfe basınca ekranda gözükmesi, mouse hareketleri uzun uzun inceledim ama laptop umun ekranından farklı bir durum, bir gecikme hissetmedim hiç var yok... Bu yazdıklarım vga bağlantı için, hdmi girişinden deneyip inputlag sorunu yaşayanlar var ama yaşamıyorum diyen de var, bilgisayarınızdaki ekran kartı etkin oluyor kimi ekran kartı hdmi den bağlayınca inputlag hissedilmiyor, kimi hissediyor...