Şimdi Ara

Samsung 40D6390

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
12.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2000 TL civarında bir bütçem var. Full LED olan 40" bir TV almaya karar verdim. Samsung 40D6000'i elektroworld'de test edip görüntüsüne hayran kaldım. Sanıyorum büyük ölçüde 200hz olduğu için mükemmel bir görüntü sunuyor.

Daha sonra nete girip araştırmaya başladım. Ve aşağıda linki bulunan 40D6390'da karar kıldım. Fiyatı Bonus 9 taksit olmasına rağmen 1906 TL olarak gözüküyor. Diğer siteleri incelediğimde müthiş pahalı fiyatlar gördüm. 40D6000 için bile mağazalarda 2500 TL'lerden bahsediyorlar. Elektroworld'de baktığım 40D6000 için 2499 TL etiket koymuşlardı.

Araştırmalarım sonucu D6390 ile D6000 arasındaki farkın dahili uydu alıcısı olduğunu farkettim. Onun dışında bir fark gözüme çarpmadı. 6390 biraz daha üst model olduğu için HD uydu alıcısı koymuşlar.

Bir de alalimbakalim.com adlı markette Wireless aparatını da ücretsiz veriyorlarmış sanırım. Çünkü şu adreste (http://www.alalimbakalim.com/urun/amsung-40d6390-3d-full-hd-200-hz-led-tv.aspx?ref=akakce&v=1.87.9&ttype=Reviews#pt) şöyle bir yorum yazılmış

quote:

çok memnun kaldım (bünyamin çiçek - 18.08.2011 14:11:51)
    TV mi önceleri bi tereddütlede olsa alma kararı aldım. ertesi gün hemen TV yi gönderdiler. Samsung un Wi-fi Bağlantı cihazı içinde yoktur sanıyordum ama içinden 110 tl değerinde ki wifi cihazıda çıktı. Aldığıma memnunum.. Tavsiye ederim. Alibey e teşekkürler.

Özetle
    Sizce 40D6390 bu fiyata alınır mı ?
    alalimbakalim.com'dan alınır mı ?
    Ve 40D6000'in 6390'a göre bir avantajı var mı ? Alt model olmasına rağmen onun fiyatı daha fazla çünkü.

1906 TL ve 9 Taksit (bonus) imkanı sunan market:http://www.alalimbakalim.com/urun/amsung-40d6390-3d-full-hd-200-hz-led-tv.aspx?ref=akakce&v=1.87.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saylir -- 1 Eylül 2011; 13:09:24 >

• slm dostum bende geçen hafta aldım bu tv yi bu model samsung garantili yok zaten paralek ithalat yapılan bir ürün(bunun için daha ucuz)

webden buldan aldım bende 1890 a içinde wrless modemi de var zaten kutusunda modem olduğu belirtilmiş

sanırım nerden alırsan al gelcektir sana şu anlık ben memnunum zaten d samart da aldım çözemediğim çok konu var 6390 başlığıyla bir

konu daha var istersen orda paylaşımlara devam edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEOPS_2 -- 1 Eylül 2011; 13:47:58 >
    -
  • Up. Hala bir cevap bekliyorum tercih konusunda. Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler şimdiden
    By GaLeN
  • Vallahi ben bir de LG'nin model sıralamasını, hangi seriyi hangi yıl çıkardı, o çıkan serilerden hangisi daha iyi/kötü bilmem ne araştıramam. Canım çıktı Samsung'u algılayana kadar. 40D6390 gördüğüm kadarıyla tüm beklentilerimi karşılayacak seviyede. 40D6000 modeli ile neredeyse aynı. 1-2 artısı var sadece. Ben 40D6000'i inceledim elektroworld'de. Müthiş bir görüntü sunuyor HD olarak. 3D olarak ise deneme imkanım olmadı. Açıkcası bu TV'yi 3D olarak ender kullanacağım için şuan çok da önemli değil benim açımdan.

Ama bu TV'yi kullanan birilerinden yoruma ihtiyacım var ayrıntılı. (:
  • dostum biraz araştır derim lg leri LW serisi oyun konsolları tepki süreleri falan baya övüyorlar tüm okuduğun karşılaştırmada millet LG diyor yorumları okursan çoğuda samsungu iade edip LG alabilirmiyim diyor.

Samsungun kullandığı 3d vede Sg gözlüklerini, LG nin FPR teknolojisi ile toprağa gömecek gibi.
    11 yıl önce açıldı
    Samsung 55TU8000/TU8500/Q60T
    5 yıl önce açıldı
    LG 55LA965v UHD
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 2 yıl önce aldığım Samsung 40B652 lcd var, çok memnunum ama şimdi alacak olsam teknoloji marketlerdeki gözlemlerim ve okuduğum yorumları dikkate alarak LG nin LW serisinden alırdım.
  • bugün erinmedim gezdim tüm teknoloji maketleri :D media mark ,elektroworld ,bimeks ,teknosa adamlara samsung 40d6000 serisimi yoksa lg 42lw5500 hepsi LG dedi bende LG siparişi vercem incehesapta fiyatı uygun

hayırlı olsun :)
    -
  • Merakla izlenimlerinizi bekliyoruz. Forumda D6390 kullanan arkadaslardan biri menü dilini Türkçe yapamadığını söylüyordu o konuyu da bizle paylaşırsanız çok makbule geçer.
    Bende 40D6390 ile 46C750 arasında gidip geliyorum umarım karar vermemde yol gösterici olur.

Az önce geldi TV. Yetkili servisle birlikte kurduk. 1080p vs. denemelerini yaptım. Otomatik türkçe olarak geldi. Neden anlamadım ben de, belki de distrübütördeyken açılmıştır. Garanti belgesini onaylattım, faturası içinden çıktı zaten. Birnumaram.com'dan almıştım. Ama paketlemeyi TeknoExper yapmış. Garanti işlerine de onlar bakıyor belli ki. Wireless dongle içinden çıktı. Hemen modemimle bağlantısını kurdum. Smart HUB'da ciddi güzel toollar var. Benim hoşuma gitti pek çoğu daha şimdiden. Youtube'dan 1080p video izledim. Gayet güzeldi görüntü. Menü geçişleri fena değil. Biraz yavaş ama dellendirecek kadar değil (: 4 HDMI, 3 USB var. Gayet yeterli bence. Wireless Dongle USB'den çalışıyor.

USB'den film izlerken alt yazılarda ş ve ı harfleri problemli. Sanıyorum UTF-8 olayı ile alakalı ama henüz çözemedim. Henüz gündüz olduğu için clouding'i test edemiyorum. Gece test edip onu da bildireceğim. Ethernet de Wireless de çok kolay ayarlanıyor. Ancak PC'deki paylaşım klasörlerini henüz göremedim. Aygıt bulunamadı hatası alıyorum. Gayet şık bir görüntüsü var. Ayaklığı sabitken panel sağa sola dönebiliyor. Bu da hoş bir özellik olmuş açıkcası. Diğerlerinde var mı bilmiyorum.

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Samsung 40D6390

Sorusu olanların sorularını hemen alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saylir -- 3 Eylül 2011; 11:37:15 >

• Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, Türkçe karakter sorunu için şifreleme ile birşeyler yapılıyordu ben sıkça C650 ana konusuna göz attığımdan orada çözüm olabilir diye düşünüyorum. Benim aklımda D6390'a doğru kayıyor ama 46" alacak olursam bütçemi aşar o yüzden de C750 de alternatif olarak tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaVinci -- 3 Eylül 2011; 11:55:57 >

Orijinalden alıntı: DaVinci

Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, Türkçe karakter sorunu için şifreleme ile birşeyler yapılıyordu ben sıkça C650 ana konusuna göz attığımdan orada çözüm olabilir diye düşünüyorum. Benim aklımda D6390'a doğru kayıyor ama 46" alacak olursam bütçemi aşar o yüzden de C750 de alternatif olarak tutuyorum.

Teşekkür ederim. Türkçe karakterin yazılımsal olduğu çok bariz belli zaten. Akşam eve geçince ilgileneceğim o konuyla.

Orijinalden alıntı: DaVinci

Merakla izlenimlerinizi bekliyoruz. Forumda D6390 kullanan arkadaslardan biri menü dilini Türkçe yapamadığını söylüyordu o konuyu da bizle paylaşırsanız çok makbule geçer.
    Bende 40D6390 ile 46C750 arasında gidip geliyorum umarım karar vermemde yol gösterici olur.

ben samsung 40d6390 kullanıyorum 1 haftadır, türkçe menü desteği yok almanya sitesinde güncelleme desteği var şuan son sürümü yükledim. fazla farketmiyor benim için türkçe menü şimdilik bir sorun yok gayet iyi görünüyor

• Ya İngilizce de çok rahat kullanılır. Bana Türkçe denk geldi diye kurcalamadım. Bakalım 1-2 saate evde olacağım. İyice kurcalarım.
  • alt yazı seçeneği ve bazı dil seçeneklerinde türkçe var ama normal menüde bulamadım bir dünya dil var türkçeyi bulamadım ben
  • Sorun 1 : USB'den disk ile filmleri izlerken ortalam 10-15 dk sonra filmden çıkıp bir sonraki filme kendini atıyor. Sanki stop etmişim gibi. 4-5 filmde denedim tamamında aynı sorun var. Farklı bir USB ile deneme imkanım şuan yok. Acaba USB'den midir fikri olan var mı ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.