Evet arkadaşlar tv'yi 3-4 ay önce almıştım fakat eski evimizde salon pek müsait olmadığından pek hevesli kullanamamıştım. Yeni evimize geçmemizle beraber tv'yi duvara astım. Askı aparatı ve diğer kullandığım bütün malzemeyi kendim aldım ve kendim astım. Sizinde görüşlerini almak veya bir başka arkadaşa yardımcı olmak için resimleri paylaşmak istedim. Bütün kablolar duvarın arkasına koyduğum panelden geçiyor. Nedir bu kablolar? 1 Adet Güç kablosu 1 Adet Hdmi 2 Adet Scart 1 Optik ses kablosu
Askı aparatını takarken su terazisi kullandım. Sizde duvara asmak istiyorsanız kesinlikle bu yöntemi kullanın derim. Çünkü en azından insanın aklında "acaba hafif sağamı yatık acaba solamı?" ikilemi olmuyor.
Not: Resimlerde tv biraz parlıyor. Tam karşıda cam var güneş ışığından kaynaklanıyor. Şuan siyah store perdeler takıldı o yüzden gündüz tv izlerken pek bir problem olmuyor artık.
Kabloları duvarın arkasına saklaman çok şık bir görüntü oluşturmuş,hayırlı olsun güle güle kullan...
Immm Gerçekten Şık Olmuş Odanın düzeni Olsun Görsel Anlamda Çok ama Çok İyi Ben aynı Modelin 117 ekranını Kullanıyorum ..Bende asıcam Ama bizim Evdeki DUvarlar Pek randumanlı Değil ama yinede hoşş
Çok güzel olmuş.
Samsung 40M87 modeli şuan bir çok son modele yakın lcd tv lerden bence daha başarılı bir tv .
Bende çok beğendi. Güzel olmuş.. Bende çok beğendiğim bir seri m87 serisi. Şu anda onların zaten yeni serileri çıktı. 6 ve 7 serisi onlarıda çok beğeniyorum. özellikle 40a786 led olanı çok hoşuma gidiyor ama pahalı malesef..Güle güle kullan yeni evinde.. İlk resimde ışık mı geliyor televizyona yoksa görüntü mü öyle..onu anlayamadım:)
belki biraz daha aşağıda olsaymış daha iyi olurmuş...
Hayirli olsun. Bu arada o odaya kucuk kalmis. Keske biraz daha butceniz olsaydi. Bu arada biraz daha sagiya koyabilirdiniz, rahat izlemek acisindan.
Geçen sene detaylı olarak incelemiştim.Güzel bir cihaz çok şık durmuş özellikle kabloların görünmemesi iyi olmuş.Bu cihazı görenler heveslenebilir.Ama fazla heveslenmesinler çünkü artık üretimden kalkmış bir model piyasada hala bir kaç yerde var satılıyor,kampanya seçenekleri ile birlikte.Fakat son 6 aydır bu cihazın yerine gelen 40A5 Serisi revaçta isteyen arkadaşlar bu cihazı incelesin derim.
1929x1080 ÇÖZÜNÜRLÜK 40.000:1 KONTRAST 6 ms Tepki Süresi 500 cd Parlaklık DNIe + yazılım
Hayırlı olsun. Tv nin yerden yüksekliği ve izleme mesafeniz nedir acaba ....
40M serisi bence 40A5 seriden daha iyi bir tv M serisine denk Clear panel olan 40A656 olur.
Yüksek olmuş bencede.40m87 eniştemlerdede var aynı yükseklikte boyun ağrıtıyo...Bide çok parlıyo plazma gibi gece iyi ama gündüz yorucu...
Montaj pek bi şık olmuş.Ellerinize saglık,Keyifli seyirler..
Kablolar duvarin icine mi gömülü tv yi baska biyere tasimak istesen ne olucak ?
Diğer yorumlarlarda Tv'nin biraz aşağıda olması gerektiği söylenmiş, arkadaşlar bu fotoğraflarda böyle cıkmış bende anlamadım. Özellikle odaya göre kücük oldugu izlenimi veriyor tv farkındayım bende. Fakat çıplak gözle bakıldıgında yüksekliği hiç göz yormuyor.
@F3mania
evimiz aslında tvnin yerini değiştirmeye pek müsait değil. Gelseniz görseniz bana hak verirsiniz. Hadi değiştirdik diyelim kabloları alttan çözüp üst taraftan cektiğimde direk geliyorlar. Tvnin arkasına gelen kısımdaki boşluğa orta büyüklükte bir tablo koyduğumuzda o boşlukta ortadan kalkar ve sorun kalmaz.
Kardeşim gerçekten çok şık olmuş güle güle güzel günlerde kullan. Ben 40'' tv kullanıyorum kabloların iğrenç görünmesinden dolayı duvara asmadım fakat senin fikrin hoşuma gitti yeni ev yaptırıyorum tv koyacagım yere resimdeki gibi bir kalıp boşluk herneyse uygun olur dimi anladığım kadarı ile aşağıda çizdim doğru anlamışmıyım? Teşekkür ediyorum selamlar...
@F3mania
Evet tamda anlattığın gibi birşey yapman mümkün. Benim koyduğum panelleri nette biraz araştırdım ve aşağıdaki resimlerden birini buldum.
Sanıyorum benim kullandığım kanal 2 numarayla işaretlediğim kanal. Sen 3.yü de de alabilirsin kablolar üst üste geleceğine yan yana durur. Ben bu yöntemi bir dergide görmüştüm tabi onlar daha profesyonel yapmışlardı fakat benim elimden bu kadar geldi Şimdi aynı yöntemi odamda da kullanmayı düşünüyorum. 1 hafta önce Samsung'un 26" T260HD monitörünü aldım. 19" Asus'um boşa çıktı. Ve tv de kullandığım yöntem gibi bir yöntemle Samsung'un biraz üzerine duvara monte etmeyi düşünüyorum. Tabi şuan sadece düşünüyorum. Yaparsam burada paylaşırım.
Takıldığınız yada aklınızı kurcalayan başka birşey olursa seve seve yanıtlarım. İyi günler hepinize...
Eyvallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme