Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.373
Cevap
12
Favori
283.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

Merhaba arkadaşlar ,

Samsund D6000 sahibiyim ,

3D 3300 gözlüklerden aldım 2 adet.

Test için digitürkin Fashion TV 3 D programı izledim ama eğer TV de 3D böyle ile gerçekten berbatmış.

Blueray filmlerde farklı sonuç alabilir miyim ?

Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

tabii ki de bluray ve diğer hd görüntülerin kalitesi çok daha iyidir.

eğer internetten indirebileceğin 3d film veya bluray yoksa national geographic hd her gece 22.40'ta 3d yayın veriyor. onun da kalitesi çok iyi

Teşekkür ederim sayın Maniton ,

Birde şunu fark ettim , gözlüğü takınca en öndeki net görünüyor arkadaki insanlar falan hep yan yana 2 insan olarak görünüyor ..

Sine mada izlediğim 3D filmlerde bu olmuyordu.

Sanırım bu olay tamami ile Digitürk'ün berbat Fashion 3D yayını ile alakalı.

Akşam eve gittiğimde 22.40 da izleyeceğim National Geographici. Bakalım farkı anlayabilecek miyim ,

Bu arada sayın Maniton bilginiz var mıdır yazılım güncelleme ile ilgili bir kaç kez yazım ama cevap veren olmadı.

Tv lerde gercekten 3d yayın süperhttp://www.hddizifilm.com/felekten-bir-gece-2-turkce-dublaj-izle-hd-720p-nette-ilk.html bak burdan 3d filimleri izleyebilirsin

• 40 d6000 1800 lira şu sıralar. vatanda 40 d 6500 2324 tl ve 2 gözlük hediye. 40 d alınca hd uydu alacağım. 2 tane de gözlük alınacak tabi. sonra 6500 kasası daha hoş. 400 hz. 2 boyutu 3 boyuta çeviriyor. içinde hd uydu alıcısı var. internetin hepsine giriyor.
    sizce d600 1800tl mi yoksa d6500 2324 tl mi iyi.
  • Ses ayarlarında;

Ses Gecikmesi diye bir şey var. Bu tam olarak nedir acaba?

Menü---Ses---Ek Ayarlar---SPDIF Çıkışı---Ses Gecikmesi

şeklinde ulaşılıyor ve 10'ar 10'ar artırılabiliyor.

Ayarını kaç yapmalıyız? İdeali nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efelerr

40 d6000 1800 lira şu sıralar. vatanda 40 d 6500 2324 tl ve 2 gözlük hediye. 40 d alınca hd uydu alacağım. 2 tane de gözlük alınacak tabi. sonra 6500 kasası daha hoş. 400 hz. 2 boyutu 3 boyuta çeviriyor. içinde hd uydu alıcısı var. internetin hepsine giriyor.
    sizce d600 1800tl mi yoksa d6500 2324 tl mi iyi.

Bende aynı durum ikilemde kalmıştım sonuç olarak 40D6000'e karar verdim. Nedenine gelirsek;

1-) 40D6500'de bulunan web browser yetersiz yani benim için gereksiz.

2-) 2D-3D convert başarılı değil buda tv'den kaynaklı değil 2D yi sonuçta 3D ye çevirsen bile gerçek 3D kadar başarılı değil.

3-) 40D6500'ün artısı 400hz ama, gerçek kullanımda ne kadar fayda sağlar karar vermek zor.

4-) 40D6500'de bulunan uydu alıcı iyi ama geliştirilebilir değil, yani CCcam kullandığım için ve ilave uydu ayarları, geliştirilebilirlikleri açısından uydu özelliğide benm için yetersizdi.

Sonuç olarak, içinde uydu alıcısı olmayan, 2D-3D converter olmayan ve Smart tv nimetleri olup web browserı olmasada olur bir tv olan 40D6000'i 1800TL'ye geçen pazar darty kampanyasından aldım, mutluyum...

• Bu ekranın paneli Spva mı? Yoksa eski modeller gibi piyango mu? yani mva çıkanları var mı?
  • SMART TV özelliği olan ancak SMART TV içinde WEB BROWSER özelliği olmayan 40D6000 için, Samsung

tarafından sonradan güncellemeler ve yeni yazılımlarla WEB BROWSER özelliği veya onun yerine

kullanılacak
    bir yazılım yüklenebilir mi?

AYRICA,

Lütfen bu yazıyı okuyan 40D6000 kullanıcılarının samsung çağrı merkezinin 444 77 11 nolu

telefonunu arayarak bir şikayet oluşturmak istediklerini söyleyerek SMART TV özelliği olan ancak

SMART TV içinde WEB BROWSER özelliği olmayan 40D6000 için WEB BROWSER özelliği veya onun

yerine kullanılacak bir yazılım yüklenmesini isteyerek bu konudaki magduriyetlerini bildirsin
    lütfen

Bu harika tv de bir tek bu eksik

• "Samsung Smart TV ve CNN TÜRK ortaklığıyla geliştirilen uygulama ile CNN TÜRK haber ve içeriklerine Smart TV ile ulaşmak artık mümkün olacak.

CNN TÜRK uygulamasıyla, Türkiye ve dünya gündemindeki önemli haber ve son dakika gelişmeleri anında izleyebilir, gündemi yakalayabilirsiniz. Yine uygulamada sunulan popüler videolarda ise internet gündeminde herkes tarafından en çok izlenen ve paylaşılan videolara ulaşma şansını yakalayabilirsiniz. Bunlara ek olarak CNN TÜRK yayın akışı ve hava durumuna da yine bu uygulama üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Samsung Smart TV sosyal medyadan bankalara, şans oyunları sitelerinden döviz kurlarına kadar birçok farklı içeriğe TV üzerinden ulaşmayı olanaklı hale getiriyor. Aynı zamanda Samsung Smart TV sahipleri normal yayın akışı sırasında kaçırdıkları televizyon programlarını da diledikleri zaman izleme ayrıcalığına sahipler. "
    , Smart tv içerikleri gün gittikçe artmaktadır..

• Önceden bu başlıkta mesaj atmıştım. Ben bimeks in kampanyasından aldım 40d6000 i. Kullandığım şu süre zarfında çok memnun kaldım. Digitürk hd paket ile kullanıyorum. Tv izlemesem bile national hd sürekli açık Arkadaşlarımın hiçbirinde çalıştırmadağım ya da çalıştırabilem de kare kare ilerleeyen bir format olan m2ts bu tv de çalışıyor hemde ne çalışıyor. Tek kötü yanı bu görüntüyü gören misafirlerin geç saate kadar oturması Samsungta dinamik görüntü gerçekten mükemmel. 3d daha kullanmadım. Kullandıkça fikirlerimi yazacağım.
  • Bilgisayarı televizyona HDMI olmadığı için standart mavi renkli vga kabloyla bağlıyorduk ve görüntü çok iyiydi. tek sorun 3d yayın aktaramaması ve ses iletimi olmamasıydı, bu yüzden incanın 1.4 versiyonlu bir hdmi kablosunu aldım. şimdi onu takınca görüntü aşırı parlak, yazılar ve çizgiler kırık gözüküyor. tv'de bir sürü ayarı denedim görüntü biraz düzeldi ama hala vga kadar kaliteli değil.

Şu konudan alıntı yapıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_43420291/tm.htm

DVI-HDMI kıyaslamasında aynı sorunu yaşıyorum, bunu nasıl çözebilirim?

DVI:http://i40.tinypic.com/sxhifo.jpg

hdMI:http://i41.tinypic.com/2q8dawy.jpg

DVI:http://i41.tinypic.com/25iyut5.jpg

HDMI:http://i41.tinypic.com/8yggg6.jpg

Tavsiye edebileceğiniz bir renk şeması vs var mı?

Edit : kabloyu bilgisayarımın monitöründe dvi ile kıyaslayarak denedim, görüntü gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 14 Aralık 2011; 21:16:57 >

• televizyonu samsung mağazasından 1780 tlye aldım salı günü gelicek. güncelleme falan var mı acaba? alınca yapmam gereken bir şeyler var mı? smart tv olayı nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe001

SMART TV özelliği olan ancak SMART TV içinde WEB BROWSER özelliği olmayan 40D6000 için, Samsung

tarafından sonradan güncellemeler ve yeni yazılımlarla WEB BROWSER özelliği veya onun yerine

kullanılacak

AYRICA,

Lütfen bu yazıyı okuyan 40D6000 kullanıcılarının samsung çağrı merkezinin 444 77 11 nolu

telefonunu arayarak bir şikayet oluşturmak istediklerini söyleyerek SMART TV özelliği olan ancak

SMART TV içinde WEB BROWSER özelliği olmayan 40D6000 için WEB BROWSER özelliği veya onun

yerine kullanılacak bir yazılım yüklenmesini isteyerek bu konudaki magduriyetlerini bildirsin
    lütfen

Arkadaşım ben de aynı şeyleri düşünüyorum.
    Açıkçası ben televizyondan memnunum ancak bana eksik bilgilendirme yapıldı, sormama rağmen. Bana Samsung Linkstick (Wifi adaptör) takıldığında istediğin siteye girebileceğim söylenmişti. Halbuki wi-fi adaptör alındığında sadece SmartHub üzerinde Samsung'un izin verdiği sitelere girilebiliyormuş, istenen siteye girebilme özelliği 6500 ve üzeri modellerde varmış :( Tabii bu durumda aslında benim Smart TV almam boşuna oldu, istediğim siteye giremedikten sonra fazlada bir anlamı olmuyor.. Bu bilgileri Samsung Servisi'nden aldım.

Acaba bu durum yazılım güncellemesi ile düzeltilebilecek bir durum mudur ? Öyle ise Smart TV'nin bir anlamı oluyor benim için...

• quote:

Orijinalden alıntı: urukhrai

quote:

Orijinalden alıntı: efe001

SMART TV özelliği olan ancak SMART TV içinde WEB BROWSER özelliği olmayan 40D6000 için, Samsung

kullanılacak

AYRICA,

lütfen

Arkadaşım ben de aynı şeyleri düşünüyorum.
    Açıkçası ben televizyondan memnunum ancak bana eksik bilgilendirme yapıldı, sormama rağmen. Bana Samsung Linkstick (Wifi adaptör) takıldığında istediğin siteye girebileceğim söylenmişti. Halbuki wi-fi adaptör alındığında sadece SmartHub üzerinde Samsung'un izin verdiği sitelere girilebiliyormuş, istenen siteye girebilme özelliği 6500 ve üzeri modellerde varmış :( Tabii bu durumda aslında benim Smart TV almam boşuna oldu, istediğim siteye giremedikten sonra fazlada bir anlamı olmuyor.. Bu bilgileri Samsung Servisi'nden aldım.

Acaba bu durum yazılım güncellemesi ile düzeltilebilecek bir durum mudur ? Öyle ise Smart TV'nin bir anlamı oluyor benim için...

Bu durumu yaşayan herkesin ve 40d6000 kullanıcılarının samsung çağrı merkezinin 444 77 11 araması

ve 40D6000 için WEB BROWSER özelliği veya onun yerine kullanılacak bir yazılım yüklenmesini

isteyerek bu konu ile ilgili şikayet oluşturması gerek ki samsung bir çalışma yapsın...

• Herkese Selamlar;

Arkadaşlar bende 15 gün kadar önce 40D6000 led tv aldım, şuanda normal hd olmayan uydu bağlı olarak yayınları zliyorum. Forumda baktım ancak film ayarları var. En sağlıklı şekilde ekran ayarlarını nasıl yapabilirim, ayrıca tv açıkken ekran formatı kendi kendine değişiyor, bunun nedenini bilen varmı? Herkese Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

Bilgisayarı televizyona HDMI olmadığı için standart mavi renkli vga kabloyla bağlıyorduk ve görüntü çok iyiydi. tek sorun 3d yayın aktaramaması ve ses iletimi olmamasıydı, bu yüzden incanın 1.4 versiyonlu bir hdmi kablosunu aldım. şimdi onu takınca görüntü aşırı parlak, yazılar ve çizgiler kırık gözüküyor. tv'de bir sürü ayarı denedim görüntü biraz düzeldi ama hala vga kadar kaliteli değil.

Şu konudan alıntı yapıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_43420291/tm.htm

DVI-HDMI kıyaslamasında aynı sorunu yaşıyorum, bunu nasıl çözebilirim?

DVI:http://i40.tinypic.com/sxhifo.jpg

hdMI:http://i41.tinypic.com/2q8dawy.jpg

DVI:http://i41.tinypic.com/25iyut5.jpg

HDMI:http://i41.tinypic.com/8yggg6.jpg

Tavsiye edebileceğiniz bir renk şeması vs var mı?

Edit : kabloyu bilgisayarımın monitöründe dvi ile kıyaslayarak denedim, görüntü gayet güzel

Benim de sadece masaüstü falan açıkken o şekilde kırılmalar var nesneler simgeler çok net değil ama oyunu açınca düzeliyor... Ekran kartı ayarlarından kaynaklanıyor olabilir kardeşim.. Bu nvdia nın falan 3d genel ayarları varya opengl modu falan kalite performans olayı oradan oyununun ekli oldugunu bir kontrol edermısın,Bence sorun ekran kartı ayarlarınla ilgili...

• slm arkadaslar. samsung 40d6000 aldım ufak compaq mini netbook var bağlantı kuruyorum sorun yok goruntu süper nette film izliyorum, ama tv ekranın goruntü tam yapamıyorum az basık atıyorum bi veya 10 santim kadar tv ekranu yukarı kısımda siyah kalıyor, nasıl tam ekran yapabilirim yardımcı olursanır cok sevinirim....şimdiden tşkrlr foruma takılan tum arkadaslar saygılar,,,,
  • kablosuz modeme nasıl bağlanıyor bu cihaz. wirelessi varmı yoksa ek bir usbwireless falanmı alıcaz
  • Bu tv vatan bilgisayarda 1999 tl ve bugün ve yarına özel % 30 da hediye ceki veriyor yani tv 1399 tl ye geliyor fiyat iyi mı arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino27

Bu tv vatan bilgisayarda 1999 tl ve bugün ve yarına özel % 30 da hediye ceki veriyor yani tv 1399 tl ye geliyor fiyat iyi mı arkadaslar?

gelmiyor, hediye çekinin kullanım şartlarına bakarsan mantıksız olduğunu görürsün

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kablosuz modeme nasıl bağlanıyor bu cihaz. wirelessi varmı yoksa ek bir usbwireless falanmı alıcaz

ayrıca usb adaptörü satın alıyorsun samsung'a özel olan

quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

Benim de sadece masaüstü falan açıkken o şekilde kırılmalar var nesneler simgeler çok net değil ama oyunu açınca düzeliyor... Ekran kartı ayarlarından kaynaklanıyor olabilir kardeşim.. Bu nvdia nın falan 3d genel ayarları varya opengl modu falan kalite performans olayı oradan oyununun ekli oldugunu bir kontrol edermısın,Bence sorun ekran kartı ayarlarınla ilgili...

film izlerken rahatsız etmiyor, kullanıyorum böyle. çözüm bulamadım görüntüye

quote:

Orijinalden alıntı: esmero33

slm arkadaslar. samsung 40d6000 aldım ufak compaq mini netbook var bağlantı kuruyorum sorun yok goruntu süper nette film izliyorum, ama tv ekranın goruntü tam yapamıyorum az basık atıyorum bi veya 10 santim kadar tv ekranu yukarı kısımda siyah kalıyor, nasıl tam ekran yapabilirim yardımcı olursanır cok sevinirim....şimdiden tşkrlr foruma takılan tum arkadaslar saygılar,,,,

bilgisayardan windows'la p tuşuna aynı anda basıp yalnızca projektör dedikten sonra televizyonda görüntü ayarlarından ekrana sığdır diyeceksin

• 3d half sbs altyazı olayını çözen var mı? 3d subtitler diye bir program var ama çevirdikten sonra tv okumuyor.
  • Maniton tşkler saolun......... arkadaslar bu arada 40D6000 de yeni bi şey keşfetim İNTERNET'e baglanmak için SAMSUNG'ın orjinalına adaptor'ene gerek yok pahalı bide,,,,,, ben çok adaptor denedim hiç biri uymadı ama sonunda buldum uyumlu birebir POLY GOLD pg-730 açık alanda çekim gucu 1 km çekiyor,,, linkini atıyorum bakın,,,NOT: (Özelikle pg-730 alın) çünkü 720'side var,,, 730 denenmiş kulanıyorum canavar gibi :)http://teknodia.com/polygold-wireless-adaptor,pg-730
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.