Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar ssg-4100gb 3d gözlük kullananınız yokmu ? Bizim tv lerde çalışıyormu bi yardım edin . Alıpta elde patlatmayım 4 gözlüğü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

40D6500 bu listede benden olsun..

kanal listesini winzipten çıkartarak usb ana yüzüne kopyalayın.
    tv yi kapatın.
    usb yi tv ye takın
    tv yi açın
    sırası ile; Menü - Kanal - kanal listesi aktarma - usb den al
    seçeneklerini seçerek kanal listesini usb den tv ye aktarın.

https://r a p i d s h a r e .com/files/3578651821/channel_list_UE40D6500_1101.rar

(linkteki ayrı yazılmış yeri birleştirin)

Çok teşekkürler kanal listesi için uzun zamandır uğraşıyordum.Televizyonu 8 ay oldu vatan bilgisayardan askı aparatı ile 2199 Tl ye aldım.Görüntü mükemmel.Kullanışlı.

• Samsung a sürekli mesaj atıyorum kanal güncellemeleri ile ilgili bir türlü cevap alamadım.Her tp güncellemesinde yeni kanal listesi yayınlamanız gerekiyor diye.Bu da garanti kapsamında olması gerekiyor diye.ama maalesef daha cevap alamadım.yada versiyon güncellemesinin içerisinde otomatik yeni kanal tp lerinin bulunması gerekiyor diye.
  • 3D filmi 2D olarak izleyemiyorum. Yazılım versiyonu:1021. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.nusret

40D6500 de flv uzantılı videoları izleyemiyorum bazılarını hiç açmıyor bazılarını codec hatası falan diyor yardımcı olabilecek pm atabilir mi ?

Youtube'dan indirdiğim FLV uzantılı dosyaları izliyorum. Sorun yok.
  • Arkadaşlar 40d6500 televizyonumda panel hatası olduğu için servi tarafından ekran değiştirildi. Sorun da ondan sonra başladı. Şuanda 3D film açtığımda ve 3D tuşuna bastığımda görüntü ekranın üstüne kayıyor ve alt tarafı siyah kalıyor normal yayınları 3D ye çevir dediğimde ise görüntü o kadar büyüyor ki yayının sadece 1/4 ü ekranda görünüyor. Sorunu bir türlü çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken08

3D filmi 2D olarak izleyemiyorum. Yazılım versiyonu:1021. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.

3d filmi 2d teknoloji yapan bi teknoloji yok diye biliyorum 2d yi anca çakma 3d yapıyo bu tvler sadece...
  • merhaba youtube videoları görüntülemiyor internete bağlı fakat göstermiyor neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: ken08

3D filmi 2D olarak izleyemiyorum. Yazılım versiyonu:1021. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız.

3d filmi 2d teknoloji yapan bi teknoloji yok diye biliyorum 2d yi anca çakma 3d yapıyo bu tvler sadece...

Kusura bakmayın, tam açıklayamadım galiba. 3D filmleri bizim televizyonda 3D film izlerken görüntü ayarları sekmesinde 3D->2D bölümünü seçip AÇIK yapınca sadece sol göz için gelen görüntü seçilir ve ekrandaki görüntü 2D olur. Bunu TV'yi ilk aldığımda denemiş ve görmüştüm. Günler geçtikçe yazılımları güncelledim, ama bunu pek denememiştim. Geçenlerde gözlükleri takmayalım, küçük kızım da izlesin dedim. Ama dediklerim artık işe yaramıyor malesef. TV kullanıcılarının yukarıdaki denemeyi yapmasını rica ediyorum. Tecrübelerinizi bekliyorum...

• http://www.avrupatr.com/RMC-QTD1AP2-Qwerty-Klavye-ve-Uzaktan-Kumanda%2CPR-559.html?ref=akakce&v=1.11.2

115 TL ye hem kumanda hemde klavye alınıyor... Sipariş verdim 1 günde elime geçti.
  •  SAMSUNG 40D6500

sağda kırmızı çizgi ile gösterdiğim ortadaki tuşu fare gibi kullanabiliyorsun tıpkı laptoplardaki gibi. tv ekranında internet tarayıcının sayfasında oku istenilen tarafa hareket ettirilebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memleket44 -- 15 Eylül 2012; 14:45:05 >
  • quote:

http://www.avrupatr.com/RMC-QTD1AP2-Qwerty-Klavye-ve-Uzaktan-Kumanda%2CPR-559.html?ref=akakce&v=1.11.2

115 TL ye hem kumanda hemde klavye alınıyor... Sipariş verdim 1 günde elime geçti.

Siz bu kumanda klavyeyi Samsung'un hangi tv'siyle kullanıyorsunuz? Bende 46"D6500 var ve bildiğim kadarıyla tv bu kumandayla uyumsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autebay

quote:

http://www.avrupatr.com/RMC-QTD1AP2-Qwerty-Klavye-ve-Uzaktan-Kumanda%2CPR-559.html?ref=akakce&v=1.11.2

Siz bu kumanda klavyeyi Samsung'un hangi tv'siyle kullanıyorsunuz? Bende 46"D6500 var ve bildiğim kadarıyla tv bu kumandayla uyumsuz.

40D6500 modelinde kullanıyorum. zaten bu ürün D serisi 6500 ve üzeri modellerde kullanılıyor.

• quote:

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/tv-accessories/RMC-QTD1AP2/XS-spec?subsubtype=misc

burdanda bakabilirsin kardeş...

Teşekkür ederim. Ben yanlış biliyormuşum doğrusunu öğrenmiş oldum.Tv'nin kumandasını kullanarak yazı yazmak eziyet oluyor. Bende alayım bundan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

46D6500 kullanıcısıyım ve Teledünya aboeliğim mevcut. Yayınları modül ile izlemek için Teledünya kablosunu TV'ye taktım ve alıcı ayarlarını Kablo'ya getirmeme rağmen maalesef hiçbir kanal bulamıyorum. Bu işlemi gerçekleştirebilmem için ayarlarım ne olmalıdır (ülke, frekans vs.)? Ya da hangi işlem sırasını takip etmeliyim? İkincisi Teledünya kablosunu Anten Girişi 1'e mi yoksa 2'ye mi takmalıyım? Ucun uymaması sebebiyle ben 2. girişe taktım ancak 2. girişte parantez içinde "Satellite" yazmakta. Sorunun kaynağı bu olabilir mi?

Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.

Not: Sorun tahmin ettiğim gibi anten girişinden, fişi değiştirip 1. girişe takıldığında sorun ortadan kalktı. Tüm kanallar çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ampuR -- 19 Eylül 2012; 23:12:14 >
  • Arkadaşlar Dsmart veya Digitürk gibi üyeliği olupta Receiversız kullanan var mı? Ben evde receiver istemiyorum ama dsmart aboneliği istiyorum nasıl yapabiliriz?
  • bu mesaji yeni aldigim klavyeden yazdim. bayagi hizli ve kullanisliymis
  • quote:

bu mesaji yeni aldigim klavyeden yazdim. bayagi hizli ve kullanisliymis

Peki o kumandayı (Klavyeyi) kaça aldın üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

bu mesaji yeni aldigim klavyeden yazdim. bayagi hizli ve kullanisliymis

Peki o kumandayı (Klavyeyi) kaça aldın üstad.

115 TL ye hem kumanda hemde klavye alınıyor...Taksitli satışlarıda var. Sipariş verdim 1 günde elime geçti.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.