Şimdi Ara

Samsung 40R Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bundan 2 yıl 5 ay önce samsung'un 40R modelini çok beğenip almıştım ama garantisi 5ay önce biten televizyonun main board'u gitmiş. Servise götürdüm 600 TL fiyat çıkardılar yurt içinde de bulunamazmış. Birkaç yere daha gösterdim neden olduğunu anlayamadılar. Şimdi enterasan olan şuki bu main boardu değiştirseler bile 6 ay garanti veriliyor :) komedi... yenisi zaten 1000 TL... Bunun yerine yeni bir TV almak istiyorum ne önerirsiniz birde bunu tamir ettirebileceğim bir yer varmı? 200-300 TL olsa yaptıracağım ama a600 TL çok para...

    Birde bu cihazı direkt samsung mağazasından almıştım bende de ne şans varmış :( siz olsanız ne yaparsınız?

    herkese selamlar ve teşekkürler



    _____________________________
    Güç Para İktidar ve Hız
  • Sayın Shorin,

    Sizin gibi tvsinin paneli bozuk veya kırılmış birisinden anakartını almaya çalışın. Yapmanız gereken sadece tvnini arka kapağını açmak ve yeni gelen kartı vidalamak ve kablo girişleri takmak olacaktır.

    Eğer ki aynı tvden bulamazsanız o zaman siz tvnizi yedek parça olarak satmaya çalışın. Elde ettiğiniz paraya ve tamir ücretini de ekler ve yeni tv alırsınız.

    http://www.lcdtvparts.co.uk/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&zenid=dc66ce8d2bc832d6c5d5d1260d0168b2&keyword=samsung+40R


    http://www.samsungparts.com/Default.aspx

    gibi sitelerden benzer anakartı getirtmeye çalışın.
    _____________________________
    Arkadaşlar,yazdığım mesajlarda sizi üzen veya kıran ifadeler varsa özel mesaj atın, hemen düzelteyim veya sileyim. Aynı saygı ve özeni sizlerden de bekliyorum.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

    Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.




  • Sayın ender123,

    teşekkür ederim. Bu televizyonu nerede ve kime satabilirim?
    _____________________________
    Güç Para İktidar ve Hız
  • bu serinin en büyük probleminin ani voltaj dalgalanmalarında kart arızası olduğunu öğrenmiştim geçen sene. çünkü bende de aynı tv var ve aynı problem oldu. kartı 180 tlye tamir ettiler geçen sene. eğer tamir oluyorsa bunu bir öğren servisten. olmuyorsa zaten yapılacak şey 2. el kart bulmak veya bu haliyle satmaya çalışmak ancak biraz zor satılır bu haliyle.
  • Mainboardun ne oldugu hakkında bilgisi olan varmı?
    _____________________________
    Güç Para İktidar ve Hız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Monitör Rezaleti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.