Şimdi Ara

Samsung 32M87BD (100hz) neden ilgi görmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EKRAN GENİŞLİĞİ: 32" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1366x768 Çözünürlük
    KONTRAST: 8000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 550 cd/m2 Parlaklık
    100 Hz LCD Panel
    3 HDMI Giriş
    DNIe

Peşin Fiyat: 1.527 YTL http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32M87BD-LCD-TV,3158.html

Forumda bu TV hakkında pek fazla bilgi veya öneri bulamadım. 100hz olması, kontrastı ve diğer özellikleri ile gayet güzel görünüyor. Kullanan ya da bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?

• Bende anlamıyorum aslında ürünün seninde dediğin gibi öözellikleri falan gayet üstün ki 32" televizyonlarda
    100 Hz özelliği olan modeller 2300 YTL den başlıyor, benim birkaç tanıdığım kullanan kişler var gayet memnunlar, hem görüntü kaliteleri, renk doygunluğundan çok memnunlar. Ama sonuçta bir ürünün reklamı yapılmıyorsa tüketiciler tarafından pek tercih edilmiyor.

En ucuz fiyat linkini verdiğin yerde mi araştırmasını yaptın mı?
  • Ben bu tvyi kullanıyorum, bu tvnin ilgi görmemesinin tek nedeni fiyatının uçuk olmasıydı,şöyleki 8-9 ay önce kardeşimle tv arıyorduk odada 2mt mesafe olduğu için 32" SAMSUNGlara yöneldik o zamanlar bu tv 2700-2800 lira civarlarındaydı ,32R 2200-2300,32S 1900-2000 civarına satılıyordu..................

32Rnin ödüllü olması,32S in ise dış kasa itibariyle 32M e çok benzemesi nedeniyle kimse 32"te pahalı olan 32M i tercih etmiyordu,2800 lirayı gözden çıkaran herkes hemen hemen aynı liraya alınabilecek 40R veya 40S e yöneliyordu(haklı olarak)........

Ama dediğim gibi mesafe kıtlığı yüzünde 40" alamayacağımız için en iyisi olsun diye 32M i o fiyata aldık...........

Şu anda neden ilgi görmüyor??

Çünkü M serisi artık yavaş yavaş tükeniyor,mağazaya giden herkese yeni 32A 4,5,6 serileri öneriliyor, M eski deniliyor, bu yüzden ilgi görmüyor...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 30 Temmuz 2008; 16:57:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Ben bu tvyi kullanıyorum, bu tvnin ilgi görmemesinin tek nedeni fiyatının uçuk olmasıydı,şöyleki 8-9 ay önce kardeşimle tv arıyorduk odada 2mt mesafe olduğu için 32" SAMSUNGlara yöneldik o zamanlar bu tv 2700-2800 lira civarlarındaydı ,32R 2200-2300,32S 1900-2000 civarına satılıyordu..................

32Rnin ödüllü olması,32S in ise dış kasa itibariyle 32M e çok benzemesi nedeniyle kimse 32"te pahalı olan 32M i tercih etmiyordu,2800 lirayı gözden çıkaran herkes hemen hemen aynı liraya alınabilecek 40R veya 40S e yöneliyordu(haklı olarak)........

Ama dediğim gibi mesafe kıtlığı yüzünde 40" alamayacağımız için en iyisi olsun diye 32M i o fiyata aldık...........

Mümkünse 32M87 'in SD yayına ait birkaç resmini koyabilir misiniz? Forumda bulamadım hiç.

• quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Ben bu tvyi kullanıyorum, bu tvnin ilgi görmemesinin tek nedeni fiyatının uçuk olmasıydı,şöyleki 8-9 ay önce kardeşimle tv arıyorduk odada 2mt mesafe olduğu için 32" SAMSUNGlara yöneldik o zamanlar bu tv 2700-2800 lira civarlarındaydı ,32R 2200-2300,32S 1900-2000 civarına satılıyordu..................

Mümkünse 32M87 'in SD yayına ait birkaç resmini koyabilir misiniz? Forumda bulamadım hiç.

Hocam bizde uydu veya digitürk yok kablolu tv kullanıyoruz onuda odalara bölüştürüyoruz bu nedenle görüntü tarif edilemeyecek kadar kötü ,yani koysam inan tvyi almaktan vazgeçersin.

PS3 veya XBOX 360 fotolarını koyabilirim hatta uncharted isimli oyuna ait bi kaç görüntü koymuştum PS bölümüne onları koyayım yalnız 2mp lik cep tel ile çektim çok iyi değiller............

• JOSEPH_STALin bence ayarlarını biraz daha geliştirebilirsin,misal renk tonunu normal yap daha ii sonuç elde edersinkoyduğun fotolarda mavilik çok ağır basıyor(mavi 2 de herhalde)
  • Evet hocam mavi 2 de doğru bildin mavi 2 renkleri biraz kısarak, böyle biraz daha yumuşatarak veriyor o yüzden tercih ediyorum.

İlk aldığımız günlerde değişik kombinasyonlar yapıyorduk ama artık hiç uğraşmıyoruz,senin önerebileceğin ayarlar varsa onlarıda deneyebilirim sende 37m sahibiydin yanlış hatırlamıyorsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru hatırlıyosun,şu an cihazlar kapalı,yarın açtığımda sana pm atarım hdmi oyun ayarımı
  • Eyv hocam bekliyorum

Bu arada sormadan edemeyeceğim yeni tv in hayırlı olsun iyi günlerde kullan Merak ettiğim herhangi bir farklılık + ve - gördünmü yeni ile eskisi arasında???
  • Eyvallah...
    + sı ,panel gerçekten kaliteli,siyahı daha iyi,5 ms tepkime süresi kendini belli ediyo özellikle 360'da birde bu ENTERTAINMENT modu var,uyduda falan güzel oluyo....
    - si,arka panel piano değil birde hdmi comp.giriş çıkışları altın kaplama değil
    bunların dışında tv menüsünün boyutları küçülmüş ama kaliteli olmuş gerisi zaten aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.